Fidelio

Philips Fidelio

Blu-ray-soitin

  Philips Fidelio

  Blu-ray-soitin

  Elokuvamainen kuva ja ääni

  Nauti puhtaasta ja kokonaisvaltaisesta audiovisuaalisesta viihteestä, joka kilpailee todellisuuden kanssa, upeana 3D:nä. Koe Philipsin BDP9700 Blu-ray DVD-soittimen terävä kuva ja yksityiskohtainen, laadukas ääni. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Fidelio Blu-ray-soitin

Qdeo, 4K Ultra HD -skaalaus, TI Burr-Brown -DAC-muuntimet, Miracast™ BDP9700/12 Etsi samanlaisia tuotteita

Elokuvamainen kuva ja ääni

Qdeo Ultra HD -videoprosessoinnilla

 • Qdeo™-videoprosessointi puhtaisiin elokuvaelämyksiin

  Qdeo™-videoprosessointi puhtaisiin elokuvaelämyksiin

  Qdeo™-videoprosessointi tuottaa puhdasta ja luonnollista videokuvaa. Useimmissa videotyypeissä on kohinaa ja häiriöitä, jotka ovat hyvin häiritseviä teräväpiirtotelevisiossa. Qdeo™-prosessointi vähentää kuvan kohinaa ja parantaa värejä, kontrastia, yksityiskohtia sekä syvyysvaikutelmaa, mikä takaa puhtaan, miellyttävän ja vangitsevan katselukokemuksen. Lisäksi Qdeo™ toimii kaikenlaisten videolähteiden kanssa, mukaan lukien Blu-ray, DVD ja jopa heikkolaatuinen Internet-video.

 • TI Burr Brown -DAC-muuntimien ääni on tarkkaa ja yksityiskohtaista

  TI Burr Brown -DAC-muuntimien ääni on tarkkaa ja yksityiskohtaista

  TI Burr-Brown -merkki tunnetaan tehokkuudestaan ja laadustaan. Se on erikoistunut valmistamaan huippuluokan hifi-komponentteja, kuten DAC-muuntimia (Digital to Analog Converters). Philips luottaa TI Burr-Brown -DAC-muuntimiin ja valitsee ne, koska ne muuntavat digitaaliset äänisignaalit analogisiksi käyttäen 192 KHz:n näytenopeutta ja 24-bittistä tarkkuutta. Alkuperäisestä analogisesta ääniaallosta saadaan tavallista enemmän tietoa, mikä takaa täyteläisen äänentoiston

 • Erillinen toroidivirtalähde tuottaa puhdasta, häiriötöntä ääntä

  Erillinen toroidivirtalähde tuottaa puhdasta, häiriötöntä ääntä

  Toroidivirtalähde on renkaan muotoinen muuntaja. Erillisen toroidivirtalähteen ja lineaarisen virtalähteen käyttö takaa, että käytettävissä on vakaa ja häiriötön virtalähde pelkästään analogisille äänisignaaleille. Tässä mallissa vältetään digitaalisten häiriöiden yhdistyminen verrattuna tavalliseen malliin, jossa digitaalinen videosignaali ja analoginen äänisignaali jakavat virtalähteen. Tuloksena on puhdas, lähes häiriötön ääni.

 • SACD-monikanavatoisto vie mukanaan

  SACD-monikanavatoisto vie mukanaan

  SACD-monikanavavalmius. Tämä uuden sukupolven musiikkiformaatti tarjoaa korkealaatuisen musiikkitoiston, 5.1-monikanavaisen Surround-äänen ja täydellisen yhteensopivuuden vanhojen ja tulevien CD-järjestelmien kanssa.

 • DivX Plus HD Certified - DivX-teräväpiirtotoisto

  DivX Plus HD Certified - DivX-teräväpiirtotoisto

  Blue-ray- ja/tai DVD-soittimen DivX Plus HD:n uusimman DivX-tekniikan ansiosta voit nauttia Internetin HD-videoista ja -elokuvista suoraan Philips HDTV:ssä tai tietokoneessa. DivX Plus HD tukee DivX Plus -sisällön (H.264 HD -video ja laadukas AAC-ääni MKV-tiedostosäilössä) toistoa sekä aiempia DivX-videoversioita tarkkuuteen 1080p asti. DivX Plus HD - todellinen digitaalinen teräväpiirtovideo.

 • EasyLink - ohjaa kaikkia HDMI CEC -laitteita samalla kaukosäätimellä

  EasyLink - ohjaa kaikkia HDMI CEC -laitteita samalla kaukosäätimellä

  EasyLinkin avulla ohjaat useita laitteita, kuten DVD- ja Blue-ray-soittimia, Soundbar-kaiutinta, kotiteatteria sekä TV:eitä, yhdellä kaukosäätimellä. Se käyttää HDMI CEC -protokollaa toimintojen jakamiseen laitteiden välillä HDMI-kaapelin kautta. Voit käyttää kaikkia liitettyjä HDMI CEC -yhteensopivia laitteita samanaikaisesti, yhdellä painikkeella. Valmiustilan ja toiston kaltaiset toiminnot käynnistyvät helposti.

 • Kiinteä WiFi-n takaa entistä nopeammat ja laajemmat langattomat yhteydet

  Kiinteä WiFi-n takaa entistä nopeammat ja laajemmat langattomat yhteydet

  WiFi-n, jonka toinen nimitys on IEEE 802.11n, on uusi langattoman verkon standardi. Sen uudet ominaisuudet parantavat langattoman yhteyden laatua useilla tavoilla, mikä takaa suuremman nopeuden ja laajemman ulottuvuuden verrattuna aiempiin WiFi-standardeihin. Lisäksi WiFi-n on taaksepäin yhteensopiva, joten tällä soittimella voi lähettää ja vastaanottaa tietoja, vaikka toisen osapuolen reitittimessä olisi käytössä jokin vanhempi WiFi-standardi.

 • Dolby TrueHD ja DTS-HD MA tuottavat 7.1-surround-äänen

  Dolby TrueHD ja DTS-HD MA tuottavat 7.1-surround-äänen

  DTS-HD Master Audio ja Dolby TrueHD tarjoavat 7.1-kanavaisen äänen Blu-ray-levyiltä. Äänentoisto on käytännössä studiomasternauhan tasoa, joten kuulet taatusti äänet sellaisina kuin ne on tarkoitettu. DTS-HD Master Audio ja Dolby TrueHD täydentävät katsomis- ja kuuntelukokemuksesi.

 • Katso Miracast™-yhteensopivaa mobiilisisältöä televisiossa

  Katso Miracast™-yhteensopivaa mobiilisisältöä televisiossa

  MiracastTM on vertaisverkkoa käyttävä langaton näytönsiirtostandardi, joka toimii Wi-Fi Direct -yhteydellä. Sen avulla kannettavan laitteen näytön voi toistaa suuremmissa näytöissä Miracast™-sertifioidun laitteen kautta. Sertifiointi takaa sisällön toiston alkuperäisestä koodekista riippumatta, ja yksinkertaisen käyttöliittymän ansiosta toimintoa on helppo käyttää.

 • Muunna Full HD -sisältö 4K Ultra HD -resoluutioon

  Muunna Full HD -sisältö 4K Ultra HD -resoluutioon

  Nyt voit katsoa suosikkielokuviasi ja valokuviasi ennennäkemättömällä tavalla. Tee tavallisista HD-filmeistä ja -valokuvista uskomattoman teräviä ja selkeitä 4K x 2K -versioita, jotka ovat neljä kertaa tarkempia ja saavat 4K TV:si hehkumaan BDP7750:n kuvanparannustoiminnon ansiosta.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita