CD Soundmachine -soitin

  CD Soundmachine -soitin

  Musiikkia liikkeeseen

  Nautitko elämän pienistä hienouksista? Pienikokoinen kannettava AZ1021 on nautintoa kautta linjan – lempimusiikkisi ja helppokäyttöiset toiminnot.

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Musiikkia liikkeeseen

 • Dynaaminen bassotehostus takaa syvän ja vaikuttavan äänen

  Dynaaminen bassotehostus takaa syvän ja vaikuttavan äänen

  Dynamic Bass Boost -toiminnon ansiosta kuuntelijat voivat nauttia ensiluokkaisesta bassotehostuksesta kaikilla äänenvoimakkuuksilla. Yksi painallus riittää! Kun äänenvoimakkuutta pienennetään, basson alataajuudet eivät yleensä toistu yhtä hyvin kuin suurilla äänenvoimakkuuksilla. Ongelma voidaan poistaa käyttämällä Dynamic Bass Boost -bassotehostusta. Näin kuuntelijat voivat nauttia tasaisen laadukkaasta äänentoistosta silloinkin, kun äänenvoimakkuus on pieni.

 • FM/MW-stereoviritin

  FM/MW-stereoviritin
 • Satunnaistoisto/ohjelmointi/uusinta

  Satunnaistoisto/ohjelmointi/uusinta
 • Monitoiminen nestekidenäyttö

  Monitoiminen nestekidenäyttö
 • Stereokuulokkeiden liitäntä

  Stereokuulokkeiden liitäntä
 • CD-Recordable- ja CD-ReWritable-yhteensopiva

  CD-RW-yhteensopivassa äänentoistolaitteessa on sekä CD-R (CD-Recordable)- että CD-RW (CD-Rewritable) -levyjen toistovalmius. CD-R-levyihin voi tallentaa vain kerran, ja niitä voi toistaa kaikissa CD-soittimissa. CD-RW-levyihin voi puolestaan tallentaa useita kertoja, ja niiden toistaminen on mahdollista vain yhteensopivissa CD-soittimissa. CD-RW-yhteensopivan soittimen lukupää ja CD-dekooderipiiri osaavat lukea vaiheen muutokseen perustuvaa CD-RW-tallennuspintaa. Kotitekoisia CD-levyjä voi siis aina toistaa omassa CD-soittimessa.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita