Perfect replacement

Yleiskaukosäädin

  TV all

  Perfect replacement

  Yleiskaukosäädin

  Nopea ja helppo asennus

  Innovatiivinen SimpleSetup takaa, että Philipsin yleiskaukosäätimen asennus on helppoa ja nopeaa. Suurien painikkeiden ja suojareunuksen ansiosta sitä on helppo käyttää ja sillä voi korvata vanhat, kadonneet ja vioittuneet kaukosäätimet. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Nopea ja helppo asennus

 • SimpleSetup on Philipsin ainutlaatuinen ominaisuus

  SimpleSetup on Philipsin ainutlaatuinen ominaisuus

  Asenna yleiskaukosäädin helposti ja nopeasti innovatiivisen SimpleSetup -toiminnon ansiosta. Asennus vaatii vain kolme yksinkertaista vaihetta: 1. Etsi laitteesi tuotekoodi ja lisää se kaukosäätimeen 2. Paina virtapainiketta kunnes laite sammuu 3. Tarkista, toimivatko kaikki painikkeet. Valmis!

 • 4-in-1-kaukosäädin televisiolle, DVD-soittimelle/-tallentimelle, digisovittimelle ja videonauhurille

  Voit korvata kaukosäädinrykelmän yhdellä kestävällä ohjaimella, jolla television ja videonauhurin, DVD-soittimen/tallentimen, sateliittivastaanottimen, maanpäällisen digivastaanottimen ja kaapelidigisovittimen (STB) käyttäminen sujuu merkistä riippumatta.

 • Suojareunus tuo lisää käyttömukavuutta ja tukea

  Ylimääräinen kuminen suojareunus suojaa kaukosäädintä vahingoittumiselta. Lisäksi siitä saa suojan ansiosta paremman otteen, joten sitä on mukavampi käyttää

 • URC-tukipalvelu Internet-sivuston kautta

  Saat kaukosäätimellesi täydellistä tukipalvelua Philips URC -sivustosta, jossa on ilmoitettu kaikkien merkkien kaikki koodit.

 • Valmis käytettäväksi Philips-laitteiden kanssa

  Jos käyttäjän laitteet ovat Philips-merkkisiä, yleiskaukosäädintä ei tarvitse ohjelmoida, koska kaikki painikkeet on määritetty valmiiksi Philips-laitteita varten.

 • Yhteensopiva yli 1 000 merkin kanssa

  Täysin yhteensopiva yli 1 000 merkin kanssa.

 • Suuret painikkeet parantavat käytettävyyttä ja luettavuutta.

  Kaukosäätimen suurempien painikkeiden teksti on helpompi lukea. Painikkeen painaminenkin onnistuu mukavammin, kun painike on 2 mm tavallista kaukosäätimen painiketta suurempi.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita