taulutelevisio ammattikäyttöön

  taulutelevisio ammattikäyttöön

  Taulutelevisio, järjestelmävalmiudet

  Tässä järjestelmävalmiudet sisältävässä LCD-televisiossa on väreiltään eloisa, veitsenterävä kuva sekä laaja katselukulma. Lisävarusteena saatavan SmartCard XPress -yksikön kanssa se on täysin valmis hotellihuoneen viihdekeskuksen toimintoja ja vuorovaikutteisia palveluja varten. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

taulutelevisio ammattikäyttöön

42", plasma 42HF7443/10 Etsi samanlaisia tuotteita

Taulutelevisio, järjestelmävalmiudet

sekä PixelPlus

 • Wireless SmartLoader nopeaan kloonaukseen

  Antaa mahdollisuuden kopioida helposti ja langattomasti kaikki television ohjelmointiasetukset toiseen televisioon alle minuutissa. Toiminto takaa samanlaiset asetukset televisioihin ja vähentää merkittävästi asennukseen kuluvaa aikaa ja kustannuksia.

 • Tervetuliaisviesti näytössä

  Näytössä näkyy tervetuliaisviesti aina, kun televisio kytketään toimintaan

 • Äänenvoimakkuuden rajoitus

  Tämä toiminto säätää etukäteen äänenvoimakkuuden, jota televisio käyttää ja estää voimakkuuden säätämisen naapureita häiritsevälle tasolle.

 • Etupaneelin käyttöpainikkeiden lukitus

  Estää television toimintojen luvattoman käytön

 • Automaattinen kanavaohjelmointi

  Soveltuu erinomaisesti hotellin sisäisiin mainontatarkoituksiin tai tiedotuskanavia varten. Voi näyttää tiettyä, esiasetettua kanavaa, kun televisio kytketään toimintaan.

 • Suojattu valikko

  Asennus- ja kokoonpanoasetusten salaus erityiskoodilla tai pääkäyttäjän kaukosäätimellä

 • Kaukosäätimen paristojen lataus vähissä -ilmaisin

  Ominaisuus ilmoittaa kaukosäätimen paristojen latauksen olevan vähissä, jolloin vältytään asiakkaiden turhilta valituksilta ja paristojen tarpeettomalta vaihtamiselta.

 • SmartCard Xpress -korttipaikka vuorovaikutteisille järjestelmille

  Valinnainen SmartCard Xpress -korttipaikka voidaan asentaa television takaosaan. Kolmannet osapuolet voivat lisätä sovelluskorteilla uusia toimintoja televisioon. TV voidaan liittää myös suurimpien vuorovaikutteisten järjestelmien valmistajien ulkoisiin dekoodereihin ja multimediasovittimiin Serial Xpress -hallintaliittymän (tukee UART- ja RS232-protokollia) ja SmartPlug -hallintaliittymän kautta.

 • Valinnainen ylimääräinen virtalähde (12 V)

  Valinnainen ylimääräinen virtalähde varmistaa, että liitäntäpaikka, kello ja herätyskello toimivat, kun televisiosta on katkaistu virta.

 • Toimii tulevaisuudessakin päivitettävällä ohjelmistolla

  Päivitettävä ohjelmisto takaa, että televisio toimii tulevaisuudessakin ja sopii yhteen uusien tekniikoiden sekä laitteiden kanssa. Investointisi on turvattu.

 • Pixel Plus antaa selkeyttä, tarkkuutta ja terävyyttä

  Pixel Plus on digitaalinen kuvankäsittelytekniikka, joka lisää juovien ja kuvapisteiden määrää. Tuloksena on veitsenterävä kuva, jossa on tarkkoja yksityiskohtia ja syvyyttä lähteestä riippumatta.

 • Active Control parantaa kuvan laatua lähteestä riippumatta

  Active Control optimoi vääristymien korjauksen ja terävyysasetukset 60 kertaa sekunnissa ja säätää kuva-asetukset yli 3 000 kertaa minuutissa. Active Control Plus takaa, että kuva-asetukset ovat aina optimaaliset.

 • Kompakti ja ohut – huoneeseen kuin huoneeseen

  Tämä muotoilu korostaa ohutta ja kompaktia, tilaa säästävää muotoilua, joka sopii kaikkialle.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita