1
Kahvi

Kahvi (24)

0 Suodattimet

Suodattimet

0 Suodattimet
Tuotetyyppi
Hinta
Automaattiset espressokeittimet
Maitoratkaisut
Erillinen maidonvaahdotin

Perinteisellä pannarello-maidonvaahdottimella voit vaahdottaa maidon sellaiseksi kuin haluat. Upota pannarello maitoon ja liikuttele samalla astiaa hitaasti pyörittäen. Vaahdotusaikaa vaihtelemalla voit säätää maitovaahdon paksuutta mieltymystesi mukaan.

Kahvijuomat
Suodatinkahvi

Tutustu keittimiin, jotka valmistavat suodatinkahvia. Suodatinkahvia valmistetaan kaatamalla kiehuvaa vettä suodatinpussissa olevan kahvijauheen päälle. Suodatinkahvi maistuu pehmeämmältä kuin espresso, ja sitä tarjoillaan 125–250 ml:n kupeissa.

Maitokahvijuomat

Tutustu laitteisiin, joilla voit valmistaa kahvia ja maitovaahtoa – kuten cappuccinoa.

Espresso

Tutustu laitteisiin, joilla voit valmistaa espressoa. Espresso valmistetaan pakottamalla 88-asteista kuumaa vettä 9 baarin suodatuspaineella 7 gramman hienoksi jauhetun ja tiivistetyn kahvijauheen läpi 25 sekunnin ajan. Näin saadaan 25 ml espressoa, jonka päällä on hieno vaahtokerros. Espresso maistuu vahvemmalta ja voimakkaammalta kuin suodatinkahvi.

Materiaalit ja pinnoitus
Muovia ja ruostumatonta terästä

Tyylikkäät ruostumattomasta teräksestä tehdyt osat on yhdistetty hyvällä maulla kestäviin synteettisiin materiaaleihin. Harmonisen muotoilun ansiosta laite on helppo puhdistaa.

Muovinen

Synteettisten materiaalien ansiosta laite on käytännöllinen, kestävä ja helppo puhdistaa.

Puhdistaminen ja huolto
Yhteensopiva AquaClean-suodattimen kanssa

Automaattiset espressokeittimet, jotka sopivat yhteen patentoidun AquaClean-vedensuodattimen kanssa. AquaCleanin ansiosta automaattiseen espressokeittimeen on tehtävä kalkinpoisto vain 5 000 kupin (2 vuoden) välein.

Täysin automaattinen espressokeitin

  • Löydä sopivin tuote
    Valitse kolme tuotetta vertailuun.
    -{discount-percentage}%
    Overall rating / 5
* Suositushinta