Aurea

LCD-TV

  Wi-Fi

  Aurea

  LCD-TV

  Uppoudu ainutlaatuiseen elämykseen

  Aurea muuttaa katselukokemuksesi. Ambilightin aktiivisen kehyksen ja upean kuvan- sekä äänenlaadun ansiosta voit uppoutua ainutlaatuiseen katseluelämykseen. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Aurea LCD-TV

102 cm (40"), Full HD 1080p, digitaalitelevisio 40PFL9904H/12 Etsi samanlaisia tuotteita

Uppoudu ainutlaatuiseen elämykseen

 • Philips Net TV ja Wi-Fi: suositut verkkopalvelut televisiossasi

  Nauti runsaista verkkopalveluista Net-TV:n avulla. Voit katsella elokuvia, kuvia, viihdettä ja muuta verkkosisältöä suoraan televisiosta milloin haluat. Liitä kotiteatteri suoraan kotiverkkoosi joko Ethernet-yhteydellä ja valitse katsottava sisältö kaukosäätimellä. Philips-valikosta voit käyttää suosittuja Net-TV-palveluja sovitettuna televisioruutuun. DLNA-sertifioidussa PC-verkossa voit katsella videoita tai tietokoneeseen tallennettuja kuvia kaukosäätimellä.

 • Perfect Natural Motion takaa luonnollisen Full HD -kuvan

  Nauti toiminnasta ilman kuvan nykimistä. Perfect Natural Motion mittaa kuvan liikkeen ja poistaa nykimisen sekä tv-lähetyksistä että elokuvamateriaalista (mukaan lukien Blu-ray- ja DVD-levyjen 1080 pikselin elokuvat ja 24 pikselin True Cinema -elokuvat). Tuloksena on tasaisempi ja hiljaisempi sekä erittäin terävä kuva. Kuvien liike näyttää jopa paremmalta kuin elokuvateatterissa!

 • Ambilightin aktiivinen kehys takaa upean katselukokemuksen

  Ambilightin aktiivinen kehys takaa upean katselukokemuksen

  Uppoudu ainutlaatuiseen elämykseen Ambilightin aktiivisen kehyksen avulla! Patentoitu Philipsin tekniikka luo yli 250 LED-valolla monivärisen valokehyksen kuvaruudun ympärille ja seinälle. Ambilight säätää televisiota ympäröivän valon värin ja kirkkauden automaattisesti kuvan mukaan ja luo mukaansatempaavan katseluelämyksen. Ambilightin aktiivinen kehys luo taianomaisen tunnelman.

 • Perfect Pixel HD Engine – vertaansa vailla oleva terävyys ja selkeys

  Perfect Pixel HD Engine – vertaansa vailla oleva terävyys ja selkeys

  Koe Perfect Pixel HD Enginen verraton terävyys ja selkeys. Kukin kuvan pikseli vahvistetaan vastaamaan paremmin ympäröiviä pikseleitä, mikä tuottaa luonnollisemman kuvan. Kuvassa yhdistyvät lähteestä riippumatta äärimmäinen tarkkuus, luonnolliset yksityiskohdat, elävät värit sekä pehmeä ja luonnollinen liike. Puhtaan ja veitsenterävän kuvan takaa kaikkien sisältölähteiden häiriöntunnistus ja -poisto - multimediasta televisiokuvaan.

 • 100 Hz:n Clear LCD, 2 ms:n suorituskyky takaa huippuluokan liiketarkkuuden

  100 Hz:n Clear LCD, 2 ms:n suorituskyky takaa huippuluokan liiketarkkuuden

  100 Hz:n Clear LCD -näytön ansiosta liike pysyy terävänä. Double Frame Rate Insertion -toiminto jopa kaksinkertaistaa liikkeen toiston terävyyden perinteiseen LCD-näyttöön verrattuna ja vasteaika onkin vain 2 millisekuntia. Nyt kuva pysyy selkeänä, vaikka liike näytöllä olisi nopeaa.

 • Full HD -TV, tarkkuus 1920x1080p

  Full HD -näytössä on 1 920 x 1 080 pikselin laajakulmaresoluutio. Tämä on suurin mahdollinen resoluutio HD-lähdettä käytettäessä ja kuvan laatu on erinomainen. Näyttö tukee myös 1 080 pikselin signaaleja kaikista lähteistä, kuten Blu-ray ja HD-pelikonsolit. Signaalinkäsittely päivitetään tukemaan tätä huomattavasti suurempaa signaalin laatua ja resoluutiota. Tuloksena on terävä, välkkymätön Progressive Scan -kuva, joka on erittäin kirkas ja jonka värit ovat upeat.

 • LED-TV takaa upean kuvan ja säästää virtaa

  Ei kompromisseja! Upea kuvanlaatu. Upea muotoilu. Pieni virrankäyttö. Virtaviivainen LED-TV takaa erinomaisen kuvanlaadun ja kirkkauden, kontrastin ja terävyyden sekä eloisat värit. Tämän lisäksi voit säästää jopa 40 % energiaa verrattuna tavalliseen saman kokoiseen LCD-televisioon. Nauti laadukkaasta kuvasta ja huippumuotoilusta.

 • 2 x 15 W RMS ja BBE tuottaa selkeää ääntä

  BBE on huippuluokan äänentoiston takaava äänenparannustekniikka (BBE Soundin luvalla), jonka ansiosta ääni toistuu aitona ja laulu ja puheäänet erottuvat rikkaina ja selkeinä.

 • Nauti YouTuben ja muiden sivustojen videoista

  Net-TV tarjoaa videovalikoiman YouTubesta ja muista videosivustoista. Videot sovitetaan kuvaruutuun, jotta voit rentoutua ja nauttia videoista mahdollisimman hyvälaatuisina.

 • Etuosa kokonaan lasia, täydentää sisustusta

  Huipputekniikkaa ja upeaa muotoilua! Kehittyneen LED-tekniikan ansiosta Philipsin Aurea on nyt ohuempi ja kompaktimpi kuin koskaan. Ambilightin kauniin valkoinen aktiivinen kehys ja ruudun peittävä lasipaneeli näyttävät aina upeilta. Tunnistettava litteä kaukosäädin on kompakti ja muistuttaa helmeä sohvapöydällä. Aurean muotoilu täydentää sisustusta.

Näytä kaikki tekniset tiedot
 • DVB-T MPEG4 vain: Ranska, Espanja, Tanska, Norja, Suomi, Ruotsi. DVB-C MPEG4 vain tietyiltä palveluntarjoajilta: Tanska, Norja, Suomi, Ruotsi. Uusimmat tiedot saatavissa TV:n tyyppikilvessä tai osoitteessa via www.philips.com/support tyyppinumeron tiedoissa.
 • Net-TV: palvelun saatavuus riippuu maasta ja käyttöehdoista.
 • Edellyttää valinnaista Philips DVB-S -moduulia (osanumero PFS0001, saatavilla vain Saksassa, Itävallassa ja Sveitsissä)

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita