1
Kahvi

Kahvi

Näytä
Kaavio
Lista
Tuotetyyppi
Hinta
Tippalukolliset kahvinkeittimet
Toiminnot
Lasikannu

Philipsin lasinen aromikannu säilyttää suodatinkahvin maun.

Termoskannu

Tässä kahvinkeittimessä on lämpökannu, joka pitää kahvin kuumana pidempään ja säilyttää sen aromit paremmin kuin perinteinen kahvinkeitin, jossa on lasikannu ja lämpölevy.

AromaSwirl

Kahvinkeittimen älykäs suutin sekoittaa kahvia sen valuessa lasikannuun, jolloin aromista tulee tasainen. Enää ei viimeinen kupillinen ole laihaa. Toiminnon ansiosta kahvinkeittimen ensimmäinen ja viimeinen kupillinen ovat yhtä vahvoja ja viimeinenkin tippa maistuu herkulliselta.

Boil & brew

Philipsin innovatiivinen Boil & Brew -toiminto kuumentaa veden vähintään 93-asteiseksi ennen kuin se valuu kahvijauheen läpi. Näin jokainen kupillinen maistuu täyteläiseltä ja herkulliselta. Toiminto on saatavissa vain Philipsin suodatinkahvinkeittimissä.

IntensBrew

Kaikissa Philipsin kahvinkeittimissä, joissa ei ole AromaSelect-toimintoa, on IntenseBrew-ominaisuus. Tämä oletusasetus takaa, että vesi valuu kapeana virtana kahvijauheen läpi lasi- tai lämpökannuun antaen kahville vahvemman maun.

Vahvuuden valinta

Vahvuuden valintatoiminnolla voit valita joko pienen vahvan kahvin tai ison miedon kahvin.

Automaattinen virrankatkaisu

Laitteen virta katkeaa automaattisesti sähkön säästämiseksi.

Materiaalit ja pinnoitus
Muovia ja ruostumatonta terästä

Tyylikkäät ruostumattomasta teräksestä tehdyt osat on yhdistetty hyvällä maulla kestäviin synteettisiin materiaaleihin. Harmonisen muotoilun ansiosta laite on helppo puhdistaa.

Muovinen

Synteettisten materiaalien ansiosta laite on käytännöllinen, kestävä ja helppo puhdistaa.

Tippalukolliset kahvinkeittimet

Etkö löydä hakemaasi tuotetta?

* Suositushinta