Kahvilajeja on yli 50, mutta vain kahta niistä käytetään kaupalliseen kahvintuotantoon: arabicaa ja robustaa. Arabica on näistä suositumpi, sillä kahvinjuojista 70 prosenttia pitää sitä parempana kuin robustaa.
Mitä kauemmin papuja paahdetaan eli mitä tummemmiksi ne tulevat, sitä enemmän kofeiinia niistä haihtuu.
Mitä kauemmin papuja paahdetaan eli mitä tummemmiksi ne tulevat, sitä enemmän kofeiinia niistä haihtuu.
Mitä kauemmin papuja paahdetaan eli mitä tummemmiksi ne tulevat, sitä enemmän kofeiinia niistä haihtuu.
Kahvilajeja on yli 50, mutta vain kahta niistä käytetään kaupalliseen kahvintuotantoon: arabicaa ja robustaa. Arabica on näistä suositumpi, sillä kahvinjuojista 70 prosenttia pitää sitä parempana kuin robustaa.
Kahvilajeja on yli 50, mutta vain kahta niistä käytetään kaupalliseen kahvintuotantoon: arabicaa ja robustaa. Arabica on näistä suositumpi, sillä kahvinjuojista 70 prosenttia pitää sitä parempana kuin robustaa.