Kahvi

Näytä
Kaavio
Lista
Tuotetyyppi
Hinta
Senseo-annoskahvilaitteet
Automaattiset espressokeittimet
Automaattiset Saeco-espressokeittimet
Manuaaliset Saeco-espressokeittimet
Tippalukolliset kahvinkeittimet
Toiminnot
Lasikannu

Philipsin lasinen aromikannu säilyttää suodatinkahvin maun.

Termoskannu

Tässä kahvinkeittimessä on lämpökannu, joka pitää kahvin kuumana pidempään ja säilyttää sen aromit paremmin kuin perinteinen kahvinkeitin, jossa on lasikannu ja lämpölevy.

AromaSwirl

Kahvinkeittimen älykäs suutin sekoittaa kahvia sen valuessa lasikannuun, jolloin aromista tulee tasainen. Enää ei viimeinen kupillinen ole laihaa. Toiminnon ansiosta kahvinkeittimen ensimmäinen ja viimeinen kupillinen ovat yhtä vahvoja ja viimeinenkin tippa maistuu herkulliselta.

Boil & brew

Philipsin innovatiivinen Boil & Brew -toiminto kuumentaa veden vähintään 93-asteiseksi ennen kuin se valuu kahvijauheen läpi. Näin jokainen kupillinen maistuu täyteläiseltä ja herkulliselta. Toiminto on saatavissa vain Philipsin suodatinkahvinkeittimissä.

IntensBrew

Kaikissa Philipsin kahvinkeittimissä, joissa ei ole AromaSelect-toimintoa, on IntenseBrew-ominaisuus. Tämä oletusasetus takaa, että vesi valuu kapeana virtana kahvijauheen läpi lasi- tai lämpökannuun antaen kahville vahvemman maun.

Säädettävä kahvin lämpötila

Tässä kahvinkeittimessä voit säätää kahvin lämpötilan haluamaksesi. Voit esimerkiksi valita korkeamman lämpötilan kuumuutta haihduttavalle keraamiselle kupille ja matalamman lämpötilan ohuelle lasi- tai muovimukille.

Vahvuuden valinta

Vahvuuden valintatoiminnolla voit valita joko pienen vahvan kahvin tai ison miedon kahvin.

Varipresso-säiliö

Patentoidun VariPresso-säiliön ansiosta nämä automaattiset espressokeittimet tarjoavat ennennäkemättömän laajan juomavalikoiman. Sen salaisuus on säädettävä suodatuspaine, jonka voi asettaa korkeaksi täyteläistä espressoa varten tai alhaisemmaksi perinteistä isoa kahvia varten.

Thermospeed

Thermospeed-tekniikka kuumentaa kahvipiirin hetkessä, kun automaattinen espressokeitin käynnistetään, ja estää lämmön karkaamisen. Sen ansiosta ensimmäinen kahvikupillinen valmistuu entistä nopeammin ja jokainen kupillinen on höyryävän kuuma.

Keraaminen kahvimylly

Keraamiset kahvimyllyt peittoavat kilpailijoiden teräksiset myllyt monella tasolla: ne ovat erittäin kestäviä, toimivat hiljaisesti, jauhavat tarkasti, eivätkä polta papuja. Puhdas makunautinto.

Sopii eri kokoisille kupeille

Voit säätää keitintä suosikkikuppisi tai -mukisi mukaan kohottamalla tai laskemalla kaatonokkaa tai valumisastiaa.

Omien kahviasetusten muistitoiminto

Voit säätää ja tallentaa kahvimäärän, jonka haluat suodattaa.

Kosketusnäyttö

Kosketusnäytön LED-merkkivalot ohjaavat sinua eri toimintojen käyttämisessä ja tekevät kahvinkeittimen käytöstä entistäkin vaivattomampaa!

Esikeitin

Esisuodatus varmistaa, että kahvijauhe kostutetaan ennen suodatusta, jotta aromit irtoavat tasaisesti.

Kalkinpoiston merkkivalo

Laite muistuttaa sinua poistamaan kalkin erityisellä SENSEO®- tai Saeco-kalkinpoistoaineella, jotta koneen käyttöikä pysyy optimaalisena.

Konepesun kestävät osat

Konepesun kestävät osat helpottavat puhdistamista.

Automaattinen virrankatkaisu

Laitteen virta katkeaa automaattisesti sähkön säästämiseksi.

Maitoratkaisut
Automaattinen maidonvaahdotin

Integroitua maitokannua voidaan säilyttää jääkaapissa, jossa se on aina valmiina, kun haluat vaahdottaa maitoa herkulliseen cappuccinoon.

Integroitu automaattinen maitokannu

Cappuccinatore on hygieeninen automaattinen maidonvaahdotin. Upota vain putki maitotölkkiin ja laite valmistaa sinulle automaattisesti herkullisen maitovaahdon. Puhdistusohjelma huuhtelee maitoputken käytön jälkeen.

Erillinen maidonvaahdotin

Perinteisellä pannarello-maidonvaahdottimella voit vaahdottaa maidon sellaiseksi kuin haluat. Upota pannarello maitoon ja liikuttele samalla astiaa hitaasti pyörittäen. Vaahdotusaikaa vaihtelemalla voit säätää maitovaahdon paksuutta mieltymystesi mukaan.

Kahvijuomat
Suodatinkahvi

Tutustu keittimiin, jotka valmistavat suodatinkahvia. Suodatinkahvia valmistetaan kaatamalla kiehuvaa vettä suodatinpussissa olevan kahvijauheen päälle. Suodatinkahvi maistuu pehmeämmältä kuin espresso, ja sitä tarjoillaan 125–250 ml:n kupeissa.

Maitokahvijuomat

Tutustu laitteisiin, joilla voit valmistaa kahvia ja maitovaahtoa – kuten cappuccinoa.

Espresso

Tutustu laitteisiin, joilla voit valmistaa espressoa. Espresso valmistetaan pakottamalla 88-asteista kuumaa vettä 9 baarin suodatuspaineella 7 gramman hienoksi jauhetun ja tiivistetyn kahvijauheen läpi 25 sekunnin ajan. Näin saadaan 25 ml espressoa, jonka päällä on hieno vaahtokerros. Espresso maistuu vahvemmalta ja voimakkaammalta kuin suodatinkahvi.

Materiaalit ja pinnoitus
Muovia ja ruostumatonta terästä

Tyylikkäät ruostumattomasta teräksestä tehdyt osat on yhdistetty hyvällä maulla kestäviin synteettisiin materiaaleihin. Harmonisen muotoilun ansiosta laite on helppo puhdistaa.

Muovinen

Synteettisten materiaalien ansiosta laite on käytännöllinen, kestävä ja helppo puhdistaa.

Puhdistaminen ja huolto
Automaattinen puhdistus ja kalkinpoisto

Enemmän aikaa elämän tärkeille asioille – laite huuhtelee itsensä automaattisesti, kun siihen kytketään virta tai se sammutetaan. Kalkki poistetaan tarvittaessa, kun laitat kalkinpoistoainetta vesisäiliöön.

Maitokarahvin puhdistustoiminnot

Enemmän aikaa elämän tärkeille asioille – maitokannu puhdistuu itsestään jokaisen käyttökerran jälkeen.

Yhteensopiva AquaClean-suodattimen kanssa

Automaattiset espressokeittimet, jotka sopivat yhteen patentoidun AquaClean-vedensuodattimen kanssa. AquaCleanin ansiosta automaattiseen espressokeittimeen on tehtävä kalkinpoisto vain 5 000 kupin (2 vuoden) välein.

Tarvikkeet ja osat
Valmistelu

Kaikki, mitä tarvitset kahvin valmistukseen tai kahvinkeittimen käyttömahdollisuuksien kasvattamiseen.

Ylläpito

Esimerkiksi vedensuodattimet ja kalkinpoistoaineet auttavat sinua pidentämään kahvinkeittimen tai espressokeittimen käyttöikää.

Varaosat

Menikö jokin osa rikki? Näillä osilla voit korjata espresso- tai kahvinkeittimen, eikä sinun tarvitse ostaa kokonaan uutta laitetta.

* suositeltava hinta

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita