Kannettava DVD-laite

  DVD playback

  Kannettava DVD-laite

  Nauti matkoilla DVD-elokuvista

  Nyt voit matkoillakin rentoutua ja uppoutua elokuvien maailmaan 17,8 cm (7") PET706-TFT-nestekidenäytön ansiosta. Nauti DVD-elokuvasuosikeistasi, kuuntele musiikkia MP3-CD- tai CD-kappaleina tai katsele JPEG-valokuvia milloin tahansa, missä tahansa.

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Nauti matkoilla DVD-elokuvista

 • Jaa JPEG-kuvatiedostot CD-kuvalevyllä

  Jaa JPEG-kuvatiedostot CD-kuvalevyllä

  Voit katsella kuvia mukavasti matkalla. Yhteensopivuus useimpien levyformaattien kanssa lisää käyttömukavuutta.

 • 17,8 cm (7") laadukas TFT LCD -värinäyttö

  17,8 cm (7") laadukas TFT LCD -värinäyttö

  Tarkassa LCD-värinäytössä kuvat heräävät eloon. Suosikkivalokuviesi ja -elokuviesi yksityiskohdat ja värien eloisuus vastaavat laadukkaita paperikuvia.

 • Katso elokuvia 16:9 laajakuvakoossa

  Katso elokuvia 16:9 laajakuvakoossa

  Jaa elokuvia ja digitaalivalokuvia perheen ja ystävien kanssa. 16:9-laajakuvasuhde on vakiokuvasuhde niin tavallisissa kuin high definition -digitaalitelevisioissa. Luonnollinen 16:9-kuvasuhde merkitsee videonäyttöä ilman mustia palkkeja kuvan ylä- ja alareunassa ja ilman laadun heikkenemistä skaalaamisen eli kuvan sovittamisen vuoksi.

 • Kiinteät ja laadukkaat stereokaiuttimet

  Kiinteät ja laadukkaat stereokaiuttimet

  Stereokaiuttimet tuottavat laadukasta ääntä ja vapauttavat kuuntelemista. Nauti musiikista milloin ja missä tahansa kiinteistä stereokaiuttimista, joiden kautta voit toistaa musiikkia helposti irrottamalla kuulokkeiden liittimen.

 • Jopa 2 tunnin elokuvatoisto ladattavalla akulla*

  Jopa 2 tunnin elokuvatoisto ladattavalla akulla*

  Philips-soittimessa on kiinteä ladattava akku. Voit nauttia yhdellä latauksella kahden tunnin ajan elokuvista, valokuvista ja musiikista. Soittimen lataaminen on helppoa - liitä vain virtajohto pistorasiaan.

 • Jaa ilo kahdella kuulokeliitännällä

  Jaa ilo kahdella kuulokeliitännällä

  Kaksoiskuulokeliitännän ansiosta voit jakaa musiikkielämyksen. Liitä laitteeseen kahdet kuulokkeet ja nauti viihteestä kaksinkertaisesti kaverisi tai rakkaasi kanssa!

 • Autosovitin ja litteä kaukosäädin

  Kannettavan DVD-soittimen mukana toimitetaan autosovitin ja litteä kaukosäädin. Liitä autosovitin auton tupakansytyttimeen, ja soitin saa virtaa koko automatkan ajan. Ei ole pelkoa, että virran loppuminen katkaisisi elokuvan katselun tai pelin pelaamisen. Luottokortin kokoinen kaukosäädin sopii mainiosti matkakäyttöön, sillä se vie vähän tilaa ja on helppo säilyttää.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita