Miksi ruokaa pitää ravistaa Philips Airfryerissa?
Päivitetty 2022-06-17
Philips Airfryer käyttää Rapid Air -tekniikkaa, joka kierrättää ilmaa ruoan ympärillä. Ravistamalla ruokaa varmistat, että ilma pääsee kauttaaltaan ruoan pinnalle.
Tässä on muutamia seikkoja:
- Jos korissa on useita ainesosakerroksia tai useita toisiaan koskettavia aineksia (esimerkiksi ranskanperunoita ja pikkupurtavaa), ruokaa on ravistettava valmistuksen puolivälissä, jotta lopputulos on tasainen
- Muernevaa ruokaa ei pidä paistaa ilmalla useassa kerroksessa, sillä ravistaminen vahingoittaa ruokaa. Jos ruokaa ei ravisteta, kuuma ilma ei pääse alueille, joilla ainekset koskettavat toisiaan.
- Ruoka kypsyy paistokorissa, mutta joistakin alueista ei tule rapeita. Ravistamalla ruoan väristä tulee tasaisempi ja pinnasta kauttaaltaan rapeampi. Kun ravistat koria, voit tarkistaa myös ainesten värin. Ravista aineksia poistamalla kori laitteesta, vetämällä kahvasta ja ravistamalla koria.
Ainesten ravistaminen:
Ota kattila pois laitteesta vetämällä kahvasta ja ravista kattilaa. Varmista, että ranskanperunat sekoittuvat kunnolla ravistelun aikana, jotta tulos on tasainen. Alempien kerrosten pitäisi liikkua ravistelun aikana päälle ja päinvastoin.
Huomautus: Pieniä aineksia tarvitsee ravistaa vain kerran. Jos aineksia ravistellaan useammin, se ei heikennä lopputulosta.
Huomautus: Pieniä aineksia tarvitsee ravistaa vain kerran. Jos aineksia ravistellaan useammin, se ei heikennä lopputulosta.