Digitaalinen PhotoFrame ja Bluetooth

  Bluetooth

  Digitaalinen PhotoFrame ja Bluetooth

  "..nyt rakastan sinua vielä enemmän kuin tuolloin."

  Valmistaudu ihastumaan! Tämä vastustamaton PhotoFrame on tyylikäs ja sisältää kosketusohjauksen ja Bluetoothin. Tämä kumppani säilyttää kaikki tärkeät hetket elävinä. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Digitaalinen PhotoFrame ja Bluetooth

26, 4 cm (10, 4"), multimedia, 4:3 kuvasuhde SPF7010/12 Etsi samanlaisia tuotteita

"..nyt rakastan sinua vielä enemmän kuin tuolloin."

PhotoFrame ja Bluetooth

 • imagen Pro luo terävät, eloisat ja luonnolliset ihonvärit

  Ainutlaatuinen Philips imagen -kuvanparannustekniikka analysoi valokuvat automaattisesti, korjaa niiden värit ja säätää kontrastin sopivaksi. imagen Pro on vielä kehittyneempi kuvanparannustekniikka, jossa yhdistyvät kolme älykkäintä imagen-elementtiä: värien tarkkuus, syvyys ja kontrasti. Näiden lisäksi imagen Pro parantaa ihon värisävyä, terävöittää kuvat ja takaa värinättömän katselukuvan, mikä on still-kuvissa erittäin tärkeää.

 • Kuvasuhde 4:3 takaa täydellisen ja vääristymättömän näytön

  Digitaalinen Philips PhotoFrame -kehys varmistaa, että kuvasi näytetään kuvasuhteessa 4:3 parhaan katselukokemuksen takaamiseksi.

 • Automaattinen diaesitys USB:ltä tai muistikortilta

  Automaattiset diaesitykset voidaan käynnistää mistä tahansa USB-asemasta tai muistikortista silloin, kun et halua kopioida kuvia PhotoFrameen.

 • PhotoFramen kehyksessä on herkät kosketusohjaimet

  PhotoFramen herkät kosketusohjaimet näkyvät valaistuna käytön aikana, joten voit helposti selata kuvia, videoleikkeitä ja musiikkia. Kuvankatselutilassa voit valita uuden kuvan näytössä näkyvistä pikkukuvista liu'uttamalla sormeasi kehyksen vaakasuoraa kosketusohjainta pitkin.

 • Siirrä kuvat matkapuhelimestasi Bluetoothin kautta

  Arvatenkin pidät kuvien ottamisesta matkapuhelimellasi. Nyt voit siirtää kuvat digitaaliseen Philips PhotoFrameen Bluetoothin kautta ilman lisäsovittimia tai -johtoja.

 • Lisää uutta hehkua vanhoihin muistoihin RadiantColorilla

  RadiantColor on Philipsin ainutlaatuinen tekniikka pienten kuvien näyttämiseen optimaalisessa 4:3-kuvasuhteessa. Se laajentaa täyttä ruutua pienemmän kuvan reunojen värit ruudun reunoille ja poistaa mustat palkit sekä kuvasuhteen vääristymän.

 • Energiaa säästävä automaattinen himmennys ympäristön valoisuuden mukaan

  Smart Power Pro on anturi, joka kytkee kuvakehyksen virran päälle ja pois tunnistamalla ympäristön valaistusolosuhteet ja vähentää siten energiankulutusta. Tämä säästää luontoa ja alentaa kuvakehyksen kuluttamaa energiamäärää kolmanneksella. Ja kaikki tämä automaattisesti!

 • Ympäristöystävällinen Photoframe

  Philipsin televisiot on suunniteltu ja valmistettu EcoDesign-periaatteidemme mukaisesti. Niiden tarkoitus on vähentää ympäristön kokonaiskuormitusta vähentämällä virrankulutusta, poistamalla vaarallisia aineita, alentamalla painoa, tehostamalla pakkausta ja kierrätystä.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita