1

Yleiskaukosäädin

  -{discount-percentage}%
  TV all

  Yleiskaukosäädin

  EasyZapper

  Helppokäyttöinen, älykäs yleiskaukosäädin TV- ja satelliittivastaanottimien, kaapeli- tai DVB-T-digisovittimien kanavasurfailuun merkistä riippumatta.

  Valitettavasti tämä tuote ei ole enää saatavilla

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

EasyZapper

Helppokäyttöinen, älykäs yleiskaukosäädin TV- ja satelliittivastaanottimien, kaapeli- tai DVB-T-digisovittimien kanavasurfailuun merkistä riippumatta.

Valitettavasti tämä tuote ei ole enää saatavilla

EasyZapper

Sopii yli 800 merkille

Valmis käytettäväksi Philips-laitteiden kanssa

Jos käyttäjän laitteet ovat Philips-merkkisiä, yleiskaukosäädintä ei tarvitse ohjelmoida, koska kaikki painikkeet on määritetty valmiiksi Philips-laitteita varten.

Laitemerkkien automaattinen haku

Uuden kaukosäätimen ottaminen käyttöön on vaivatonta: voit määrittää kaukosäätimen hakemaan automaattisesti laitettasi parhaiten vastaavaa koodia.

Avaa suosikkikanavat suoraan (4/150)

Kaukosäätimessä on painikkeet neljälle suosikkikanavallle. Voit määrittää painikkeet suosikkikanavillesi. Irrota painikkeen ympärillä oleva rengas, ota läpinäkyvä kansi ja vaihda tarraksi suosikkikanavasi kuvake (150 tarrasta). Nyt voit valita suosikkikanavasi suoraan.

Ergonominen muoto – mukava käyttää ja käsitellä

Pyöreä muoto sopii mukavasti käteen, käyttäminen on jouhevaa ja luonnollista – ja ohjain on todella tyylikkään näköinenkin!

Oppimistoiminto kopioi muiden kaukosäätimien toimintoja

Käyttäjä voi asettaa alkuperäisen kaukosäätimen viisi suosikkitoimintoa kopioimalla alkuperäisen kaukosäätimen lähettämän signaalin. Jos nämä ovat käyttäjän tai käyttäjien suosikkikanavia, on mahdollista jopa lukita kaukosäätimestä muiden kanavien valitseminen.

Yleiskaukosäätimen puhelinneuvonnasta saa tukea ja neuvoja

Jos sinulla on yleiskaukosäätimeen liittyvä kysymys tai ongelma tai jos alkuperäisen säätimen toimintoa ei ole yleiskaukosäätimen koodikirjastossa, ota yhteys puhelinneuvontaan. Neuvonta on käytettävissä viikon jokaisena päivänä.

Erinomainen korvaava säädin rikkoutuneille Philipsin TV:n kaukosäätimille

Erinomainen korvaava ohjain kadonneelle tai rikkoutuneelle Philipsin TV:n kaukosäätimelle. Siinä on kaikki Philips-television toiminnot, Philipsin videonauhurin ja DVD-laitteen perustoiminnot mukaan luettuna. Koska painikkeissa on samat merkit kuin alkuperäisessä kaukosäätimessä, totut siihen nopeasti.

URC-tukipalvelu Internet-sivuston kautta

Saat kaukosäätimellesi täydellistä tukipalvelua Philips URC -sivustosta, jossa on ilmoitettu kaikkien merkkien kaikki koodit.

Ohjaa: TV:tä ja digisovitinta

Korvaava 2in1-kaukosäädin TV:lle ja digisovittimille (satelliitivastaanottimet, kaapelivastaanottimet ja maanpäällinen digitaalitelevisio). Säätimessä on omat tilansa televisiolle ja digisovittimelle (satelliitivastaanottimet, kaapelivastaanottimet ja maanpäällinen digitaalitelevisio). Kaukosäätimen asennuksen jälkeen voit ohjata sillä kumpaakin laitetta.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita