1
Kahvi

Tutustu kahvinkeittimiin

Automaattiset Saeco-espressokeittimet

 

Automaattisella espressokeittimellä saat aina vastajauhetuista pavuista valmistettua kahvia vain yhdellä painalluksella. Voit valita espresson tai café lungon tai vaahdottaa kiinteällä maidonvaahdottimella raikasta maitovaahtoa ja valmistaa cappuccinon tai latte macchiaton. Erilaisten vaihtoehtojen ansiosta saat aina juuri sinun makusi mukaista kahvia. 

Philipsin automaattiset espressokeittimet

 

Pavusta kuppiin -keittimillä saat espressoa tai suodatinkahvia vain yhdellä painalluksella. Kiinteän maidonvaahdottimen ansiosta voit valmistaa milloin tahansa täydellisen cappuccinon tai latte macchiaton.

Philips-suodatinkahvinkeittimet

 

Valmista vaikka pannullinen perinteistä ja aromaattista suodatinkahvia ystävien tai perheen kahvihetkeen – helposti ja vaivattomasti.

Miten voimme auttaa?

Tutustu tuotemerkkeihin

Saat lisätietoja napsauttamalla tuotemerkkien logoja
Lisätarvikkeet ja huolto

Tilaa kalkinpoistoaineita

 

Tekemällä jatkuvan tilauksen saat kalkinpoistoaineet aina alennettuun hintaan.

 

Lue lisää

Täydellistä suodatinkahvia tai espressoa

Täydellistä suodatinkahvia tai espressoa

 

Philipsin CoffeeSwitch-kahvikone säätää paineen sopivaksi, jotta voit nauttia täydellisestä espressosta tai perinteisestä suodatinkahvista.

 

Lue lisää

AquaClean-kestosuodatin

 

AquaClean-kestosuodattimen ansiosta sinun ei tarvitse ajatella kalkinpoistoa, sillä suodatin kestää vähintään 2 vuotta. Se on yksi ainutlaatuisen Incanto-sarjamme eduista.

 

Lue lisää