Blu-ray-soitin

  Blu-ray-soitin

  Todellisuus on kohdannut parempansa

  Nauti puhtaasta ja kokonaisvaltaisesta audiovisuaalisesta viihteestä, joka kilpailee todellisuuden kanssa. Koe tämän Blu-ray-soittimen terävä kuva ja yksityiskohtainen, laadukas ääni. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

9000 series Blu-ray-soitin

Qdeo-kuvankäsittely, TI Burr-Brown -DAC-muuntimet BDP9500/12 Etsi samanlaisia tuotteita

Todellisuus on kohdannut parempansa

 • Qdeo™-videoprosessointi puhtaisiin elokuvaelämyksiin

  Qdeo™-videoprosessointi puhtaisiin elokuvaelämyksiin

  Qdeo™-videoprosessointi tuottaa puhdasta ja luonnollista videokuvaa. Useimmissa videotyypeissä on kohinaa ja häiriöitä, jotka ovat hyvin häiritseviä teräväpiirtotelevisiossa. Qdeo™-prosessointi vähentää kuvan kohinaa ja parantaa värejä, kontrastia, yksityiskohtia sekä syvyysvaikutelmaa, mikä takaa puhtaan, miellyttävän ja vangitsevan katselukokemuksen. Lisäksi Qdeo™ toimii kaikenlaisten videolähteiden kanssa, mukaan lukien Blu-ray, DVD ja jopa heikkolaatuinen Internet-video.

 • Tekstityksen vaihto -toiminnolla näet koko tekstityksen laajakuvatelevisiossa

  Tekstityksen vaihto -toiminnolla näet koko tekstityksen laajakuvatelevisiossa

  Tekstityksen vaihto on lisätoiminto, jolla käyttäjät voivat manuaalisesti siirtää elokuvan tekstityksen sijaintia televisiossa tai tietokoneen näytössä. Käyttäjät voivat siirtää tekstitystä ylös- tai alaspäin kaukosäätimellä. Laajakuvanäytöissä, kuten 21:9 Cinema -televisioissa ja projektoreissa, tekstitykset saattavat joskus hävitä näkyvistä. Tällöin käyttäjän on vaihdettava näytön kuvasuhdetta, mikä heikentää laajakuvan etuja. Tekstityksen vaihtotoiminnolla käyttäjä pystyy säilyttämään oikean kuvasuhteen ja saa sijoitetuksi tekstityksen optimaalisesti kuvaruutuun.

 • DivX Ultra -sertifioitu, toistaa tehokkaasti DivX-videoita

  DivX Ultra -sertifioitu, toistaa tehokkaasti DivX-videoita

  DivX-tuen avulla voit nauttia DivX-koodatusta videokuvasta omassa olohuoneessasi. DivX-mediaformaatti on MPEG4-perusteinen videopakkaustekniikka, jonka avulla voit tallentaa isoja tiedostoja (kuten elokuvia, trailereita ja musiikkivideoita) esimerkiksi CD-R/RW-levyille ja DVD-levyille. DivX Ultran parhaita ominaisuuksia ovat DivX-toisto ja mahtavat toiminnot, kuten tekstitys, useat kielivalinnat, raidat ja valikot helppokäyttöisessä muodossa.

 • Kullatut AV-liittimet takaavat parhaan kuvan ja äänen

  Kullatut AV-liittimet takaavat parhaan kuvan ja äänen

  Kullatut AV-liittimet tuottavat paremman äänisignaalin perinteisiin pikaliitäntöihin verrattuna luotettavuuteensa ja kestävyytensä ansiosta. Ne myös vähentävät vahvistimen ja kaiuttimen välistä signaalihäviötä ja varmistavat mahdollisimman luonnollisen äänentoiston.

 • Dolby TrueHD ja DTS-HD MA tuottavat 7.1-surround-äänen

  Dolby TrueHD ja DTS-HD MA tuottavat 7.1-surround-äänen

  DTS-HD Master Audio ja Dolby TrueHD tarjoavat 7.1-kanavaisen äänen Blu-ray-levyiltä. Äänentoisto on käytännössä studiomasternauhan tasoa, joten kuulet taatusti äänet sellaisina kuin ne on tarkoitettu. DTS-HD Master Audio ja Dolby TrueHD täydentävät katsomis- ja kuuntelukokemuksesi.

 • TI Burr Brown -DAC-muuntimien ääni on tarkkaa ja yksityiskohtaista

  TI Burr Brown -DAC-muuntimien ääni on tarkkaa ja yksityiskohtaista

  TI Burr-Brown -merkki tunnetaan tehokkuudestaan ja laadustaan. Se on erikoistunut valmistamaan huippuluokan hifi-komponentteja, kuten DAC-muuntimia (Digital to Analog Converters). Philips luottaa TI Burr-Brown -DAC-muuntimiin ja valitsee ne, koska ne muuntavat digitaaliset äänisignaalit analogisiksi käyttäen 192 KHz:n näytenopeutta ja 24-bittistä tarkkuutta. Alkuperäisestä analogisesta ääniaallosta saadaan tavallista enemmän tietoa, mikä takaa täyteläisen äänentoiston

 • Erillinen toroidivirtalähde tuottaa puhdasta, häiriötöntä ääntä

  Erillinen toroidivirtalähde tuottaa puhdasta, häiriötöntä ääntä

  Toroidivirtalähde on renkaan muotoinen muuntaja. Erillisen toroidivirtalähteen ja lineaarisen virtalähteen käyttö takaa, että käytettävissä on vakaa ja häiriötön virtalähde pelkästään analogisille äänisignaaleille. Tässä mallissa vältetään digitaalisten häiriöiden yhdistyminen verrattuna tavalliseen malliin, jossa digitaalinen videosignaali ja analoginen äänisignaali jakavat virtalähteen. Tuloksena on puhdas, lähes häiriötön ääni.

 • Tukeva 3 mm:n alumiinikotelo takaa optimaalisen suorituskyvyn

  Tukeva 3 mm:n alumiinikotelo takaa optimaalisen suorituskyvyn

  Tukeva 3 mm:n alumiinikotelo takaa parhaan mahdollisen suorituskyvyn. Koska kotelo on selvästi paksumpi kuin tavallisesti, se estää tärinän ja muun elektroniikan aiheuttamat häiriöt. Blu-ray-soittimesi näyttää tyylikkäältä ja sitä on mukava käyttää..

 • BD-Live (profiili 2.0) - nauti Internetin Blu-ray-bonussisällöstä

  BD-Live (profiili 2.0) - nauti Internetin Blu-ray-bonussisällöstä

  BD-Live laajentaa teräväpiirtomaailmankuvaasi entisestään. Voit saada uusinta sisältöä liittämällä Blu-ray-soittimesi internetiin. Jännittävät uutuudet, kuten ladattava sisältö, suorat tapahtumat ja live-chatit, pelit ja verkkokaupat odottavat sinua. Pysy teräväpiirtoajan tasalla Blu-ray-soittimen ja BD-Liven avulla.

 • Hi-Speed USB 2.0 -linkki toistaa videoita/musiikkia USB Flash -asemista

  Hi-Speed USB 2.0 -linkki toistaa videoita/musiikkia USB Flash -asemista

  USB (Universal Serial Bus) on protokollastandardi, jonka avulla tietokoneet ja elektroniset laitteet liitetään toisiinsa. Hi-Speed USB -laitteiden tiedonsiirtonopeus on jopa 480 Mbps, kun alkuperäisten USB-laitteiden siirtonopeus oli 12 Mbps. Hi-Speed USB 2.0 -linkin ansiosta sinun ei tarvitse muuta kuin liittää USB-laite, valita elokuva, musiikki tai valokuva ja käynnistää toisto.

 • EasyLink - ohjaa kaikkia HDMI CEC -laitteita samalla kaukosäätimellä

  EasyLink - ohjaa kaikkia HDMI CEC -laitteita samalla kaukosäätimellä

  EasyLinkin avulla ohjaat useita laitteita, kuten DVD- ja Blue-ray-soittimia sekä Soundbar-kaiuttimia, kotiteattereita ja televisioita, yhdellä kaukosäätimellä. Se käyttää HDMI CEC -protokollaa toimintojen jakamiseen laitteiden välillä HDMI-kaapelin kautta. Voit käyttää kaikkia liitettyjä HDMI CEC -yhteensopivia laitteita samanaikaisesti, yhdellä painikkeella. Valmiustilan ja toiston kaltaiset toiminnot käynnistyvät helposti.

 • Kosketusohjaimilla käyttö on sujuvaa

  Kosketusherkkien painikkeiden hipaisu riittää rekisteröimään valinnan. Painikkeita ei tarvitse enää painaa voimalla!

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita