Kannettava DVD-laite

  DVD playback

  Kannettava DVD-laite

  Ensiluokkainen kuvanlaatu

  Nauti elokuvista kaikkialla Philipsin kannettavalla PD7060-DVD-soittimella. 7"/18 cm:n digitaalinen LCD-värinäyttö herättää kuvat eloon. Näytä ja jaa digikuvia helposti. Kevyen ja kompaktin laitteen toistoaika on jopa 6 tuntia. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Kannettava DVD-laite

7"/18 cm digitaalinen LCD-laite, Toistoaika 6 h PD7060/12 Etsi samanlaisia tuotteita

Ensiluokkainen kuvanlaatu

16,7 miljoonan värin LCD-näytössä

 • 17,8 cm (7") huipputarkka LCD-näyttö (800 x 480 pikseliä)

  17,8 cm (7") huipputarkka LCD-näyttö (800 x 480 pikseliä)

  Tarkka LCD-värinäyttö (800 x 480 pikseliä) saa kuvat elämään. Voit katsella valokuvia ja suosikkielokuviasi näytössä, jonka yksityiskohdat ja värien eloisuus vastaavat laadukkaita paperikuvia.

 • Näytä kuvia ja diaesityksiä

  Näytä kuvia ja diaesityksiä

  Täydellisen tiedostojen siirrettävyyden ansiosta voit näyttää helposti valokuvia kuvaesityksenä. Aseta levy, muistikortti tai USB-massamuistilaite soittimeen ja digitaalivalokuvasi näytetään suoraan laitteessa. Nyt voit muistella hienoja hetkiä perheen ja ystävien kanssa milloin haluat!

 • DVD-, DVD+/-R-, DVD+/-RW-, (S)VCD-, CD-yhteensopiva

  DVD-, DVD+/-R-, DVD+/-RW-, (S)VCD-, CD-yhteensopiva

  Philipsin kannettava DVD-soitin tukee useimpia käytössä olevia DVD- ja CD-levyjä, kuten DVD, DVD+/-R, DVD+/-RW, (S)VCD ja CD. DVD+/-R tarkoittaa DVD-asemaa, joka tulee molempia yleisiä tallentavia DVD-muotoja. DVD+/-RW käsittelee uudelleenkirjoitettavia levymuotoja.

 • SD/SDHC-korttipaikka musiikin, kuvien ja videoiden toistoon

  SD/SDHC-korttipaikka musiikin, kuvien ja videoiden toistoon

  Katsele ja jaa videoleikkeitä, valokuvia ja musiikkia helposti ja nopeasti. Soittimessa on huippukätevä kiinteä korttipaikka SD/MMC-muistikorteille. Aseta muistikortti soittimen sivulla olevaan korttipaikkaan, avaa kortille tallennetut multimediatiedostot ja nauti musiikista, valokuvista ja elokuvista kaikkialla.

 • Voit katsella jopa 6 tuntia elokuvaa tauotta*

  Voit katsella jopa 6 tuntia elokuvaa tauotta*

  Philips-soittimessa on kiinteä ladattava akku. Voit nauttia yhdellä latauksella kuuden tunnin ajan elokuvista, valokuvista ja musiikista. Soittimen lataaminen on helppoa - liitä vain virtajohto pistorasiaan.

 • JPEG-kuvien katseleminen kuvalevyltä

  JPEG-kuvien katseleminen kuvalevyltä

  Näytä levylle tallennettuja JPEG-kuvia. Muistele hienoja hetkiä perheen ja ystävien kanssa milloin haluat!

 • 180 astetta kääntyvä näyttö joustavaan katseluun

  180 astetta kääntyvä näyttö joustavaan katseluun

  Näyttö kääntyy 180 astetta, jolloin voit valita parhaan katselukulman. Käännä näyttöä tai säädä sen asentoa pystysuunnassa, jotta vältät heijastumat ja saat parhaan mahdollisen katselukulman.

 • MP3-/WMA-CD-, CD- ja CD-RW-toisto

  MP3-/WMA-CD-, CD- ja CD-RW-toisto

  Äänenpakkaustekniikka mahdollistaa suurten musiikkitiedostojen pakkaamisen 10 kertaa pienemmiksi äänenlaadun heikkenemättä merkittävästi. MP3- ja WMA-pakkausformaattien ansiosta voit nauttia digitaalisesta musiikista Philips-soittimessa. Lataa MP3- tai WMA-kappaleita Internetin laillisilta musiikkisivuilta tai muunna CD-levyjesi parhaat palat MP3- tai WMA-musiikkitiedostoiksi ja siirrä ne laitteeseesi.

 • Kätevä autoteline on helppokäyttöinen

  Kätevä autoteline on helppokäyttöinen

  Nauti viihteestä tien päällä ottamalla kannettava DVD-laite mukaan! Ainutlaatuinen autoteline on helppo käyttää, ja näppärän vivun avulla soittimen irrottaminen käy käden käänteessä. Voit ottaa kannettavan DVD-laitteen mukaasi ja jättää pelkän telineen autoon.

 • Katsele kuvia suoraan muistikorteilta tai DVD- ja CD-levyiltä

  Katsele kuvia suoraan muistikorteilta tai DVD- ja CD-levyiltä

  Tallenna suosikkikuvasi CD- tai DVD-levylle, muistikortille tai USB-massamuistilaitteeseen ja näytä ne kuvaesityksenä Philips-soittimessa. Täydellisen tiedostojen siirrettävyyden ansiosta voit nauttia valokuvien esittelystä. Aseta levy, muistikortti tai USB-massamuistilaite soittimeen ja digitaalivalokuvasi näytetään suoraan laitteessa. Nyt voit muistella hienoja hetkiä perheen ja ystävien kanssa milloin haluat!

 • DivX-sertifioitu, toistaa DivX-videoita

  DivX®-tuen ansiosta voit nauttia internetin DivX-koodatuista videoista ja elokuvista ja ostetuista Hollywood-elokuvista oman olohuoneesi rauhassa. DivX-mediamuoto on MPEG-4-pohjainen videopakkaustekniikka, jolla voidaan tallentaa suuria tiedostoja, kuten elokuvia, trailereita ja musiikkivideoita esimerkiksi CD-R/RW-levyille ja tallentaville DVD-levyille toistettaviksi Philipsin DivX Ultra Certified® -laitteella.

 • Kirkkaus myötäilee automaattisesti huoneen valaistusta

  SmartBright on Philipsin toiminto, jossa sisäänrakennettu tunnistin säätää näytön asetukset automaattisesti. Katsomiselämys on paras mahdollinen. Virrankulutus laskee, ja näytön käyttöikä kasvaa. Kirkkaan näytön ja pimeän huoneen tai pimeän näytön ja kirkkaan huoneen silmiä väsyttävä vaikutus vähenee. Kaikki tämä ilman näytön kirkkauden manuaalista säätämistä huoneen valaistusolosuhteiden muuttuessa.

 • Jatkaa sähkökatkoksen jälkeen

  DVD-videosoitin muistaa viimeksi katsotun levyn kohdan ja jatkaa toistoa kyseisestä kohtauksesta myös sähkökatkoksen jälkeen. Jos et vaihtanut soittimeen toista levyä, soitin aloittaa toiston samasta kohdasta mihin pysäytit elokuvan viimeksi lataamalla levyn uudestaan. Huomattava helpotus elämääsi!

Näytä kaikki tekniset tiedot
 • DivX, DivX Certified ja niiden logot ovat DivXNetworks, Inc:n tavaramerkkejä, joiden käyttöön Philipsillä on lisenssi.
 • Windows Media ja Windows-logo ovat Microsoft Corporationin tavaramerkkejä tai rekisteröityjä tavaramerkkejä Yhdysvalloissa ja/tai muissa maissa.
 • Ladattavilla akuilla on vain tietty määrä latauskertoja ja ne on lopulta vaihdettava. Akun käyttöikä ja latauskertojen määrä vaihtelee käytön ja asetusten mukaan.
 • Akun käyttöikä vaihtelee käytön ja asetusten mukaan.
 • Akun käyttöaika on arvio ja saattaa vaihdella käytön mukaan. Käyttäjä voi optimoida akun keston himmentämällä LCD-taustavaloa, liittämällä kuulokkeet (ei kiinteät kaiuttimet) ja kuuntelemalla keskivoimakkuudella sekä käyttämällä laitetta huoneenlämmössä.

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita