Fidelio

Philips Fidelio

SoundSphere-telakointikaiuttimet

  Philips Fidelio

  SoundSphere-telakointikaiuttimet

  Koe live-esityksen tunteet

  Palauta eloisuus, syvyys ja luonnollisuus musiikkiin akustisen SoundSphere-tekniikan avulla. AirPlay-ominaisuuden sisältävillä Philips DS9800W/10 -telakointikaiuttimilla voi myös toistaa kappaleita iPod touchista, iPhonesta, iPadista sekä iTunesista. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Fidelio SoundSphere-telakointikaiuttimet

jossa AirPlay DS9800W/10 Etsi samanlaisia tuotteita

Koe live-esityksen tunteet

tällä äänijärjestelmällä

 • SoundSphere antaa luonnollisen, syvän ja laajan äänivaikutelman

  SoundSphere antaa luonnollisen, syvän ja laajan äänivaikutelman

  Nauti musiikin lumosta, kun SoundSphere toistaa kaikki äänet esittäjän haluamalla tavalla. SoundSphere toistaa äänet selkeästi ja luonnollisesti ja antaa syvän, laajan vaikutelman. Tuloksena on tarkka äänentoisto, ja tunnet kuin esittäjät olisivat suoraan edessäsi. SoundSphere-kaiuttimien diskanttikaiutin riippuu kaiutinkotelon yläpuolella. Siten se toistaa ääntä tavallista selkeämmin ja kaikkiin suuntiin. Tarkka äänen sekoitussuunnittelu ja bassokaiuttimen huolellinen sijoittelu suhteessa diskanttikaiuttimeen vähentävät häiriöitä ja takaavat luonnollisen äänen.

 • FullSound parantaa äänentoistoa ja tuottaa runsaan ja tehokkaan äänen

  FullSound parantaa äänentoistoa ja tuottaa runsaan ja tehokkaan äänen

  Philipsin patentoitu FullSound-tekniikka käyttää uuden sukupolven digitaalista signaalinkäsittelyä (Digital Signal Processing) äänentoiston parantamista varten. Musiikin sisältö analysoidaan dynaamisesti ja optimoidaan, minkä ansiosta musiikin kuuntelu on yksityiskohtaista ja pehmeää.

 • SoundCurve huippulaadukkaaseen äänentoistoon

  SoundCurve huippulaadukkaaseen äänentoistoon

  Philips-telakointikaiuttimen tarkasti suunniteltu kaareva takaseinä luo hyvin tehokkaat puitteet äänentoistolle. Kaari vahvistaa kaiutinkotelon jäykkyyttä vähentäen huomattavasti sisäistä resonanssia ja poistaen äänestä värinää ja säröä. Upeat kaiuttimet toistavat äänen kristallinkirkkaana.

 • Bassorefleksi toistaa bassoäänet syvinä ja täyteläisinä

  Bassorefleksi toistaa bassoäänet syvinä ja täyteläisinä

  Bassoreflektiakustiikassa käytetään bassoputkea, joka on viritetty kaiutinkotelon äänenvoimakkuuden mukaan. Näin saadaan aikaan syvät bassoäänet pienistä kaiuttimista. Tarkkaan suunniteltu ja muotoiltu bassoputki edistää ilman virtausta ja mahdollistaa syvemmän ja iskevämmän bassoäänen jopa kovissa äänenvoimakkuuksissa ja vähentää häiriöitä aiheuttavia ilmanpyörteitä.

 • Käsintehty puinen kaiutin takaa autenttisen äänentoiston

  Käsintehty puinen kaiutin takaa autenttisen äänentoiston

  Puuta on kautta aikojen käytetty hienoimpien soittimien valmistuksessa. Luonnollisten ääniominaisuuksien vuoksi se valitaan nykyään valmistusmateriaaliksi parhaisiin soittimiin ja äänilaitteisiin. Kaiutin on valmistettu käsin puusta ja kotelon oikea kaarevuus on saatu aikaan edistyksellisen puuntaivutustekniikan avulla. Oikeanlainen kaari vähentää äänestä värinää ja säröä, joten ääni on luonnollinen ja elävä.

 • Suoratoista musiikkia langattoman AirPlay-tekniikan avulla

  Suoratoista musiikkia langattoman AirPlay-tekniikan avulla

  AirPlayn avulla voit suoratoistaa koko iTunes-musiikkikokoelmasi Fidelio-telakointiasemiin. Se toistaa langattomasti tietokoneesi iTunes-ohjelmasta, iPhonesta, iPadista tai iPod Touchista - mihin tahansa AirPlay-yhteensopivaan kaiuttimeen. Sinun tulee vain varmistaa, että kaiuttimet on liitetty Wi-Fi-verkkoon. AirPlay mahdollistaa myös samanaikaisen suoratoiston kaikkien huoneiden kaikkiin kaiuttimiin. Suosikkisävelmäsi seuraavat sinua kaikkiin huoneisiin.

 • SoundStudio-sovellus kaikkien ääniasetusten hallitsemista varten

  SoundStudio-sovellus kaikkien ääniasetusten hallitsemista varten

  Nauti musiikista haluamallasi tavalla. SoundStudion ansiosta vallan kahva musiikkisi suhteen siirtyy sinun käteesi. Sen avulla voit muuttaa kaikkia ääniominaisuuksia iPhonen avulla. Säätimet ovat intuitiivisia ja yksinkertaisia. Voit hienosäätää, mukauttaa ja luoda haluamiasi äänikokemuksia ja herättää mielimusiikkisi uuteen eloon. SoundStudion avulla voit kuunnella tuhansia internet-radiokanavia kaikkialta maailmasta ja laajentaa musiikkikokemustasi entisestään.

 • Kokonaislähtöteho 2 x 50 W RMS

  Kokonaislähtöteho 2 x 50 W RMS

  RMS (Root Mean Square) on neliöllinen keskiarvo, jolla tavallisesti mitataan äänitehoa tai oikeastaan äänivahvistimesta kaiuttimeen siirrettävää tehoa, jota mitataan watteina. Kaiuttimeen siirretyn sähkövirran määrä ja sen herkkyys määrittää luodun äänitehon. Vahvistimia rajoittaa sähköenergia, jonka ne voivat vahvistaa, ja kaiuttimia sähköenergia, jonka ne voivat muuntaa äänienergiaksi väärentämättä äänisignaalia. Mitä korkeampi wattiarvo sitä parempi kaiuttimen toistama ääniteho.

 • Helppo AUX-tuloliitäntä lähes kaikkiin elektroniikkalaitteisiin

  Helppo AUX-tuloliitäntä lähes kaikkiin elektroniikkalaitteisiin

  AUX-in-liitäntä mahdollistaa MP3-sisällön toistamisen suoraan kannettavista mediasoittimista. Sen lisäksi, että voit kuunnella lempimusiikkiasi kaiuttimen tarjoamalla erinomaisella äänenlaadulla, AUX-in-liitäntä on myös erittäin kätevä, sillä sinun tarvitsee vain liittää kannettava MP3-soitin kaiuttimeen.

 • Kiiltävä, lakattu pinta

  Näiden kauniiden puisten kaiuttimien pinta on käsitelty seitsemällä huolellisesti levitetyllä ja kauniisti viimeistellyllä lakkakerroksella. Kaiuttimen syvästi hohtava pinta muistuttaa flyygelin hienostunutta, tyylikästä ja kodin arvokkuutta lisäävää ulkomuotoa.

 • Telakointiasema latausta varten

  Tämä lataustelakointiasema on yhteensopiva kaikkien iPod- ja iPhone-mallien sekä iPadin kanssa. Voit pitää Applen laitteesi käden ulottuvilla ja musiikki pysyy hallussasi. Voit telakoida kaikki laitteet suojakoteloineen eikä erityisiä välikappaleita tarvita. Voit ladata iPodin, iPhonen tai iPadin samalla kun se toistaa lempimusiikkiasi.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita