Digitaalinen PhotoFrame

  Digitaalinen PhotoFrame

  "...se oli paras loma ikinä!"

  Hauskat hetket kuluvat silmänräpäyksessä. Philips PhotoFramen avulla muistot pysyvät tuoreina. Tyylikäs kosketusohjattava PhotoFrame tekee katselukokemuksesta todella nautinnollisen. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Digitaalinen PhotoFrame

10, 4", Multimedia, 4:3 kuvasuhde SPF5010/12 Etsi samanlaisia tuotteita

"...se oli paras loma ikinä!"

PhotoFrame, jossa kosketusohjaus

 • imagen Pro luo terävämmät ja eloisammat värit

  Ainutlaatuinen Philips imagen -kuvanparannustekniikka analysoi valokuvat automaattisesti, korjaa niiden värit ja säätää kontrastin sopivaksi. imagen Pro on vielä kehittyneempi kuvanparannustekniikka, jossa yhdistyvät kolme älykkäintä imagen-elementtiä: värien tarkkuus, syvyys ja kontrasti. Näiden lisäksi imagen Pro parantaa ihon värisävyä, terävöittää kuvat ja takaa värinättömän katselukuvan, mikä on still-kuvissa erittäin tärkeää.

 • Kuvasuhde 4:3 takaa täydellisen ja vääristymättömän näytön

  Digitaalinen Philips PhotoFrame -kehys varmistaa, että kuvasi näytetään kuvasuhteessa 4:3 parhaan katselukokemuksen takaamiseksi.

 • Automaattinen diaesitys USB:ltä tai muistikortilta

  Automaattiset diaesitykset voidaan käynnistää mistä tahansa USB-asemasta tai muistikortista silloin, kun et halua kopioida kuvia PhotoFrameen.

 • PhotoFramen kehyksessä on herkät kosketusohjaimet

  PhotoFramen herkät kosketusohjaimet näkyvät valaistuna käytön aikana, joten voit helposti selata kuvia, videoleikkeitä ja musiikkia. Kuvankatselutilassa voit valita uuden kuvan näytössä näkyvistä pikkukuvista liu'uttamalla sormeasi kehyksen vaakasuoraa kosketusohjainta pitkin.

 • Lisää uutta hehkua vanhoihin muistoihin RadiantColorilla

  RadiantColor on Philipsin ainutlaatuinen tekniikka pienten kuvien näyttämiseen optimaalisessa 4:3-kuvasuhteessa. Se laajentaa täyttä ruutua pienemmän kuvan reunojen värit ruudun reunoille ja poistaa mustat palkit sekä kuvasuhteen vääristymän.

 • Ympäristöystävällinen Photoframe

  Philipsin televisiot on suunniteltu ja valmistettu EcoDesign-periaatteidemme mukaisesti. Niiden tarkoitus on vähentää ympäristön kokonaiskuormitusta vähentämällä virrankulutusta, poistamalla vaarallisia aineita, alentamalla painoa, tehostamalla pakkausta ja kierrätystä.

 • Energiaa säästävä automaattinen himmennys ympäristön valoisuuden mukaan

  Smart Power Pro on anturi, joka kytkee kuvakehyksen virran päälle ja pois tunnistamalla ympäristön valaistusolosuhteet ja vähentää siten energiankulutusta. Tämä säästää luontoa ja alentaa kuvakehyksen kuluttamaa energiamäärää kolmanneksella. Ja kaikki tämä automaattisesti!

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita