Kannettava DVD-laite

  DVD playback

  Kannettava DVD-laite

  Kannettava DVD-laite kaikille käyttäjille

  Istu alas, rentoudu ja toista elokuvia Philips PET100 -laitteella. Voit nauttia suosikkielokuvistasi DVD-muodossa, kuunnella CD- ja MP3-CD-levyjä tai katsella JPEG-kuvia.

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Kannettava DVD-laite kaikille käyttäjille

 • Toista DVD-, DVD+/-R-, DVD+/-RW- ja (S)VCD-levyjä

  Toista DVD-, DVD+/-R-, DVD+/-RW- ja (S)VCD-levyjä

  Philips-soitin on yhteensopiva useimpien markkinoilla olevien DVD-levyjen kanssa. DVD, DVD+/-R, DVD+/-RW ja (S)VCD - kaikkia voi toistaa soittimella. DVD+/-R on lyhenne DVD-asemasta, jossa voi käyttää molempia yleisiä DVD-tallennuslevymuotoja. Samoin DVD+/-RW tunnistaa molemmat yleiset tallennuslevymuodot. SVCD on lyhenne sanoista Super VideoCD. SVCD-levyn laatu on paljon parempi, erityisesti terävyyden suhteen, kuin VCD-levyn, paremman tarkkuuden vuoksi.

 • Jaa JPEG-kuvatiedostot CD-kuvalevyllä

  Jaa JPEG-kuvatiedostot CD-kuvalevyllä

  Voit katsella kuvia mukavasti matkalla. Yhteensopivuus useimpien levyformaattien kanssa lisää käyttömukavuutta.

 • Vähän painikkeita, helppo käyttää

  Kätevä kannettava soitin on suunniteltu niin, että sitä on helppo käyttää liikkeellä ollessa. Aseta vain levy soittimeen ja nauti suosikki-DVD-levyistäsi. Laitteen pikapainikkeet ovat helppokäyttöisiä ja laite on yhteensopiva useimpien yleisten DVD-/VCD-/CD-levyjen kanssa, joten odotettavissa on suuri nautinto kaikkialla.

 • Toistaa MP3-CD-, CD- ja CD-RW-musiikkia

  MP3 on mullistava pakkaustekniikka, jolla voidaan tiivistää suuret digitaaliset musiikkitiedostot jopa kymmenesosaan alkuperäisestä koosta äänen laadun siitä juurikaan kärsimättä. Yhdelle CD-levylle voi tallentaa 10 tuntia musiikkia.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita