Fidelio

Philips Fidelio

langattomat studiokaiuttimet

  Philips Fidelio

  langattomat studiokaiuttimet

  Langattomat stereokaiuttimet

  Koe 100 W:n studiokaiuttimien massiivinen ja autenttinen äänentoisto ja uskomattomat bassoäänet. Voit suoratoistaa musiikkia langattomasti Bluetooth® aptX®:n ja AAC:n välityksellä. Kokonaisuuden viimeistelee tyylikäs ulkomuoto. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Fidelio langattomat studiokaiuttimet

Bluetooth® aptX, AAC ja NFC, Digitaalinen ja analoginen tulo, USB-portti lataamiseen, enintään 100 W BTS7000/10 Etsi samanlaisia tuotteita

Langattomat stereokaiuttimet

 • Silkkinen diskanttikalotti tuottaa kristallinkirkkaan äänen

  Silkkinen diskanttikalotti tuottaa kristallinkirkkaan äänen

  Diskanttikalotin silkkinen kalvo on merkittävästi parempi kuin tavallisissa diskanttikaloteissa käytetty kalvomateriaali. Kalvossa käytetyllä silkillä on paremmat ääntä vaimentavat ominaisuudet, eikä sen pehmeä materiaali päästä ääntä säröilemään. Tuloksena diskanttikalotissa syntyy pehmeä, lämmin ja laaja-alainen ääni.

 • Bluetooth® (aptX® ja AAC) musiikin langattomaan suoratoistoon

  Bluetooth® (aptX® ja AAC) musiikin langattomaan suoratoistoon

  Bluetooth® (aptX® ja AAC) musiikin langattomaan suoratoistoon

 • Bluetooth-pariliitos yhdellä kosketuksella NFC-yhteensopiviin älypuhelimiin

  Bluetooth-pariliitos yhdellä kosketuksella NFC-yhteensopiviin älypuhelimiin

  Muodosta Bluetooth-pariliitos helposti NFC-tekniikan avulla. Käynnistä kaiutin napauttamalla NFC-yhteensopivalla älypuhelimella tai tablet-laitteella kaiuttimen NFC-tunnistetta, käynnistä Bluetooth-pariliitoksen muodostaminen ja aloita musiikin suoratoisto.

 • Dolby Digital-elokuvanautintoon

  Dolby Digital-elokuvanautintoon

  Monikanavaäänen standardit, Dolby Digital, perustuvat ihmiskorvan tapaan käsitellä ääntä ja tuottavat laadukasta Surround-ääntä, jonka äänikenttä on erittäin todentuntuinen.

 • Bassorefleksikaiutinjärjestelmän äänentoisto on tukeva

  Bassorefleksikaiutinjärjestelmän äänentoisto on tukeva

  Bassorefleksikaiutinjärjestelmän kompakti kaiutinkotelo tuottaa syvän bassoäänen. Kaiutinkotelojärjestelmä erottuu tavallisista kaiutinkoteloista Bass Pipen avulla. Se on sijoitettu bassokaiuttimeen nähden niin, että alataajuuksien toisto on optimaalinen. Tuloksena on syvempi ja hallitumpi bassoääni, jossa ilmenee vähemmän säröä. Ilmamassa resonoi Bass Pipessa ja synnyttää perinteisen bassokaiuttimen kaltaisen värinän. Kun tämä yhdistyy bassokaiuttimeen, matalat äänet saavat kokonaan uuden ulottuvuuden.

 • Digitaalinen äänensäätö musiikkityylin mukaan

  Digitaalinen äänensäätö musiikkityylin mukaan

  Digitaalisen äänensäädön ansiosta voit valita eri musiikkityylien taajuusalueet käyttämällä esimääritettyjä Jazz-, Rock- ja Classic-asetuksia. Kussakin tilassa äänenbalanssi ja musiikkityylin äänentaajuudet säädetään automaattisesti graafisella taajuuskorjaustekniikalla. Digitaalinen äänensäätö muokkaa äänibalanssin musiikkityylin mukaan ja takaa siten parhaan mahdollisen kuunteluelämyksen.

 • Aito puuviimeistely kodin moderniin sisustukseen

  Aito puuviimeistely kodin moderniin sisustukseen

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita