1
Ääni & video

Prestigo

Yleiskaukosäädin

  Prestigo

  Yleiskaukosäädin

  Suosikkikanavat käden ulottuvilla

  Selaa suosikkikanaviasi värikuvakepohjaisella kaukosäätimellämme! Tekniikan ja käyttömukavuuden yhdistävässä Prestigo SRU8015:ssä näyttö- ja painikehallinta ovat tasapainossa. See all benefits

  Unfortunately this product is no longer available

Videos

[trigger to render Video Gallery]

Images

Suosikkikanavat käden ulottuvilla

Selaa suosikkikanaviasi värikuvakepohjaisella kaukosäätimellämme! Tekniikan ja käyttömukavuuden yhdistävässä Prestigo SRU8015:ssä näyttö- ja painikehallinta ovat tasapainossa. See all benefits

Unfortunately this product is no longer available

Suosikkikanavat käden ulottuvilla

 • Ohjaa jopa 15 laitetta 25:sta

  15in1-säätimellä jopa 15 kotiviihdelaitetta pysyy hallinnassa. Kaukosäätimen voi helposti ohjelmoida toimimaan lähes minkä tahansa valmistajan melkein kaikkien AV-laitteiden kanssa sisäisen IR-kooditietokannan ansiosta. Yhdellä kaukosäätimellä voit hallita kaikkia laitteitasi, eikä oikeaa säädintä tarvitse enää etsiä!

 • Runsas valikoima kanavakuvakkeita helpottamaan valintaa

  Kaukosäätimessä on useimpien maiden tärkeimpien televisiokanavien kanavakuvakekirjasto. LCD-värinäytössä voit ohjelmoida oikeat kuvakkeet oikeille kanaville. Sen jälkeen voit selata kanavia TV-asemien kuvakkeilla kaukosäätimen painikkeiden sijaan.

 • Kattava infrapunakoodien tietokanta useimmille laitteille ja merkeille

  Infrapunakoodien tietokannalla tarkoitetaan kaukosäätimen infrapunakoodikirjastoa. Eri signaaleita ei tarvitse tallentaa erikseen kaukosäätimeen ennen laitteiden käyttämistä. Voit valita tietokannasta hallittavien laitteiden infrapunakoodit ja hallita lähes kaikkia tällä hetkellä saatavana olevia audio- ja videojärjestelmiä niiden valmistajasta tai mallista riippumatta.

 • Asennus ilman käyttöopasta

  Toisin kuin tavallisilla yleiskaukosäätimillä, joissa laitemerkin ja laitteen tunnistamiseen tarvitaan 3-numeroinen koodi, tällä ohjaimella laitteen asetusten määrittäminen käy kätevästi laitteen vaiheittaisten ohjeiden ansiosta merkistä riippumatta.

 • Kätevä toisen kaukosäätimen infrapunakoodin sieppaus

  Oppimistoiminnolla tarkoitetaan sitä, että kaukosäädin sieppaa ja tallentaa toisen laitteen infrapunasignaalit myöhempää käyttöä varten. Jos laitekoodeja ei ole ohjelmoitu käytönaikaiseen tietokantaan, koodit voidaan selvittää alkuperäisestä kaukosäätimestä yksinkertaisesti osoittamalla laitetta kaukosäätimellä.

 • Lisätoimintojen lisääminen ja nimeäminen on helppoa

  Parannettu toimintojen lisääminen ja nimeäminen helpottaa ja nopeuttaa toimintojen lisäämistä. Ei enää puuttuvia toimintoja.

 • Helppolukuinen 5,1 cm (2,0") tarkka LCD-värinäyttö

  Erittäin tarkassa LCD-näytössä (220 x 175 pikselin TFT-näyttö) luettavuus on huipussaan.

 • Toimintoja, joilla ohjataan useita laitteita yhdellä painikkeella

  Sen sijaan, että kaikkia osia ohjattaisiin erikseen, toimintoperusteinen ohjaus yhdistää yleisimmät tehtävät toiminnoiksi, kuten "Katso elokuvaa" tai "Kuuntele CD-levyä". Kun käyttäjä valitsee elokuvan katsomisen, erillisten laitteiden - esimerkiksi DVD-laitteen, TV:n ja multimediavastaanottimen - yksittäisen ohjaamisen sijaan kaikki elokuvan käynnistämiseen tarvittavat komennot ovat yhdessä painikkeessa: käynnistä TV ja vahvistin, valitse oikea tulo, käynnistä DVD-laite ja aloita toisto.

 • Pyörivä kohdistin nopeuttaa valikoiden selaamista

  Kohdistimessa on pyörivä rulla, jonka avulla voi selata asetusvalikoita ja laitteen sivuja sekä myötä- että vastapäivään.

 • LCD-näytön taustavalo on miellyttävä silmille pimeässä

  Taustavalo helpottaa nestekidenäytön tai numeronäppäimistön käyttöä pimeässä. Tavallisimmat taustavalaisutavat ovat LED-valo ja elektroluminesenssi (EL). LED-valaistun kaukosäätimen valo on yleensä keltainen tai vihreä, ja se palaa kirkkaasti mutta hieman epätasaisesti. EL-paneelin valaistus on puolestaan tasaisen sininen, valkoinen tai vihreä.

See all Specifications

Recently viewed products

You might be interested in