Kaareva 4K-LED-TV ja Android TV™ -käyttöjärjestelmä

  Saat lisätietoja lataamalla: <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/6/65pus8700_12/65pus8700_12_elr_.pdf" target="_blank">Energiamerkintä</a>
  Saat lisätietoja lataamalla: Energiamerkintä

  Kaareva 4K-LED-TV ja Android TV™ -käyttöjärjestelmä

  Kaareva 4K-LED-TV ja Android-käyttöjärjestelmä

  Nyt saat samassa paketissa sekä tyyliä että tehokkuutta. 8700-sarjan tyylikkäässä kaarevassa UHD-TV:ssä yhdistyvät korkealaatuiset materiaalit ja edistyksellinen tekniikka. Android-käyttöjärjestelmän lisäksi TV:ssä on kolmelle sivulle valoa heijastava Ambilight-ratkaisu, neliytiminen prosessori ja kaareva krominen jalusta soundbar-kaiuttimineen. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

8700 series Kaareva 4K-LED-TV ja Android TV™ -käyttöjärjestelmä

164 cm (65"), 4K Ultra HD LED-TV, Quad Core, 16 Gt:n laajennettava muisti, Kaksi viritintä DVB-T/T2/C/S/S2 65PUS8700/12 Etsi samanlaisia tuotteita

Kaareva 4K-LED-TV ja Android-käyttöjärjestelmä

Ambilight kolmella sivulla

 • Ambilight muuttaa tapasi katsoa televisiota

  Koti on erityinen paikka, jossa vietät suurimman osan ajastasi. Mikset siis valitsisi televisiota, joka sopii hyvin kotisi lämpimään ja kutsuvaan tunnelmaan? Philipsin uuden Ambilight-tekniikan ansiosta television kuva on entistä laajempi ja sykähdyttävämpi. Televisio heijastaa valoa kolmelta reunalta ympäröiviin seiniin ja tuo näin televisio-ohjelman värit, eloisuuden ja jännityksen koko huoneeseen. Ambilight nostaa katselukokemuksesi aivan uudelle tasolle.

 • Hyödynnä Quad Coren ja Androidin teho

  Philips Quad Core -suoritin ja Android-käyttöjärjestelmä tuottavat yhdessä jännittävän pelikokemuksen. Androidin ansiosta myös valikoissa liikkuminen, sovellusten avaaminen ja videoiden toistaminen on nopeaa, helppoa ja hauskaa.

 • Erotu Philipsin kaarevan television avulla

  Erotu Philipsin kaarevan television avulla

  Elät elämääsi omalla tavallasi… olisiko aika hankkia myös televisio, joka sopii tyyliisi? Kaareva televisiomme venyttää perinteisen muotoilun rajoja. Rohkean muotoilun lisäksi kuvanlaatu on taattua Philips-laatua.

 • 4K Ultra HD: ennennäkemätöntä tarkkuutta

  4K Ultra HD: ennennäkemätöntä tarkkuutta

  Ultra HD -television tarkkuus on neljä kertaa perinteistä Full HD -televisiota parempi. Yli 8 miljoonan pikselin ja ainutlaatuisen Ultra Resolution -skaalaustekniikkamme ansiosta kuva on entistä laadukkaampi alkuperäisen sisällön laadusta riippumatta. Voit nauttia paremmasta terävyydestä ja syvyydestä, erinomaisesta kontrastista, pehmeästä ja luonnollisesta liikkeestä ja tarkemmista yksityiskohdista.

 • Micro Dimming Pro takaa vaikuttavan kontrastin

  Micro Dimming Pro takaa vaikuttavan kontrastin

  Micro Dimming Pro optimoi television kontrastin ympäristön valaistuksen mukaan. Valosensori ja erityinen ohjelmisto analysoivat kuvaa 6 400 eri alueella, jotta pääset nauttimaan uskomattomasta kontrastista ja eloisasta kuvasta – sekä päivä- että yöaikaan.

 • Google Play Store ja Philipsin sovellusgalleria: enemmän TV:tä

  Google Play Store ja Philipsin sovellusgalleria: enemmän TV:tä

  Google Play Store ja Philipsin sovellusgalleria laajentavat television viihdevalikoimaa: verkosta löydät valtavan valikoiman elokuvia, TV-ohjelmia, musiikkia, sovelluksia ja pelejä. 16 Gt:n vakiomuisti on laajennettavissa ja tarjoaa reilusti tallennustilaa sovelluksille ja muulle sisällölle.

 • Pyyhkäise, kirjoita, puhu – aidosti älykästä vuorovaikutusta

  Pyyhkäise, kirjoita, puhu – aidosti älykästä vuorovaikutusta

  Uudet kaukosäätimemme ovat yhtä hauskoja ja käteviä käyttää kuin itse Android-televisiotkin. Voit kirjoittaa tekstiä joko Google Voice* -toiminnolla tai täydellisellä Qwerty-näppäimistöllä. Voit käynnistää sovelluksia äänikomennoilla, kuten "Open YouTube" (Avaa YouTube). Kosketuspaneelin avulla voit selata valokuvia helposti pyyhkäisemällä. Ja tietysti kaukosäätimiä voi käyttää myös normaalisti perinteiseen tapaan!

 • Digitaalinen kohinanvaimennus optimoi kuvanlaadun lähteestä riippumatta

  Vaikka televisiosi onkin huippulaadukas, sisältöä toistava lähde ei aina välttämättä niinkään. Edistyksellinen DNR-tekniikka analysoi sisällön puutteet ja ohjaa saapuvan kuvan eteenpäin kahteen vaihtoehtoiseen suuntaan. Laadukkaasta lähteestä tulevan kuvan kuvanlaatu optimoidaan entistäkin terävämmäksi, kun taas huonosta lähteestä tulevan kuvan puutteet korjataan ennen sen ohjaamista kuvanoptimointiin.

 • Pixel Precise Ultra HD: eloisa UHD-kuvanlaatu

  4K Ultra HD -television kauneus piilee jokaisesta yksityiskohdasta nauttimisessa. Philips Pixel Precise Ultra HD -prosessori muuttaa minkä tahansa kuvasignaalin UHD-tarkkuuteen kuvaruudullasi. Lopputulos on sulavasti liikkuva ja terävä kuva, jossa on poikkeuksellinen kontrasti. Ihaile syviä mustia, puhtaita valkoisia, eloisia värejä ja luonnollisia ihonsävyjä – ohjelmalähteestä riippumatta

 • Lumoudu viiden kaiuttimen 50 W:n äänitehosta

  Anna tilaäänen viedä mukanaan. Uuden 8700-sarjan kolme television takana olevaa kaiutinta ja kaksi edessä olevaa diskanttikaiutinta tuottavat uskomattoman todenmukaisen ja laajan äänimaailman. Korkealaatuisesta neodyymistä valmistetut subwooferit vahvistavat ääntä ja parantavat äänenlaatua sekä bassoäänten toistoa.

 • DTS Premium Sound – kuule jokainen yksityiskohta

  Hyvät TV-kaiuttimet vaativat tehokkaan prosessorin, joka säilyttää alkuperäisen äänen puhtauden. DTS Premium Suite takaa laadukkaan äänentoiston, jota kuluttajat odottavat huipputason laitteilta: mukaansatempaava tilaääni, syvä basso ja selkeä dialogi, jotka kuuluvat suurellakin äänenvoimakkuudella ilman säröjä, leikkautumista tai vääristymiä.

Näytä kaikki tekniset tiedot
 • Vanhempien on tarkkailtava lapsiaan 3D-katselun aikana ja varmistettava, että he eivät kärsi edellä mainituista oireista. 3D-kuvan katselemista ei suositella alle 6-vuotiaille lapsille, koska heidän näkönsä ei ole vielä täysin kehittynyt.
 • Ohjelmaoppaan sisältö (enintään 8 päivää) vaihtelee maittain ja palveluntarjoajan mukaan.
 • Käytettävissä olevat Android-sovellukset vaihtelevat maittain. Lisätietoja on paikallisessa Google Play Storessa.
 • Energiankulutus ilmoitetaan kilowattitunteina vuodessa, ja se perustuu virrankulutukseen, jossa televisiota käytetään 4 tuntia päivässä 365 päivän ajan. Todellinen energiankulutus riippuu television käytöstä.
 • TV tukee maksuttomien kanavien DVB-vastaanottoa. Kaikkia DVB-operaattoreita ei ehkä tueta. Ajantasainen luettelo on Philips-tukisivuston FAQ-osassa. Jotkin operaattorit saattavat edellyttää CA-moduulia ja tilausta. Kysy lisätietoja operaattorilta.
 • (Philips) yhteensopiva vain tietyn Philips-soittimen kanssa.
 • Google Cast -toiminnon käyttäminen vaatii Google Cast Ready -sovelluksen ja -laitteen. Lisätietoja on Google Cast -tuotesivulla.
 • Philipsin kaukosäädinsovellus ja siihen liittyvät ominaisuudet vaihtelevat TV-mallin, operaattorin, maan, älylaitteen ja käyttöjärjestelmän mukaan. Lisätietoja on osoitteessa www.philips.com/TVRemoteapp.
 • Smart TV -sovellusvalikoima vaihtelee TV-mallin ja maan mukaan. Lisätietoja on osoitteessa www.philips.com/smarttv.
 • USB-tallennus toimii vain digikanavilla. Tallennusta voi rajoittaa lähetyskopiointisuojaus (CI+). Maa- ja kanavakohtaisia rajoituksia saattaa olla.

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita