Philips Airfryer – Ilma on uusi öljy

 

Philipsin Airfryer-innovaation ainutlaatuisen tekniikan ansiosta voit valmistaa ruokia, joihin tavallisesti lisätään öljyä, huomattavasti terveellisemmin. Tutut suosikit, esimerkiksi lampaankare, friteeratut kanankoivet ja ylelliset ranskalaiset, valmistuvat nyt entistä vähemmällä öljyllä tai jopa ilman öljyä. Kuuma kiertoilma tekee ruoasta rapean päältä ja murean ja mehukkaan sisältä. Airfryerin avulla ruoka on sekä hyvää että terveellistä!

 

Original

Viva Collection Airfryer HD9220/20

 • Yli 3 500 000 myytyä kappaletta ympäri maailmaa
 • Innovatiivinen Rapid Air ‑tekniikka
 • Jopa 4 annosta (800 g) 

Compact

Philips Airfryer - HD9621/90

Viva Collection Airfryer HD9621/90

 • 20 % pienempi kuin Original 
 • Turbo Star Rapid Air ‑tekniikka
 • Jopa 4 annosta (800 g) 

Family

Avance Collection Airfryer HD9240/90

 • 50% enemmän kapasiteettia kuin Original-mallissa
 • Innovatiivinen Rapid Air ‑tekniikka
 • Jopa 6 annosta (1200 g) 

Mitä voit valmistaa Philips Airfryerillä?

 

Valmista kaikki paistetusta lohesta lihapulliin ja mustikkapiirakkaan Philips Airfryerillä. Innovatiivisen tekniikkansa ansiosta Philips Airfryerilla voi valmistaa aiempaa terveellisemmin kaikenlaisia ruokia, jotka tavallisesti kaipaavat öljyä maistuakseen hyvältä.  Laitteella voit paitsi paistaa myös paahtaa maukkaita lämpimiä ruokia. Airfryer lämpenee käyttövalmiiksi nopeasti, ja lopputulos on aina herkullisen mehukas.

Mitä ruokia Philips Airfryerillä voi valmistaa?

 

 

Terveellistä ruokaa innovatiivisella tekniikalla

Rasvainen ruoka maistuu monen mielestä hyvältä. Mutta tiesitkö, että ilmiölle on olemassa kemiallinen selitys? Kun ruoka friteerataan, paistetaan tai paahdetaan uunissa öljyssä, siinä käynnistyy aminohappojen ja sokerien kemiallinen prosessi. Kuumasta öljystä vapautuu valtavasti aromaattisia makuyhdistelmiä, joiden ansiosta ruoka on maukkaampaa. Lisäksi öljy tekee paistopinnasta rapean. Philipsin Airfryer-innovaatio saa aikaan saman prosessin mutta perustuu öljyn sijaan kuumaan ilmaan!

Mitä eroa on Airfryerilla ja kiertoilmauunilla?

 

On helppo luulla Airfryerin olevan vain eräänlainen kiertoilmauuni, mutta tämä ei pidä paikkaansa. Kuuma kiertoilma varmistaa, että ruoka kypsyy kunnolla menettämättä mehevyyttään. Ruoasta tulee siten rapeaa päältä, mutta mureaa ja mehukasta sisältä. Toinen etu on se, että Airfryerin valmistusaika on yleensä huomattavasti lyhyempi kuin kiertoilmauunilla. Se on lisäksi erittäin helppo puhdistaa ja pitää siistinä – ja se vie uskomattoman vähän tilaa. Lyhyesti sanottuna Airfryerilla saa parempia tuloksia nopeammin, kun verrataan kiertoilmauuniin.

Arviot

Arvostelujen keskiarvo  / 5
Arvostelujen keskiarvo  / 5

Airfryer-reseptisovellus

Lataa Philips Airfryer ‑reseptisovellus ja saat innostavia vinkkejä erilaisista Airfryerilla valmistettavista vähärasvaisista ruoista. Laitteella onnistuvat niin Fish n´Chips ‑annokset kuin paistetut katkaravut, mustikkapiirakat ja ruissämpylät. Philips Airfryer on uskomattoman monipuolinen!

 

Voit ladata sovelluksen iOS:lle tai Androidille.

Katso lisää reseptejä


Avance Collection Airfryer

HD9240/90            

 

 • 50% enemmän kapasiteettia kuin Original-mallissa
 • Innovatiivinen Rapid Air ‑tekniikka 
 • Jopa 6 annosta (1200 g) 
21 päivän rahat takaisin -takuu Philipsin verkkokaupasta