Multimediakaiuttimet 2.1

  Multimediakaiuttimet 2.1

  Erinomainen ääni

  Nämä 10 W:n äänentoiston ja dynaamisen bassontoiston kaiuttimet ovat täydelliset musiikin kuunteluun, pelaamiseen ja elokuvien ja Internet-videoiden katseluun. Kaiuttimet toimivat sekä MAC- että PC-koneissa. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Multimediakaiuttimet 2.1

20 W:n enimmäisteho SPA1330/12 Etsi samanlaisia tuotteita

Erinomainen ääni

 • Äänituloliitännällä kannettavan musiikin toisto on helppoa

  Äänituloliitännällä kannettavan musiikin toisto on helppoa

  Yhdellä helpolla liitännällä saat musiikkia kannettavista laitteista ja tietokoneista. Liität vain laitteesi Philips-laitteen äänituloliitäntään (3,5 mm). Tietokoneet liitetään tavallisesti kuulokelähdön kautta. Kun laitteet on liitetty, voit toistaa koko musiikkikokoelmasi suoraan ensiluokkaisilla kaiuttimilla. Philips antaa aina parempaa ääntä.

 • Vaimennettu kaiutinelementti vähentää värinää ja äänen säröä

  Yhdestä kaiutinelementistä aiheutuu tavallisesti tietty taajuusvärinä kalvon reunoilla, josta seuraa usein jonkinlainen äänen särö. Tätä ongelmaa pyritään ratkaisemaan käyttämällä Mylaria, yhtenäistä monomeeria ja paljon kevyempää materiaalia, elementtikartion ympärillä. Kun kartio on kauttaaltaan täysin symmetrisen kehän sisällä, vaimennus vähentää asynkronista värinää tuottaen tasapainoisemman ja luonnollisemman äänentoiston.

 • Kokonaisteho 10 W

  Bassoelementtien 10 watin tehon ansiosta pienet kaiuttimet voivat toistaa bassotaajuudet tehokkaammin ilman, että kaiuttimien kokoa on kasvatettava. Paremmat bassot pienemmässä koossa!

 • Tyylikäs ulkoasu - ja kuulostaa yhtä hyvältä

  Trendikäs muotoilu tuo ilmettä kotiisi

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita