• 30 päivän palautusoikeus

  • 2 vuoden takuu

  • Ilmainen toimitus alkaen 20 EUR

0

Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tällä hetkellä yhtään tuotetta.

    Resepti: Gluteeniton tattarileipä

    Gluteeniton tattarileipä

    Gluteeniton tattarileipä

    Tässä reseptissä yksinkertaiset, runsaasti ravinteita sisältävät ainekset yhdistyvät herkulliseksi leiväksi, joka on täynnä proteiinia ja kuituja. Tattarijauho ja erilaiset siemenet tekevät tästä maukkaasta leivästä luonnollisesti gluteenittoman ja antavat sille täyteläisen sekä pähkinäisen maun. Se on helppo valmistaa vain 10 minuutissa, ja se sopii minkä tahansa aterian herkulliseksi lisukkeeksi.

    Keittiökone

    Ainekset

    • 60 g chian siemeniä
    • 60 g kurpitsansiemeniä
    • 60 g pellavansiemeniä
    • 60 g auringonkukansiemeniä
    • 500 g tattarijauhoa
    • 10 g suolaa
    • 10 g kuivahiivaa
    • 600 ml vettä
    • 30 g melassia
    • 60 g saksanpähkinöitä
    • 1 rkl oliiviöljyä

    Ohjeet

      1
    • Vaihe 1: Sekoita chian siemenet, kurpitsansiemenet, pellavansiemenet ja auringonkukansiemenet keskikokoisessa kulhossa. Kaada joukkoon kiehuva vesi ja anna liota 30 minuuttia.
    • 2
    • Vaihe 2: Lisää tattarijauhot, suola ja kuivahiiva yleiskoneen kulhoon, kiinnitä taikinakoukku ja käynnistä laite 15 sekunniksi nopeudella 1 tai kunnes ainekset ovat juuri ja juuri sekaisin.
    • 3
    • Vaihe 3: Lisää liotetut siemenet ja säästä 2 ruokalusikallista käytettäväksi myöhemmin. Lisää melassi kuivien ainesten joukkoon ja käynnistä laite 3 minuutiksi nopeudella 2. Kytke nopeudelle 5 ja jatka sekoittamista 60 sekunnin ajan.
    • 4
    • Vaihe 4: Sekoita odottamaan jätetyt, liotetut siemenet oliiviöljyyn. Laita taikina leivinpaperilla vuorattuun uunivuokaan. Tasoita taikina ja levitä liotetut siemenet sen pinnalle. Peitä ja anna kohota lämpimässä paikassa 45 minuuttia tai kunnes taikinan koko kaksinkertaistuu.
    • 5
    • Vaihe 5: Uuni: Paista leipää uunissa 180 °C:ssa 45 minuuttia. Käytä ylä- ja alalämpöä ilman kiertoilmaa.

      Vaihe 5: Airfryer: Paista leipää voidellussa paistovuoassa 150 °C:n lämpötilassa 45 minuuttia.

      Kun tattarileipä on paistunut, siirrä se ritilälle ja anna jäähtyä kokonaan ennen viipalointia ja tarjoilua.
    Vaihe 1

    Vaihe 1

    Vaihe 2

    Vaihe 2

    Vaihe 3

    Vaihe 3

    Vaihe 4

    Vaihe 4

    Vaihe 5

    Vaihe 5

    Gluteeniton tattarileipä

    Mitä tarvitset?

    Sivustomme sopii parhaiten uusimmille Microsoft Edge-, Google Chrome- ja Firefox-selaimille.