Kotiteatteri

  Kotiteatteri

  Hulluna ääneen

  Nauti elokuvateatterimaisesta surround-monikanavaäänestä ilman kaiutinten ja kaapeleiden sotkua. Tämä Philips SoundBar sisältää täydellisen kotiteatterijärjestelmän, mukaan lukien DVD-toiston. Nauti upeasta elokuvaillasta! Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Hulluna ääneen

Todella ohut SoundBar tuottaa upean surround-äänen

 • Dolby Virtual -kaiuttimien surround-ääni on todenmukainen

  Dolby Virtual -kaiuttimien surround-ääni on todenmukainen

  Dolby Virtual -kaiuttimet ovat hienostunutta äänen virtualisointitekniikkaa, joka tuottaa täyteläistä surround-ääntä kahdella kaiuttimella. Aikaansa edellä olevat tila-algoritmit toistavat 5.1-kanavaisen ympäristön äänet. DVD-toistoa tehostaa 2-kanavaisen ympäristön laajennus. Yhdessä Dolby Pro Logic II -äänenkäsittelyn kanssa laadukkaat stereo-äänilähteet muuttuvat todenmukaiseksi monikanavaiseksi surround-ääneksi. Huone täyttyy äänestä ilman lisäkaiuttimia.

 • Erittäin ohuet kaiuttimet ja realistinen Surround-ääni

  Erittäin ohuet kaiuttimet ja realistinen Surround-ääni

  Erittäin ohuiden, tyylikkäiden kaiuttimien Surround-ääni on tinkimätön. Silkinpehmeät diskanttikalotit ja tehokas neodyymimagneettijärjestelmä toistavat keski- ja ylätaajuudet hukkaamatta elokuvan tai musiikin yksityiskohtia. Tuloksena on erinoamisen selkeä, todenmukainen ääni, kuten taiteilija tarkoittikin.

 • Terävämpi teräväpiirtokuva, HDMI 1080p

  Terävämpi teräväpiirtokuva, HDMI 1080p

  Videokuvan HDMI 1080p -parannus tuottaa kristallinkirkasta kuvaa. Nyt voit katsoa normaalitarkkuuksisia elokuvia teräväpiirtotarkkuudella, mikä lisää yksityiskohtia ja tekee kuvasta todenmukaisemman. Progressive Scan (1080p:n p-kirjain) poistaa TV-kuvaruudun viivarakenteen, mikä osaltaan parantaa kuvan terävyyttä. Lisäksi HDMI tarjoaa suoran digitaalisen yhteyden, jonka kautta voi siirtää pakkaamatonta digitaalista teräväpiirtokuvaa ja digitaalista monikanavaääntä. Niitä ei muunneta analogiseksi missään vaiheessa, joten kuvan ja äänen laatu on täysin häiriötöntä.

 • Joustava sijoittelu seinälle, pöydälle tai telineeseen

  Joustava sijoittelu seinälle, pöydälle tai telineeseen

  Monipuolisen kotiteatterijärjestelmän voi sijoittaa minne vain. Laite näyttää hyvältä TV-jalustalla, pöydällä tai seinällä, ja toimii aina. Vihdoinkin sekä uskomaton kotiteatterielämys että sisustaminen omilla ehdoillasi on mahdollista.

 • Hi-Speed USB 2.0 -linkki toistaa videoita/musiikkia USB Flash -asemista

  Hi-Speed USB 2.0 -linkki toistaa videoita/musiikkia USB Flash -asemista

  USB eli Universal Serial Bus on standardoitu väyläprotokolla, jonka avulla voi kätevästi liittää tietokoneita, oheislaitteita tai kulutuselektroniikan laitteita. Hi-Speed USB -laitteiden tiedonsiirtonopeus on jopa 480 Mbps - alkuperäisissä USB-laitteissa se oli vain 12 Mbps. Hi-Speed USB 2.0 -linkin ansiosta tarvitsee vain yksinkertaisesti liittää USB-laite, valita elokuva, musiikki tai valokuvat, ja toiston voi aloittaa.

 • Valinnainen telakka kätevään iPod/iPhone-toistoon

  Valinnainen telakka kätevään iPod/iPhone-toistoon

  Liittämällä tämän telakointiaseman kotiteatterijärjestelmään voit nauttia iPod-laitteiden ja iPhonen musiikista, videoista ja kuvista. Telakointiasema on valinnainen lisätarvike.

 • SoundBar, sopii parhaiten väh. 81 cm (32") taulutelevisiolle

  SoundBar, sopii parhaiten väh. 81 cm (32") taulutelevisiolle

  SoundBar-kotiteatterikaiutin tekee olohuoneesta hienostuneen ja arvokkaan. Vaikka se on suunniteltu vähintään 81 cm (32") televisioihin, se sopii kaikkien taulutelevisioiden alle - kaikenlaisiin sisustuksiin ja elämäntyyleihin.

 • Kosketusnäyttö helppoon toiston- ja äänenvoimakkuudenhallintaan

  Kosketusnäyttö helppoon toiston- ja äänenvoimakkuudenhallintaan

  Kosketusnäyttöohjaimilla voit hallita äänenvoimakkuutta ja muita toistoasetuksia painamalla etupaneelin herkkiä kosketusohjaimia.

 • 400 W RMS takaa elokuvien ja musiikin erinomaisen äänenlaadun

  400 W RMS takaa elokuvien ja musiikin erinomaisen äänenlaadun
 • Mahtava basso langattomalla subwooferilla - ilman johtoja

  Mahtava basso langattomalla subwooferilla - ilman johtoja
 • Erittäin ohut SoundBar ja Flat Panel -kaiuttimet

  Erittäin ohut SoundBar ja Flat Panel -kaiuttimet
 • elokuvien ja musiikin DVD- ja CD-toisto

  elokuvien ja musiikin DVD- ja CD-toisto
Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita