HD-mediasoitin

  USB Hi-Speed 2011

  HD-mediasoitin

  Nauti internetpalveluista ja multimediasta langattomasti

  Voit käyttää monenlaista multimediasisältöä vaivattomasti Philips HD -mediasoittimella. Nauti laadukkaista internetin tai tietokonekirjaston videoista, musiikkikappaleista ja valokuvista suoraan TV:ssä. Tiedostoja ei tarvitse muuntaa. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

HD-mediasoitin

Kiinteä Wi-Fi, HDMI, USB 2.0 HMP5000/12 Etsi samanlaisia tuotteita

Nauti internetpalveluista ja multimediasta langattomasti

 • DivX Plus HD Certified - DivX-teräväpiirtotoisto

  DivX Plus HD Certified - DivX-teräväpiirtotoisto

  Blue-ray- ja/tai DVD-soittimen DivX Plus HD:n uusimman DivX-tekniikan ansiosta voit nauttia Internetin HD-videoista ja -elokuvista suoraan Philips HDTV:ssä tai tietokoneessa. DivX Plus HD tukee DivX Plus -sisällön (H.264 HD -video ja laadukas AAC-ääni MKV-tiedostosäilössä) toistoa sekä aiempia DivX-videoversioita tarkkuuteen 1080p asti. DivX Plus HD - todellinen digitaalinen teräväpiirtovideo.

 • USB 2.0 -liitäntä ja SD-muistikorttipaikka

  USB 2.0 -liitäntä ja SD-muistikorttipaikka

  Nauti USB 2.0 -liitännän mahdollistamasta nopeasta ja kätevästä valokuvien, videoiden ja MP3-tiedostojen siirrosta. Saat myös lisää tallennustilaa valokuville, videoille ja MP3-tiedostoille Philips-soittimessa, kun asetat SD-kortin kiinteään SD-korttipaikkaan.

 • Katsele valokuvia eri formaateissa

  Katsele valokuvia eri formaateissa

  Voit katsoa kuvia eri formaateissa, mukaan lukien JPEG, JPG, M-JPEG, PNG, TIF, TIFF, GIF, BMP ja HD JPEG – suoraan laajakuva-TV:ssä! Tee olohuoneestasi valokuvagalleria ja jaa ihanat muistosi ystäviesi ja perheesi kanssa.

 • Toista useita videoformaatteja

  Toista runsaasti erilaisia videoformaatteja - myös teräväpiirtoformaatteja, kuten MPEG 1/2/4 (MPEG 4 Part 2), H.264, VC-1, H.263, VP6 (640 x 480), DivX Plus HD, DivX 3/4/5/6, Xvid, RMVB 8/9/10, RM, WMV (V9), AVI, TS, M2TS, TP, TRP, ISO, VOB, DAT, MP4, MPEG, MPG, MOV(MPEG 4, H.264), ASF, FLV (640 x 480), MKV, M4V - eikä tiedostoja tarvitse muuntaa. Paina vain toistopainiketta ja ala katsella huippulaadukkaita videoita tai elokuvia, joissa on surround-äänentoisto.

 • Windows Media Video elokuvien toistamiseen tietokoneella

  Windows Media Videon ansiosta voit katsoa tietokoneen videotiedostoja TV:stä. Nyt voit nauttia WMV-tiedostoista helposti läheistesi kanssa kotisohvalla suoraan TV:stä tietokoneen pienen ruudun sijasta.

 • Toista mediasisältöä kiintolevyltä

  Rentoudu ja nauti kiintolevyllä olevasta mediasisällöstä murehtimatta tiedostomuotojen yhteensopivuudesta. Voit toistaa sisältöä luottaen siihen, että Philips-soitin tukee useimpia suosittuja HDD-formaatteja, kuten FAT32, FAT jne.

 • Kuuntele musiikkia erilaisista mediatiedostoista

  Kuuntele suosikkimusiikkiasi - mistä tahansa ääniformaatista - ja nauti kristallinkirkkaasta äänentoistosta. Philips-soitin toistaa useita erilaisia ääniformaatteja: Dolby Digital, AAC, RA, OGG, MKA, MP3, WAV, APE, FLAC, DTS, LPCM, PCM, WMA (V9), IMP/MS ADPCM ja WMA Pro.

 • Kiinteän Wi-Fin avulla voit nauttia liitetyistä tallennusvälineistä langattomasti

  Kiinteän Wi-Fin avulla voit käyttää mediasisältöä langattomasti. Enää ei tarvitse tihrustaa tietokoneen näyttöä. Ota mukava asento ja nauti mediatiedostoista televisiossa – mukavasti omassa olohuoneessasi.

 • DLNA PC Media Link -ohjain tietokoneen ja kotiverkon selaamiseen

  DLNA PC Media Link -ohjaimella pääsee helposti video-, valokuva- ja musiikkisisältöön, joka on tietokoneella tai kotiverkossa. Kun liität mediasoittimen kotiverkkoon, voit käyttää sisältöä saumattomasti kaikista DLNA-sertifioiduista laitteista. Selaa tietokoneen multimediasisältöä soittimessa painikkeen painalluksella.

 • Integroidut internetpalvelut

  Liitä vain Philips-mediasoittimesi kotiverkkoosi ja voit alkaa heti käyttää online-palvelujen uskomattoman laajaa valikoimaa – milloin tahansa. Avaa mikä tahansa suoratoistettu sisältö kotiverkkoosi tai selaa sivustoja*, kuten Facebookia, Youtubea, Picasaa ja Accuweathersia. *Tuetut sivustot voivat vaihtua.

Näytä kaikki tekniset tiedot
 • Riippuu paikallisen palveluntarjoajan verkkopalvelun saatavuudesta
 • Kaikki palvelut eivät ole käytettävissä kaikilla alueilla

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita