1
TV

Philipsin 4K-OLED-TV

Maailman ainoat OLED-TV, jossa on Ambilight

Katso video

Mikä on OLED?

 

Philipsin OLED-tekniikka tuo television uuteen aikaan. Tavallisista LED-televisioista poiketen OLED-TV eivät tarvitse taustavaloa. Ruudun jokainen pikseli luo oman värinsä ja valonsa ja on sammutettuna täysin musta. Syvä musta sävy korostaa värejä ja luo upean kontrastin. Tämä Philips-televisio tuottaa ennennäkemättömän elävän kuvan!

Katso video
OLED-logo

Täydelliset mustan sävyt

Erittäin syvä kuva ja erinomainen kontrasti

 

Philips OLED -TV luovat täydelliset mustan sävyt ja vaikuttavan kontrastin sammuttamalla tai himmentämällä näytön yksittäisiä pikseleitä. Koska jokaisen pikselin valontuottoa hallitaan tarkkaan, viereisten pikseleiden valo ei heikennä lopputulosta. Saat täydellisen kuvan, jossa musta on todella mustaa.

Täydellinen kontrasti -logo

Erittäin laaja väriskaala

Värien juhlaa

 

Uusissa Philips OLED-televisioissa on entistä laajempi väriskaala ja ne kattavat jopa 99% DCI-P3-väriavaruudesta. Yli kahdeksan miljoonaa yksittäistä pikseliä tuottavat yhdessä eloisan kuvan, jonka värit ovat hämmästyttävän tarkat erityisesti täysin mustalla taustalla.

laaja värialue- ja täydelliset värit -logot

Täydellinen liike

Jokainen yksityiskohta todenmukaisen tarkkana

 

Philipsin OLED-TV:n huippuluokan liiketarkkuus ja terävyys takaavat sulavan ja luonnollisen kuvan suurillakin nopeuksilla. Näet nopeatempoistenkin tapahtumien jokaisen yksityiskohdan kutkuttavan tarkasti.

Perfect Natural Motion -logo
 

Erittäin laaja katselukulma

Erinomainen kuvanlaatu kaikille katsojille

 

Kodin paras paikka on nyt koko olohuoneesi. Philips OLED-televisioiden entistä laajemman katselukulman ansiosta voit nyt ihailla täydellisiä värisävyjä ja upeaa kontrastia aiempaa suuremmalta alueelta – kuvanlaadusta tinkimättä.

Philipsin uusi 4K-OLED-TV

 

Koe maailman ainoiden Ambilight-tekniikalla ja Android TV -järjestelmällä varustettujen 4K OLED -televisioiden voima. Kolmen sivun Ambilight vie televisionkatselun aivan uudelle tasolle, ja ainutlaatuinen kuvankäsittelytekniikka ja Perfect Pixel UHD Engine tuottavat täydellisen mustan ja vaikuttavan eloisat värit. Käytössäsi ovat myös kaikki Android TV -sisällöt. Philipsin uusi 4K-OLED-TV on sekä kaunis että vakuuttava.

OLED ja Ambilight: täydellinen yhdistelmä

 

Vain Philipsin OLED-televisioissa on uskomaton kuvanlaatu ja täydellisesti säädetty ympäristön valaistus. Television uskomattomat värit tulvivat seinille ja huoneeseen. Ambilight-tilavalikoima tarjoaa aina erinomaisen katselukokemuksen, uppouduitpa sitten elokuvan tunnelmaan tai pelasitpa läpi yön.

Ambilight-logo
P5_logo

OLED ja P5: Täydellinen kuvanlaatu

 

Philipsin uusi P5-kuvanlaatujärjestelmä optimoi digitaalisen kuvantoiston ja parantaa kuvankäsittelyn tehokkuutta jopa 50 %. Erinomainen värintoisto näyttää mustan mustana, valkoisen valkoisena ja muutkin värit luonnollisen kauniina. Kuvasta tulee taatusti terävä, yksityiskohtainen ja syvä käytetystä lähteestä riippumatta. Mullistava OLED-näyttö, kolmen vuosikymmenen kuvankäsittelykokemus ja ainutlaatuiset algoritmit tekevät Philipsin OLED-televisioista ja P5:sta luokkansa ykköset niin lähdesignaalia, kuvan terävyydessä, värintoistossakin, kontrastissa, kuin liikkeen tarkkuudessa.

OLED ja HDR: elokuvat alkuperäisessä muodossaan

 

HDR-sisältö tekee katselukokemuksestasi juuri sellaisen kuin ohjaaja tarkoittikin. Jotta voit hyödyntää kaikki HDR-ominaisuudet, televisiosi kontrastialueen on oltava laaja. Philipsin uusi OLED-TV pystyy sammuttamaan ja sytyttämään jokaisen pikselin yksitellen, joten sen kontrasti on verraton – täydellinen televisio HDR-käyttöön.

HDR Perfect -logo

Uusi aluevaltaus: Android TV™ ja OLED yhdessä

 

Philipsin uuden OLED-TV:n rajaton viihdevalikoima ja uskomaton kuvanlaatu tuovat laatua vapaa-aikaan. Tämä upea televisio tekee kaikista Google Playn Android TV -elokuvista, -peleistä ja -sovelluksista entistäkin nautittavampia.

android tv- ja Google play store -logo

Kaikin tavoin kaunis

 

Philipsin OLED-TV on myös kaunis sisustuselementti. Sen erittäin ohut, lähes reunukseton alumiinirunko luo vaikutelman leijuvasta televisiosta. Kuusi eteenpäin suunnattua kaiutinta ja tehokas taaksepäin suunnattu 901F-televisiolle tarkoitettu subwoofer tuottavat uskomattoman selkeän, laadukkaan äänen ja syvän, tarkan basson. Parannettu Philipsin 9002-televisiolle tarkoitettu Triple Ring -tekniikka tuo lisää liikkumatilaa subwooferin elementeille ja tehostaa siten basson voimakkuutta. Saat siis nauttia Philipsin TV-mallin voimakkaammasta äänestä.

razor slim -logo