Fidelio

Philips Fidelio SoundHub

2.1-kotiteatteri

  Philips Fidelio SoundHub

  2.1-kotiteatteri

  Henkeäsalpaavan kirkkaat äänet

  Philips SoundHub HTS9221-kotiteatteri avaa sinulle uuden, kristallinkirkkaan äänimaailman. Titaaniset diskanttikalotit tuottavat ällistyttävän kirkkaan äänen, jossa kuuluvat pienimmätkin yksityiskohdat. Kuule lempielokuvasi ja -musiikkisi juuri niin kuin ne tarkoitettiin. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Fidelio SoundHub 2.1-kotiteatteri

3D Blu-ray, Titaaniset diskanttikalotit HTS9221/12 Etsi samanlaisia tuotteita

Henkeäsalpaavan kirkkaat äänet

Hulluna ääneen

 • Titaaniset diskanttikalotit takaavat erittäin kirkkaan ja häiriöttömän äänen

  Titaaniset diskanttikalotit takaavat erittäin kirkkaan ja häiriöttömän äänen

  Entistä kehittyneemmät titaaniset diskanttikalotit ovat erittäin tukevat ja kevyet, mikä takaa häiriöttömän äänen. Niiden uskomaton häiriöiden ja resonanssin estokyky koko kuuluvien äänten taajuusalueella takaa kaikkien äänten erinomaisen selkeyden.

 • Ensiluokkaiset Class D -vahvistimet poimivat pienimmätkin yksityiskohdat

  Ensiluokkaiset Class D -vahvistimet poimivat pienimmätkin yksityiskohdat

  Philipsin ensiluokkaiset Class D -vahvistimet on suunniteltu takaamaan äänisignaalin tarkkuus säilyttämällä alkuperäinen äänilähde. Siten musiikin ja elokuvien akustiset yksityiskohdat toistetaan juuri esittäjän tai ohjaajan tarkoittamalla tavalla.

 • Full HD 3D Blu-ray täydelliseen 3D-elokuvakokemukseen

  Full HD 3D Blu-ray täydelliseen 3D-elokuvakokemukseen

  Lumoudu 3D-elokuvista omassa olohuoneessasi Full HD 3D -TV:n kanssa. Active 3D tuottaa uusimpien nopeavaihtonäyttöjen avulla todentuntuista syvyyttä täydellä 1080 x 1920 -HD-tarkkuudella. Full HD 3D -katseluelämys syntyy, kun kuvia katsotaan erityislaseilla, jotka on ajoitettu avaamaan ja sulkemaan vasen ja oikea linssi vaihtuvien kuvien mukaan. Blu-ray-levyillä on tarjolla runsaasti korkealaatuisia 3D-elokuvia. Lisäksi Blu-ray mahdollistaa pakkaamattoman Surround-äänen käytön ja uskomattoman elävän kuuntelukokemuksen.

 • Kiinteä telakointiasema kätevään iPod/iPhone-toistoon

  Kiinteä telakointiasema kätevään iPod/iPhone-toistoon

  Kiinteä iPod/iPhone-telakointiasema mahdollistaa elokuvien, musiikin ja valokuvien toistamisen iPodista/iPhonesta. Voit ohjata iPodia/iPhonea ja selata sen sisältöä TV-ruudussa - kotiteatterijärjestelmän kaukosäätimellä. Kiinteän telakointiaseman avulla pääset eroon johto- ja kaapelisotkusta ja se tuo kotiisi kannettavan viihteen mahdollisuudet - helposti.

 • Smart TV online-palvelujen ja multimedian käyttöön TV:ssä

  Smart TV online-palvelujen ja multimedian käyttöön TV:ssä

  Philips-kotiteatterijärjestelmä ja Smart TV tarjoavat useita parannettuja ominaisuuksia, kuten Net TV:n, DLNA:n ja AV-kaukosäätimen. Net TV tuo runsaasti tietoja ja viihdettä verkosta televisioosi. Valitse aloitusvalikosta Net TV ja selaa palveluita kuten vuokravideokauppoja*, joista saat viimeisimmät HD-julkaisut, tai Catch-up TV -uusintapalvelua. DLNA:lla voit käyttää tietokoneellesi tallennettuja valokuvia, musiikkia ja elokuvia omalta kotisohvaltasi. Etkö löydä kaukosäädintä? Philipsin AV-kaukosäädinsovelluksen avulla voit ohjata kotiteatteria älypuhelimella tai tablet-laitteella.

 • Virtual Surround -ääni tuottaa todenmukaisen elokuvakokemuksen

  Virtual Surround -ääni tuottaa todenmukaisen elokuvakokemuksen

  Philipsin Virtual Surround -ääni tuottaa täyteläisen ja mukaansatempaavan äänen alle viiden kaiuttimen järjestelmällä. Aikaansa edellä olevat tila-algoritmit toistavat 5.1-kanavaisen ympäristön äänet. Laadukkaat stereoäänilähteet muuttuvat todenmukaiseksi monikanavaiseksi surround-ääneksi. Huone täyttyy äänestä ilman lisäkaiuttimia.

 • Ainutlaatuiset kaiuttimet, joiden näkyvät diskanttikalotit takaavat häiriöttömän äänen

  Ainutlaatuiset kaiuttimet, joiden näkyvät diskanttikalotit takaavat häiriöttömän äänen

  Ainutlaatuiset kaiuttimet, joiden näkyvät diskanttikalotit takaavat mahdollisimman laajan ja avoimen äänen.

 • Kiinteän Wi-Fin avulla voit nauttia liitetyistä tallennusvälineistä langattomasti

  Kiinteän Wi-Fin avulla voit nauttia liitetyistä tallennusvälineistä langattomasti

  Kun liität kiinteän Wi-Fi-yhteyden avulla kotiteatterisi kotiverkkoon, voit nauttia useista suosituista verkkopalveluista. Voit nauttia huippusivustoista, jotka tarjoavat elokuvia, kuvia, ajankohtaisviihdettä ja muuta TV-näyttöön tarkoitettua sisältöä.

 • Kristallinkirkas ääni on tarkka

  Kristallinkirkas ääni on tarkka

  Philipsin Crystal Clear Sound -tekniikka toistaa äänet kirkkaasti ja terävästi, joten äänen alkuperäiset ominaisuudet säilyvät hämmästyttävän tarkasti. Crystal Clear Sound toistaa äänilähteen - toimintaelokuvan, musikaalin tai live-esityksen - luonnollisesti, tarkasti ja ilman häiriöitä. Crystal Clear Sound -tekniikalla varustetuissa Philips-kotiteattereissa ääntä ei pyritä käsittelemään, joten alkuperäisen äänen puhtaus säilyy. Tuloksena on tarkempaa ääntä, joka hellii korviasi.

 • Kätevä muotoilu, materiaalit laadukasta harjattua alumiinia ja lasia

  Kätevä muotoilu, materiaalit laadukasta harjattua alumiinia ja lasia
Näytä kaikki tekniset tiedot
 • Kotiteatteri on yhteensopiva myös muiden Philips-televisioiden kanssa.
 • Voit tarkistaa Video on Demand -maksuvideopalvelun saatavuuden maassasi osoitteessa www.philips.com/blu-ray.

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita