Kelloradio, digitaalinen viritin

  Kelloradio, digitaalinen viritin

  Lataa matkapuhelin nukkuessasi

  Philips-kelloradio sekä herättää sinut suosikkiradiokanavasi ääniin että lataa matkapuhelimesi nukkuessasi. Siinä on kaksi herätyskelloa sekä arkipäivä- ja viikonloppuasetukset ja suuri, helppolukuinen LCD-näyttö. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Kelloradio, digitaalinen viritin

Lataa matkapuhelin/USB-laite AJ4200/12 Etsi samanlaisia tuotteita

Lataa matkapuhelin nukkuessasi

 • Herää suosikkikanavaasi tai summeriin

  Herää suosikkikanavaasi tai summeriin

  Herää radiokanavan musiikkiin tai summerin ääneen. Aseta Philips-kelloradio herättämään käyttämällä viimeksi kuuntelemaasi radiokanavaa tai summeria. Herätysaikana Philips-kelloradio avaa automaattisesti kyseisen radiokanavan tai käynnistää summeriherätyksen.

 • Digitaalisen virittimen muistipaikat lisäävät käyttömukavuutta

  Digitaalisen virittimen muistipaikat lisäävät käyttömukavuutta

  Viritä asema, jonka haluat tallentaa pikavalintaan ja tallenna se pitämällä pikavalintapainiketta alhaalla. Tallennettujen pikavalintakanavien ansiosta voit valita suosikkikanavasi nopeasti virittämättä taajuutta joka kerta.

 • Kiinteä säilytyslokero pitää liitinpäät varmassa tallessa

  Kiinteä säilytyslokero pitää liitinpäät varmassa tallessa

  Laturin liitinpäille tarkoitetussa kiinteässä säilytyslokerossa liitinpäät säilyvät turvallisesti ja siististi seuraavaa käyttökertaa varten. Siinä on myös eri kokoisia liitinpäitä eri matkapuhelinmalleja varten ja liitin mini-USB-laitteille.

 • Lataa matkapuhelin ja USB-laitteet kerralla

  Lataa matkapuhelin ja USB-laitteet kerralla

  Laite toimii myös kätevänä latauslaitteena, jolla voit ladata kahta laitetta samanaikaisesti. Voit liittää siihen matkapuhelimen ja USB-laitteen tai vaihtoehtoisesti kaksi puhelinta tai USB-laitetta, ja aamulla ne ovat yhtä täynnä virtaa kuin sinäkin.

 • Tukee suurimpien valmistajien matkapuhelimia ja USB-laitteita

  Tukee suurimpien valmistajien matkapuhelimia ja USB-laitteita

  Laite lataa matkapuhelimen ja USB-laitteen nukkuessasi. Ominaisuus parantaa käyttömukavuutta ja tukee keskeisten matkapuhelinvalmistajien laitteita.

 • Päivämäärän ja viikonpäivän näyttö

  Päivämäärän ja viikonpäivän näyttö

  Päivämäärä ja viikonpäivä näkyvät LCD-näytössä selkeästi ja nopeasti.

 • Herätys arkipäivinä/viikonloppuna elämäntyylin mukaan

  Herätys arkipäivinä/viikonloppuna elämäntyylin mukaan

  Nykyisen elämäntavan huomioon ottavassa kelloradiossa on kaksi herätyskelloa, joten voit määrittää eri herätysajan arkipäiviksi ja viikonlopuiksi tai eri herätysajan itsellesi ja kumppanillesi. Voit esimerkiksi määrittää saman herätysajan joka päivälle tai aikaisemman ajan arkipäiviksi ja myöhäisemmän viikonlopuksi, jolloin voit ottaa rennosti. Valitsitpa minkä vaihtoehdon tahansa, tämän kätevän toiminnon ansiosta sinun ei tarvitse säätää herätysaikoja joka ilta.

 • Helposti luettava suuri LCD-näyttö

  Helposti luettava suuri LCD-näyttö

  Suuren koon ansiosta näytön sisältö on helposti luettavissa. Näet ajan, päivämäärän ja hälytysajan vaivatta kauempaakin. Tämä ominaisuus sopii etenkin vanhemmille ja näkörajoitteisille henkilöille.

 • Herää aamuun miellyttävästi

  Herää aamuun miellyttävästi

  Aloita aamu miellyttävästi heräämällä asteittain kovenevaan herätysääneen. Normaalit herätysäänet ovat yleensä liian hiljaisia tai epämiellyttävän kovia, jolloin säpsähdät ikävästi hereille. Valitse herätysääneksi suosikkimusiikkisi, radioasema tai hälytysääni. Äänenvoimakkuus kasvaa vähitellen miellyttävän hiljaisesta sopivan kovaksi, jotta heräät rauhallisesti.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita