Smart LED-TV

  Smart LED-TV

  Ensimmäinen Smart TV, jonka kuvasuhde vastaa valkokangasta

  Erittäin laaja 21:9-kuvaruutu vastaa elokuvien mittasuhteita ja on ihanteellinen viihteestä nauttimiseen. Ambilightin, 3D Max -toiminnon, palkitun kuvanlaadun ja moninäkymän ansiosta voit nauttia monenlaisesta sisällöstä samanaikaisesti. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

 • Ensimmäinen Smart TV, jonka kuvasuhde vastaa valkokangasta

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Cinema 21:9 Platinum Series Smart LED-TV

147 cm (58"), Erittäin laaja, Full HD 3D Max 58PFL9956T/12 Etsi samanlaisia tuotteita

Ensimmäinen Smart TV, jonka kuvasuhde vastaa valkokangasta

Ambilight ja moninäkymä

 • Cinema 21:9 -kuvasuhde, ei mustia palkkeja ala-/yläreunassa

  Useimpien televisioiden kuvasuhde on 16:9 (tai 1.78:1) ja tarkkuus 1080p Full HD. Hollywood-hittielokuvat kuvataan kuitenkin yleensä 2.39:1-kuvasuhteella. Philipsin uudet Cinema 21:9 -televisiot sopivat tähän alkuperäiseen 21:9 (2.39.1) -elokuvaformaattiin täydellisesti. Voit nyt katsoa kaikki elokuvat niiden alkuperäisessä kuvakoossa ilman mustia palkkeja.

 • Ambilight Spectra 3 sivulla tehostaa katselukokemusta

  Ambilight Spectra 3 lisää katselukokemukseen uuden ulottuvuuden. Tämä patentoitu Philipsin tekniikka laajentaa kuvaruutua heijastamalla kevyen valon kolmelta sivulta television takana olevalle seinälle. Ambilight säätää televisiota ympäröivän valon värin ja kirkkauden TV-kuvan mukaan. Seinän väriin mukautuva toiminto takaa, että valon väri on täydellinen seinän väristä riippumatta.

 • 3D Max täydelliseen Full HD 3D -kokemukseen

  Lumoudu 3D-elokuvista olohuoneessasi 3D Maxin avulla. Nopean näytön ja aktiivisten suljinlasien yhdistelmä tuottaa aidontuntuista syvyyttä Full HD -tarkkuudella. 2D-sisältö on nyt katsottavissa 3D:nä ja voit lisäksi hallita 3D-kuvan syvyyttä mieltymyksesi mukaan. Koe 3D Max -elämys 3D Max -lasien avulla.

 • Full HD -TV ja Perfect Pixel HD Engine - verratonta selkeyttä

  Koe Perfect Pixel HD Enginen verraton terävyys ja selkeys. Kukin kuvan pikseli vahvistetaan vastaamaan paremmin ympäröiviä pikseleitä. Kuvassa yhdistyvät lähteestä riippumatta äärimmäinen tarkkuus, luonnolliset yksityiskohdat, elävät värit sekä pehmeä ja luonnollinen liike. Puhtaan ja veitsenterävän kuvan takaa kaikkien sisältölähteiden häiriöntunnistus ja -poisto. Full HD -näytön 1920 x 1080 pikselin ansiosta kuva on välkkymätön ja kirkas.

 • Moninäkymän avulla voit käyttää internetiä ja katsella televisiota samaan aikaan

  Moninäkymän avulla voit käyttää internetiä ja katsella televisiota samaan aikaan

  Erittäin laaja Cinema 21:9 -kuvaruudun avulla voit nauttia yhteyksistä mukavalla tavalla. Moninäkymä-toiminnolla voit samanaikaisesti katsella jalkapalloa ruudun vasemmasta laidasta ja selata verkossa tai keskustella Twitterissä ruudun oikeassa laidassa. Philipsin Net-TV tuo yhdellä napin painalluksella ulottuvillesi parhaan verkkosisällön ja palvelut, kuten Video on demand, Catch up TV, Twitter ja paljon muuta! Net-TV-ikkunan voi avata TV-kuvan viereen tai TV-kuvan voi yhdistää toisen videolaitteen kuvan kanssa. Voit vaihtaa pienen näytön ja päätoiminnon välillä näppärästi.

 • Katso haluamaasi sisältöä totuttuun tapaan tai mukauta ruutu kuvasuhteeseen 21:9

  Katso haluamaasi sisältöä totuttuun tapaan tai mukauta ruutu kuvasuhteeseen 21:9

  Cinema 21:9 -televisiolla voit katsella haluamaasi sisältöä haluamallasi tavalla. Katsellessasi lempiohjelmiasi televisiosta älykäs kuvasuhdetekniikka voi mukauttaa automaattisesti minkä tahansa sisällön 21:9-kuvaruutuun, tai voit halutessasi katsella ohjelmia alkuperäisessä muodossaan yhdellä napin painalluksella.

 • Runsaasti verkkosovelluksia, vuokravideoita ja Catch-up TV -palvelu

  Runsaasti verkkosovelluksia, vuokravideoita ja Catch-up TV -palvelu

  Vuokraa elokuvia suoraan televisioon verkon videokaupoista, katso Catch-up TV:tä lempitelevisiokanaviltasi ja nauti runsaista verkkosovelluksista Net TV:n avulla. Voit myös selata internetiä.

 • FULL LED Pro tarjoaa eloisimmat 3D-kuvat

  FULL LED Pro tarjoaa eloisimmat 3D-kuvat

  Full LED Pro tuottaa äärimmäisen kontrastin ja eloisimmat 3D-kuvat. Philipsin palkittu LED Pro tuottaa upean kuvan ja käyttää 50 % vähemmän virtaa! Ohuen näytön taustavalon yli 1000 LED-lamppua luovat kirkkaimman valkoisen ja syvimmän mustan. Yhdessä tehokkaan Perfect Pixel HD Enginen kanssa tuloksena on kuva, jonka kontrasti, terävyys ja värikkyys on uskomaton.

 • Ohjaa televisiota älypuhelimella, tablet-laitteella tai näppäimistöllä

  Ohjaa televisiota älypuhelimella, tablet-laitteella tai näppäimistöllä

  Ohjaa televisiota helpoimmalla ja kätevimmällä tavalla. Liitä Smart TV:hen langaton näppäimistö tai hallitse sitä älypuhelimella tai tablet-laitteella.

 • TV-ohjelmien etsiminen, ajastaminen, tallentaminen* ja keskeyttäminen

  TV-ohjelmien etsiminen, ajastaminen, tallentaminen* ja keskeyttäminen

  Tallenna parhaillaan näytettävää digitaalista televisiokuvaa Philipsin televisioon liitettyyn USB-laitteeseen tai keskeytä toisto hetkeksi ja jatka ohjelman katselua myöhemmin. Sähköisen ohjelmaoppaan avulla löydät suosikkiohjelmasi ja ajastat ohjelmien tallennukset. Nyt voit katsoa TV-ohjelmat, kun se sinulle parhaiten sopii.

 • DLNA:n avulla voit nauttia kuvista, musiikista ja elokuvista TV:ssä

  DLNA:n avulla voit nauttia kuvista, musiikista ja elokuvista TV:ssä

  Jaa älypuhelimestasi, tablet- tai tavallisesta tietokoneestasi kuvia, musiikkia ja elokuvia DLNA:n kautta TV-ruutuun.

 • 1 200 Hz:n Perfect Motion Rate (PMR) takaa huippuluokan liiketarkkuuden

  1 200 Hz:n Perfect Motion Rate (PMR) takaa huippuluokan liiketarkkuuden

  1200 Hz:n Perfect Motion Raten (PMR) ansiosta kuva pysyy terävänä ja kirkkaana toimintaelokuvissa. Philipsin uusi PMR-standardi näyttää nopeimman ruudun virkistystaajuuden, Perfect Natural Motionin ja yksilöllisen käsittelyn tehosteyhdistelmän, joka takaa erinomaisen liiketarkkuuden.

 • Integroidulla Wi-Fi-valmiudella voi käyttää Net-TV-sovelluksia ja langatonta SimplyShare-järjestelmää

  Voit katsella elokuvia, kuvia, viihdettä ja muuta verkkosisältöä suoraan televisiosta langattomasti. Liitä televisio langattomaan kotiverkkoosi ohjauksen avulla. Selaa sovelluksia ja valitse runsaasta valikoimasta haluamasi kaukosäätimellä.

Näytä kaikki tekniset tiedot
 • 3D TV edellyttää PTA516-lisävarustetta (aktiiviset suljinlasit), 3D-yhteensopivaa lähdelaitetta ja 3D-lähdemateriaalia.
 • Net TV: Tarkista palvelut maassasi osoitteesta www.philips.com/smarttv
 • Wi-Fi Media Connect: Tietokoneen nopeus ja Wi-Fi-kaistanleveys voivat vaikuttaa videon toistoon. Katso vähimmäisvaatimukset ja suositukset osoitteesta www.philips.com/wifimediaconnect. Sisältö näkyy muutaman sekunnin viiveellä. Kuvassa ja äänessä voi ilmetä pieniä eroja.
 • Vanhempien on tarkkailtava lapsiaan 3D-katselun aikana ja varmistettava, että he eivät kärsi edellä mainituista oireista. 3D-kuvan katselemista ei suositella alle 6-vuotiaille lapsille, koska heidän näkönsä ei ole vielä täysin kehittynyt.
 • TV tukee maksuttomien kanavien DVB-vastaanottoa. Kaikkia DVB-operaattoreita ei ehkä tueta. Ajantasainen luettelo on Philips-tukisivuston FAQ-osassa. Jotkin operaattorit saattavat edellyttää CA-moduulia ja tilausta. Kysy lisätietoja operaattorilta.
 • 8 päivän elektroninen ohjelmaopas ei ole käytettävissä kaikissa maissa
 • USB-tallennus vain digitaalikanaville, jotka ovat TV:n IP-pohjaisessa sähköisessä ohjelmaoppaassa (maa- ja kanavakohtaisia rajoituksia voi olla), lähetyskopiointisuojaus (CI+) voi rajoittaa tallennusta. Internet-yhteys vaaditaan.
 • Energiankulutus ilmoitetaan kilowattitunteina vuodessa, ja se perustuu virrankulutukseen, jossa televisiota käytetään 4 tuntia päivässä 365 päivän ajan. Todellinen energiankulutus riippuu television käytöstä.
 • Tässä televisiossa on lyijyä vain tietyissä osissa, joissa lyijyä ei ole teknisistä syistä voitu korvata muilla materiaaleilla. Lyijyn käyttö näissä osissa on RoHS-standardin (Restriction of Hazardous Substances) poikkeuskohdan mukainen.

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita