DVD-laite

  DVD Video

  DVD-laite

  Terävämpi, selkeämpi kuva

  Unelmalaite! Virheetön, luonnollinen kuvanlaatu ja lähes kaikkien levyjen toisto! Philipsin DVP3990-DVD-laite on tarkoitettu suuriin elokuva- ja musiikkielämyksiin. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

DVD-laite

HDMI 1080p, DivX Ultra, USB 2.0 DVP3990/12 Etsi samanlaisia tuotteita

Terävämpi, selkeämpi kuva

HDMI 1080p -kuvanparannuksella

 • CinemaPlussalla parempi, terävämpi ja kirkkaampi kuva

  CinemaPlussalla parempi, terävämpi ja kirkkaampi kuva

  Katselunautinto partaveitsen terävien ja todellisuutta vastaavien kuvien ansiosta. CinemaPlus käyttää älykästä algoritmia, joka analysoi kuvan jokaisen pikselin ja optimoi sen terävyyden ja värien tasaisuuden. Tuloksena näet enemmän yksityiskohtia, kuvista tulee kristallinkirkkaita ja kaikki näyttää uskomattoman luonnolliselta. Katso elokuvia aivan uudella tavalla.

 • HDMI 1080p takaa erittäin terävän ja tarkan kuvan

  HDMI 1080p takaa erittäin terävän ja tarkan kuvan

  Videokuvan HDMI 1080p -parannus tuottaa kristallinkirkasta kuvaa. Nyt voit katsoa normaalitarkkuuksisia elokuvia teräväpiirtotarkkuudella, mikä lisää yksityiskohtia ja tekee kuvasta todenmukaisemman. Progressive Scan (1080p:n p-kirjain) poistaa TV-kuvaruudun viivarakenteen, mikä osaltaan parantaa kuvan terävyyttä. Lisäksi HDMI tarjoaa suoran digitaalisen yhteyden, jonka kautta voi siirtää pakkaamatonta digitaalista teräväpiirtokuvaa ja digitaalista monikanavaääntä. Niitä ei muunneta analogiseksi missään vaiheessa, joten kuvan ja äänen laatu on täysin häiriötöntä.

 • ProReader Drivella voi toistaa puhtaasti käytännössä mitä tahansa levyä

  ProReader Drivella voi toistaa puhtaasti käytännössä mitä tahansa levyä

  ProReader Drivella nautit elokuvista ja videoista huolettomasti. Vaikka vanhat levyt olisivat tahraisia tai naarmuuntuneita, ne toimivat häiriöittä alusta loppuun - ilman mitään viitteitä vahingoittumisesta. Huipputekniikalla varustettu ProReader Drive muuntaa heikot analogiset signaalit vahvoiksi digitaalisiksi ja poistaa häiriöitä, mikä mahdollistaa huonossa kunnossa olevien levyjen puhtaan toiston. ProReader Drive toistaa käytännöllisesti katsoen kaikkia videomuotoja. Voit olla lähes varma, että mitä tahansa käsiisi saatkin, ProReader Drive toistaa sen.

 • USB Media Link mediatiedostojen toistoon USB Flash -asemista

  USB Media Link mediatiedostojen toistoon USB Flash -asemista

  USB eli Universal Serial Bus on standardoitu väyläprotokolla, jonka avulla voi kätevästi liittää tietokoneita, oheislaitteita tai kulutuselektroniikkalaitteita. USB Media Linkin ansiosta tarvitsee vain liittää USB-laite, valita elokuva, musiikki tai kuva, ja toiston voi aloittaa.

 • DivX Ultra -sertifiiointi takaa erinomaisen DivX-videotoiston

  DivX Ultra -sertifiiointi takaa erinomaisen DivX-videotoiston

  DivX-tuen ansiosta voit nauttia internetin DivX-koodatuista videoista ja elokuvista ja ostetuista Hollywood-elokuvista oman olohuoneesi rauhassa. DivX-mediamuoto on MPEG-4-pohjainen videopakkaustekniikka, jolla voidaan tallentaa suuria tiedostoja, kuten elokuvia, trailereita ja musiikkivideoita esimerkiksi CD-R/RW-levyille ja tallentaville DVD-levyille toistettaviksi DivX Ultra -sertifioidulla Philips Blu-ray- tai DVD-soittimella. DivX Ultra -tiedostomuodossa voidaan käyttää DivX-toistossa esimerkiksi integroitua tekstitystä, useita äänikieliä sekä useita raitoja ja valikkoja.

 • EasyLink - ohjaa kaikkia HDMI CEC -laitteita samalla kaukosäätimellä

  EasyLink - ohjaa kaikkia HDMI CEC -laitteita samalla kaukosäätimellä

  EasyLinkin avulla ohjaat useita laitteita, kuten DVD- ja Blue-ray-soittimia, Soundbar-kaiutinta, kotiteatteria sekä TV:eitä, yhdellä kaukosäätimellä. Se käyttää HDMI CEC -protokollaa toimintojen jakamiseen laitteiden välillä HDMI-kaapelin kautta. Voit käyttää kaikkia liitettyjä HDMI CEC -yhteensopivia laitteita samanaikaisesti, yhdellä painikkeella. Valmiustilan ja toiston kaltaiset toiminnot käynnistyvät helposti.

 • Progressive Scan -komponenttivideolla optimaalinen kuvanlaatu

  Progressive Scan -komponenttivideolla optimaalinen kuvanlaatu

  Progressive Scan -toiminto kaksinkertaistaa kuvan pystysuuntaisen tarkkuuden, jolloin kuva terävöityy huomattavasti. Tavallisesti parittomien juovien kenttä lähetetään ensin ja parillisten juovien kenttä sen jälkeen, mutta Progressive Scan -toiminto piirtää molemmat kentät samanaikaisesti. Tällöin kuva muodostuu heti täydellisenä kaikessa tarkkuudessaan, silmä ei erota juovarakennetta ja kuva näkyy terävänä.

 • Näyttöönsovitus optimoi katselun joka kerralla

  Näyttöönsovitus optimoi katselun joka kerralla

  Videosta ja TV:stä riippumatta näyttöönsovitus takaa, että kuva täyttää koko ruudun. Kuvaruudun ala- ja yläreunassa ei ole mustia palkkeja, eikä mitään manuaalisia säätöjä tarvita. Paina vain näyttöönsovituspainiketta, valitse formaatti ja nauti elokuvasta koko näytössä

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita