Original-miniradio

  Original-miniradio

  Hallitse Original-miniradiota langattomasti

  Tutustu Original-miniradioon, joka on nykyaikainen tulkinta legendaarisesta Philetta-radiosta. Voit kuunnella DAB+- ja FM-radiokanavia tai musiikkia langattomasti Bluetooth-yhteensopivasta älylaitteesta. Mukana kätevä ajastin. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Original-miniradio

Bluetooth®, DAB+, FM, Kaksi herätysaikaa, ajastinkello, 4 W ORT2300C/10 Etsi samanlaisia tuotteita

Hallitse Original-miniradiota langattomasti

maksuttomalla DigitalRadio-sovelluksella

 • Musiikin langaton Bluetooth-siirto älypuhelimesta tai tabletista

  Musiikin langaton Bluetooth-siirto älypuhelimesta tai tabletista

  Bluetooth on lyhyen kantaman langatonta tiedonvälitystekniikkaa, joka on sekä kestävää että energiatehokasta. Tekniikan avulla voidaan muodostaa langaton yhteys toisiin Bluetooth-laitteisiin, joten voit toistaa lempimusiikkiasi älypuhelimesta tai tablet-laitteesta Philips-äänijärjestelmässä kätevästi milloin tahansa.

 • Suosikkiradioasemasi nopeasti käyttöön – 20 DAB- ja 20 FM-pikavalintakanavaa

  Suosikkiradioasemasi nopeasti käyttöön – 20 DAB- ja 20 FM-pikavalintakanavaa

  Saat suosikkiradioasemasi käyttöön muutamalla painalluksella 20 DAB- ja 20 FM-pikavalinnan ansiosta. Voit asettaa pikavalinnan virittämällä ensin radioaseman ja pitämällä sitten pikavalintapainiketta painettuna. Tämän jälkeen voit kuunnella radioasemaa milloin tahansa painamalla pikavalintapainiketta.

 • Automaattinen ajan synkronointi varmistaa ajan tarkkuuden vaivattomasti

  Automaattinen ajan synkronointi varmistaa ajan tarkkuuden vaivattomasti

  Kelloradiosi automaattisen ajanasetustoiminnon ansiosta sinun ei koskaan tarvitse asettaa aikaa. Kello synkronoituu automaattisesti radiosignaalien avulla, myös silloin kun sen virta on katkaistu. Se päivittää ajan minuutin kuluessa, aina kun aika pitää päivittää ja synkronoi ajan säännöllisesti radiosignaalien avulla niin, että aika on aina asetettu oikein. Voit luottaa, että Philips-laitteesi näyttää oikeaa aikaa myös silloin, kun otat tuotteen ensimmäistä kertaa pakkauksestaan tai sähkökatkon aikana. Ajan näyttö on luotettavaa ja vaivatonta.

 • Kiinteä ajastin apuna keittiössä

  Kiinteä ajastin apuna keittiössä

  Voit sijoittaa kelloradion keittiöön ja hyödyntää sen ajastinta valmistaessasi suussa sulavia herkkuja. Laita ruoka liedelle, säädä valmistusaika ajastimeen ja rentoudu hetki vaikkapa TV:n äärellä – ajastimen merkkiääni kertoo, että ruokasi on pian valmista tarjottavaksi.

 • Suuri taustavalaistu LCD-näyttö helpottaa näkemistä hämärässä

  Suuri taustavalaistu LCD-näyttö helpottaa näkemistä hämärässä

  Taustavalaistun LCD-näytön ansiosta käyttö on helppoa hämärässäkin, ja näet tiedot selkeästi yhdellä silmäyksellä.

 • Herätys arkipäivinä/viikonloppuna elämäntyylin mukaan

  Herätys arkipäivinä/viikonloppuna elämäntyylin mukaan

  Nykyisen elämäntavan huomioon ottavassa kelloradiossa on kaksi herätyskelloa, joten voit määrittää eri herätysajan arkipäiviksi ja viikonlopuiksi tai eri herätysajan itsellesi ja kumppanillesi. Voit esimerkiksi määrittää saman herätysajan joka päivälle tai aikaisemman ajan arkipäiviksi ja myöhäisemmän viikonlopuksi, jolloin voit ottaa rennosti. Valitsitpa minkä vaihtoehdon tahansa, tämän kätevän toiminnon ansiosta sinun ei tarvitse säätää herätysaikoja joka ilta.

 • Voit määrittää itsellesi ja kumppanillesi eri herätysajat

  Voit määrittää itsellesi ja kumppanillesi eri herätysajat

  Philipsin äänentoistojärjestelmässä on kaksi herätysaikaa. Voit määrittää itsellesi ja kumppanillesi eri herätysajat.

 • Uniajastin antaa nukahtaa lempimusiikin ääneen

  Uniajastin antaa nukahtaa lempimusiikin ääneen

  Uniajastimella musiikin tai radiokanavan voi määrittää sammumaan tietyn ajan kuluttua. Sinun tarvitsee vain määrittää aika (enintään 2 tuntia) ja valita kuunneltava CD-levy tai radiokanava nukkumaan mennessäsi. Laite jatkaa toistamista määritetyn ajan loppuun ja siirtyy sitten virransäästötilaan (valmiustilaan). Voit siirtyä unten maille suosikkikappaleen tai tutun radioäänen säestyksellä ilman, että virta jää turhaan päälle.

 • Äänituloliitännällä kannettavan musiikin toisto on helppoa

  Äänituloliitännällä kannettavan musiikin toisto on helppoa

  Yhdellä helpolla liitännällä saat musiikkia kannettavista laitteista ja tietokoneista. Liität vain laitteesi Philips-laitteen äänituloliitäntään (3,5 mm). Tietokoneet liitetään tavallisesti kuulokelähdön kautta. Kun laitteet on liitetty, voit toistaa koko musiikkikokoelmasi suoraan ensiluokkaisilla kaiuttimilla. Philips antaa aina parempaa ääntä.

 • Nykyaikainen tulkinta tyylikkäästä Philetta-mallista

  Vuoden 1955 Original Radion inspiroima. Tämä miniradio jatkaa vuoden 1955 legendaarisen Philips-radion, Philetta BF 102 U:n tyylikkäitä elementtejä. Aikoinaan se ihastutti yleisöä yksinkertaisella muotoilullaan, mahtavalla äänellään ja kristallinkirkkaalla vastaanotollaan. Philipsillä on perinteikkäitä radioita aina vuodesta 1927 alkaen. Vuosikymmenten aikana monesta mallista on tullut klassikkoradio ja keräilyn kohde.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita