kannettava kaiutin

  kannettava kaiutin

  Kannettava kaiutin

  Philipsin SBA1710-kaiuttimista irtoaa elämää suurempi ääni! Niitä on uskomattoman helppo käyttää kätevän telineen ansiosta, joka kulkee mukana! Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Kannettava kaiutin

 • Digitaalisen D-luokan vahvistimen ääni on huippulaadukas

  Digitaalisen D-luokan vahvistimen ääni on huippulaadukas

  Digitaalinen D-luokan vahvistin muuntaa analogisen signaalin digitaaliseksi signaaliksi ja vahvistaa signaalia digitaalisesti. Signaali siirtyy tämän jälkeen demodulaatiosuodattimeen, joka tuottaa lopullisen lähtösignaalin. Vahvistettu digitaalinen lähtösignaali on kaikilta ominaisuuksiltaan digitaalisen äänen veroinen, myös äänenlaatunsa puolesta. Lisäksi digitaalinen D-luokan vahvistin on 90 prosenttia tehokkaampi kuin perinteinen AB-vahvistin. Tuloksena on tehokas vahvistin, joka vie vain vähän tilaa.

 • Kokonaislähtöteho 4 W RMS

  Kokonaislähtöteho 4 W RMS

  RMS (Root Mean Square) on neliöllinen keskiarvo, jolla tavallisesti mitataan äänitehoa tai oikeastaan äänivahvistimesta kaiuttimeen siirrettävää tehoa, jota mitataan watteina. Kaiuttimeen siirretyn sähkövirran määrä ja sen herkkyys määrittää luodun äänitehon. Vahvistimia rajoittaa sähköenergia, jonka ne voivat vahvistaa, ja kaiuttimia sähköenergia, jonka ne voivat muuntaa äänienergiaksi väärentämättä äänisignaalia. Mitä korkeampi wattiarvo sitä parempi kaiuttimen toistama ääniteho.

 • Jopa 8 tuntia musiikin toistoa

  Jopa 8 tuntia musiikin toistoa

  Kuuntele musiikkia jopa 8 tuntia yhdellä latauksella.

 • Musiikki mukana

  Nauti musiikin kuuntelemisesta haluamallasi tavalla - voit toistaa sitä ilman kuulokkeita mobiilikaiuttimesta.

 • Paristokäyttöistä kannettavuutta

  Paristojen ansiosta helppo ottaa mukaan iloksesi kaikkialle.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita