Langaton musiikkikeskus ja -yksikkö

  Langaton musiikkikeskus ja -yksikkö

  Voit kuunnella CD-levyjäsi kaikissa huoneissa

  Tallenna koko CD-kokoelmasi 40 Gt:n kiintolevylle ja kuuntele musiikkia missä huoneessa tahansa. Voit kuunnella eri musiikkia eri huoneissa. Musiikki voi lopultakin seurata sinua kaikkialle kodissasi. Kauko-säätimessä kiinteä näyttö

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Voit kuunnella CD-levyjäsi kaikissa huoneissa

 • Langaton suoratoisto musiikkikeskuksenja -asemien välillä

  Langaton suoratoisto musiikkikeskuksenja -asemien välillä

  Langattomassa soitossa ei tarvitse ladata suuria musiikkitiedostoja ja tallentaa niitä toiselle laitteelle. Voit kuunnella suosikkikappaleitasi kaikista musiikkiasemistasi samaan aikaan jatkuvan soiton avulla. Siirrä musiikki huoneesta toiseen Musiikki seuraa minua -toiminnolla. Soittoa ei tarvitse aloittaa alusta eikä oikeaa kappaletta etsiä uudelleen. Musiikin lähetys jakaa haluamasi kappaleen keskuksesta kaikkiin musiikkiasemiin. Oma huone ja oma musiikki -toiminnon myötä kaikki perheenjäsenet voivat kuunnella haluamaansa kappaletta keskitetystä kokoelmasta missä tahansa huoneessa, jossa on langaton musiikkikeskus tai -asema.

 • Musiikki seuraa minua: kuuntele musiikkia vaikka joka huoneessa.

  Musiikki seuraa minua: kuuntele musiikkia vaikka joka huoneessa.

  Musiikki seuraa minua -ominaisuuden ansiosta voit siirtää suosikkimusiikkisi huoneesta toiseen ilman, että sinun tarvitsee selata ja toistaa tietty kappale uudelleen. Suosikkikappaleesi seuraa sinua kodissasi minne tahansa vain yhdellä painikkeen painalluksella.

 • Musiikin lähetys kaikkiin yksiköihin samanaikaista toistoa varten

  Musiikin lähetys kaikkiin yksiköihin samanaikaista toistoa varten

  Voit olla DJ:nä omissa kotibileissäsi ja lähettää suosikkitanssimusiikkiasi langattomasta äänikeskuksesta samanaikaisesti kaikkiin kotiisi asennettuihin langattomiin yksiköihin. Soveltuu täydellisesti kotibileisiin!

 • Kaksitiekaukosäätimellä selaat helposti

  Kaksitiekaukosäätimellä selaat helposti

  Philipsin kaksitiekaukosäätimellä voit selata tuhansia kappaleita helposti yhdellä painikkeen painalluksella. Kaukosäädin näyttää kuusi rivillistä soittolistan, albumin, artistin, lajin tai kappaleen mukaan järjestettyjä tietoja. Yksiselitteinen selaus tarjoaa nopean ja yksinkertaisen tavan käydä läpi tuhansia tiedostoja. Kaukosäätimen käyttö onnistuu yhdelläkin kädellä, ja se tarjoaa sinulle ainutlaatuisen kuuntelunautinnon.

 • Selkeä ja syvä bassoääni Super Sound -äänipaneelin ansiosta

  Selkeä ja syvä bassoääni Super Sound -äänipaneelin ansiosta

  Super Sound -äänipaneeli on ainutlaatuinen, litteä ja kompakti kaiutinpaneeli, jonka uusinta uutta oleva tekniikka tuottaa laadukasta täysalueääntä.

 • 40 Gt:n kiintolevy jopa 750 CD-levyn tallentamiseen ja toistamiseen

  40 Gt:n kovalevyllä on runsaasti tilaa digitaalisten musiikkitiedostojen tallentamiseen. Siihen mahtuu helposti jopa 750 CD-levyä ja se tallennusnopeus on niin huima, että tiettyä kappaletta voi ripata ja toistaa lähes samanaikaisesti.

 • Langatonta suoratoistoa tietokoneesta UPnP-tekniikalla

  Universal Plug & Play on alan vakiotekniikka, jonka avulla voidaan muodostaa yhteys mihin tahansa Universal Plug & Play -laitteeseen ja vastaanottaa tai lähettää musiikkia. Langaton musiikkikeskus voidaan liittää helposti ja luotettavasti toisiin Universal Plug & Play -medialaitteisiin sisällön vastaanottamista tai lähettämistä varten.

 • Erinomainen ääni digitaalisella D-luokan vahvistimella

  Digitaalinen D-luokan vahvistin muuntaa analogisen signaalin digitaaliseksi signaaliksi ja vahvistaa signaalia digitaalisesti. Signaali siirtyy tämän jälkeen demodulaatiosuodattimeen, joka tuottaa lopullisen lähtösignaalin. Vahvistettu digitaalinen lähtösignaali on kaikilta ominaisuuksiltaan digitaalisen äänen veroinen, myös äänenlaatunsa puolesta. Lisäksi digitaalinen D-luokan vahvistin on 90 prosenttia tehokkaampi kuin perinteinen AB-vahvistin. Tuloksena on tehokas vahvistin, joka vie vain vähän tilaa.

Näytä kaikki tekniset tiedot
 • Windows-logo on Microsoft Corporationin tavaramerkki tai rekisteröity tavaramerkki Yhdysvalloissa ja/tai muissa maissa.
 • Todellista kapasiteettia vähemmän

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita