Blu-ray-soitin

  Blu-ray-soitin

  Elokuvamainen, huippulaadukas kuva ja ääni

  Nauti puhtaasta ja kokonaisvaltaisesta audiovisuaalisesta viihteestä, joka kilpailee todellisuuden kanssa, upeana 3D:nä. Koe Philipsin Blu-ray-soittimen terävä kuva ja yksityiskohtainen, laadukas ääni. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

9000 series Blu-ray-soitin

Qdeo, TI Burr-Brown -DAC-muuntimet, 3D-toisto BDP9600/12 Etsi samanlaisia tuotteita

Elokuvamainen, huippulaadukas kuva ja ääni

 • Qdeo™-videoprosessointi puhtaisiin elokuvaelämyksiin

  Qdeo™-videoprosessointi puhtaisiin elokuvaelämyksiin

  Qdeo™-videoprosessointi tuottaa puhdasta ja luonnollista videokuvaa. Useimmissa videotyypeissä on kohinaa ja häiriöitä, jotka ovat hyvin häiritseviä teräväpiirtotelevisiossa. Qdeo™-prosessointi vähentää kuvan kohinaa ja parantaa värejä, kontrastia, yksityiskohtia sekä syvyysvaikutelmaa, mikä takaa puhtaan, miellyttävän ja vangitsevan katselukokemuksen. Lisäksi Qdeo™ toimii kaikenlaisten videolähteiden kanssa, mukaan lukien Blu-ray, DVD ja jopa heikkolaatuinen Internet-video.

 • 3D Blu-ray Disc -toisto tuo HD 3D -elämyksen kotiin

  3D Blu-ray Disc -toisto tuo HD 3D -elämyksen kotiin

  Full HD 3D saa aikaan hyvin realistisen elokuvaelämyksen luomalla syvyyden illuusion. Vasemmalle ja oikealle silmälle kuvataan eri kuvat 1920 x 1080 -täys-HD-laatuisina ja toistetaan ruudussa nopeasti vuorotellen. Kun näitä kuvia katsotaan erikoislaseilla, joiden vasen ja oikea linssi on ajastettu avautumaan ja sulkeutumaan vaihtuvien kuvien mukaan, saadaan aikaan Full HD 3D -katseluelämys.

 • Net TV suosittujen online-palvelujen, kuten videokauppojen, käyttämiseen*

  Net TV suosittujen online-palvelujen, kuten videokauppojen, käyttämiseen*

  Käytä useita online-palveluja, myös maksuvideopalveluja. Voit katsella elokuvia, kuvia, viihdettä ja muuta verkkosisältöä suoraan televisiosta Philips Blu-ray-soittimen tai kotiteatterin kautta milloin haluat. Nyt voit käyttää tiettyjä verkon videokauppoja* suoraan televisiossa. Valitse vuokravideo ja katso se televisiosta. Elokuvailta kotona onnistuu nyt helpommin kuin koskaan. *Saatavuus vaihtelee maittain. Lisätietoja osoitteessa www.philips.com/blu-ray.

 • Kiinteä WiFi-n takaa entistä nopeammat ja laajemmat langattomat yhteydet

  Kiinteä WiFi-n takaa entistä nopeammat ja laajemmat langattomat yhteydet

  WiFi-n, jonka toinen nimitys on IEEE 802.11n, on uusi langattoman verkon standardi. Sen uudet ominaisuudet parantavat langattoman yhteyden laatua useilla tavoilla, mikä takaa suuremman nopeuden ja laajemman ulottuvuuden verrattuna aiempiin WiFi-standardeihin. Lisäksi WiFi-n on taaksepäin yhteensopiva, joten tällä soittimella voi lähettää ja vastaanottaa tietoja, vaikka toisen osapuolen reitittimessä olisi käytössä jokin vanhempi WiFi-standardi.

 • DLNA-verkkoyhteys valokuvien ja videoiden siirtoon tietokoneesta

  DLNA-verkkoyhteys valokuvien ja videoiden siirtoon tietokoneesta

  DLNA-verkkoyhteyden avulla pääsee helposti valokuva- ja musiikkisisältöön joka on tietokoneella tai kotiverkossa. Se käyttää DLNA-protokollaa käyttävää Ethernet (LAN) -yhteyttä, joka varmistaa, että DLNA-sertfioidut tuotteet ovat yhteensopivia. Yhdistämällä Blu-ray Disc -soittimesi kotiverkkoon pääset käyttämään kaikkia DLNA-sertifioituja laitteita. Voit käyttää viihdesisältöä yhdellä painikkeella helppokäyttöisessä käyttöliittymässä.

 • DivX Plus HD Certified - DivX-teräväpiirtotoisto

  DivX Plus HD Certified - DivX-teräväpiirtotoisto

  Blue-ray- ja/tai DVD-soittimen DivX Plus HD:n uusimman DivX-tekniikan ansiosta voit nauttia Internetin HD-videoista ja -elokuvista suoraan Philips HDTV:ssä tai tietokoneessa. DivX Plus HD tukee DivX Plus -sisällön (H.264 HD -video ja laadukas AAC-ääni MKV-tiedostosäilössä) toistoa sekä aiempia DivX-videoversioita tarkkuuteen 1080p asti. DivX Plus HD - todellinen digitaalinen teräväpiirtovideo.

 • TI Burr Brown -DAC-muuntimien ääni on tarkkaa ja yksityiskohtaista

  TI Burr Brown -DAC-muuntimien ääni on tarkkaa ja yksityiskohtaista

  TI Burr-Brown -merkki tunnetaan tehokkuudestaan ja laadustaan. Se on erikoistunut valmistamaan huippuluokan hifi-komponentteja, kuten DAC-muuntimia (Digital to Analog Converters). Philips luottaa TI Burr-Brown -DAC-muuntimiin ja valitsee ne, koska ne muuntavat digitaaliset äänisignaalit analogisiksi käyttäen 192 KHz:n näytenopeutta ja 24-bittistä tarkkuutta. Alkuperäisestä analogisesta ääniaallosta saadaan tavallista enemmän tietoa, mikä takaa täyteläisen äänentoiston

 • Erillinen toroidivirtalähde tuottaa puhdasta, häiriötöntä ääntä

  Erillinen toroidivirtalähde tuottaa puhdasta, häiriötöntä ääntä

  Toroidivirtalähde on renkaan muotoinen muuntaja. Erillisen toroidivirtalähteen ja lineaarisen virtalähteen käyttö takaa, että käytettävissä on vakaa ja häiriötön virtalähde pelkästään analogisille äänisignaaleille. Tässä mallissa vältetään digitaalisten häiriöiden yhdistyminen verrattuna tavalliseen malliin, jossa digitaalinen videosignaali ja analoginen äänisignaali jakavat virtalähteen. Tuloksena on puhdas, lähes häiriötön ääni.

 • Dolby TrueHD ja DTS-HD MA tuottavat 7.1-surround-äänen

  Dolby TrueHD ja DTS-HD MA tuottavat 7.1-surround-äänen

  DTS-HD Master Audio ja Dolby TrueHD tarjoavat 7.1-kanavaisen äänen Blu-ray-levyiltä. Äänentoisto on käytännössä studiomasternauhan tasoa, joten kuulet taatusti äänet sellaisina kuin ne on tarkoitettu. DTS-HD Master Audio ja Dolby TrueHD täydentävät katsomis- ja kuuntelukokemuksesi.

 • Tukeva 3 mm:n alumiinikotelo takaa optimaalisen suorituskyvyn

  Tukeva 3 mm:n alumiinikotelo takaa optimaalisen suorituskyvyn

  Tukeva 3 mm:n alumiinikotelo takaa parhaan mahdollisen suorituskyvyn. Koska kotelo on selvästi paksumpi kuin tavallisesti, se estää tärinän ja muun elektroniikan aiheuttamat häiriöt. Blu-ray-soittimesi näyttää tyylikkäältä ja sitä on mukava käyttää..

 • EasyLink - ohjaa kaikkia HDMI CEC -laitteita samalla kaukosäätimellä

  EasyLink - ohjaa kaikkia HDMI CEC -laitteita samalla kaukosäätimellä

  EasyLinkin avulla ohjaat useita laitteita, kuten DVD- ja Blue-ray-soittimia sekä Soundbar-kaiuttimia, kotiteattereita ja televisioita, yhdellä kaukosäätimellä. Se käyttää HDMI CEC -protokollaa toimintojen jakamiseen laitteiden välillä HDMI-kaapelin kautta. Voit käyttää kaikkia liitettyjä HDMI CEC -yhteensopivia laitteita samanaikaisesti, yhdellä painikkeella. Valmiustilan ja toiston kaltaiset toiminnot käynnistyvät helposti.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita