Multimediakaiuttimet 2.1

  Multimediakaiuttimet 2.1

  Dynaaminen ääni

  30 W:n lähtöteho ja patentoitu SPD™-bassoporttitekniikka tuottavat syvän ja täyteläisen äänen. Kaiuttimen bassorefleksijärjestelmä tuottaa kaikista tiedostomuodoista täyteläisen äänen, jossa on vähemmän säröä. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Multimediakaiuttimet 2.1

2, 5-tuumaiset satelliittikaiuttimet, 5-tuumainen subwoofer, Kuulokelähtö, äänitulo, 70 W, äänitulo SPA4355/12 Etsi samanlaisia tuotteita

Dynaaminen ääni

 • Innovatiivinen SPD™-bassoporttitekniikka tuottaa syvän, täyteläisen äänen

  Innovatiivinen SPD™-bassoporttitekniikka tuottaa syvän, täyteläisen äänen

  Philipsin SPD (Sound Purification Duct) -bassoporttitekniikka toistaa alkuperäisen basson syvän ja täyteläisen äänen. Bassoputken sisäpinta on päällystetty pehmeällä SPD-materiaalilla. Philipsin keksimä äänenvaimennustekniikka vähentää melua ja tärinää ja tasapainottaa viritystaajuuden. Philipsin tekniset ja asiakastestit vahvistavat, että tämä puskuri takaa vääristymättömän, puhtaamman bassotoiston.

 • Bassorefleksikaiuttimet toistavat basson täyteläisenä ja voimakkaana

  Bassorefleksikaiuttimet toistavat basson täyteläisenä ja voimakkaana

  Kaiutinelementin takana oleva kammio ohjaa ilmaa kaiuttimen sisäisten akustisesti viritettyihin venttiileihin ja syventää bassotoistoa.

 • Kokonaislähtöteho 30 W RMS

  Kokonaislähtöteho 30 W RMS
 • Vaimennettu kaiutinelementti vähentää värinää ja äänen säröä

  Yhdestä kaiutinelementistä aiheutuu tavallisesti tietty taajuusvärinä kalvon reunoilla, josta seuraa usein jonkinlainen äänen särö. Tätä ongelmaa pyritään ratkaisemaan käyttämällä Mylaria, yhtenäistä monomeeria ja paljon kevyempää materiaalia, elementtikartion ympärillä. Kun kartio on kauttaaltaan täysin symmetrisen kehän sisällä, vaimennus vähentää asynkronista värinää tuottaen tasapainoisemman ja luonnollisemman äänentoiston.

 • Viehättävä kiiltävä pinta

  Kiiltävä pianomusta pinta näyttää suurenmoiselta niin perinteisessä kuin modernissakin ympäristössä.

 • AUX-in ja kuulokelähtö langallisella säätimellä

  Nyt voit nauttia lempimusiikistasi ja viihteestä entistä helpommin ja kätevämmin langallisessa säätimessä sijaitsevan aux-in-liitännän ja kuulokkeiden äänilähtöliitännän kautta. Yleensä kun haluat liittää jonkin muun laitteen kuin PC:si, sinun täytyy irrottaa 3,5 mm:n liitin tietokoneelta, eikä se aina ole tarkoituksenmukaista. Mutta kun aux-in ja kuulokkeiden äänilähtöliitäntä ovat etuosassa, voit nopeasti ja helposti kuunnella musiikkia suoraan lähes mistä tahansa laitteesta.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita