1
Philips-mehustimet

Philips-mehustimet

Maailman johtavana mehustinmerkkinä Philips tarjoaa sekä mehuprässejä että mehulinkoja, joiden avulla saat kaiken irti tuoreista aineksista. Hedelmät ja vihannekset ovat tärkeä osa terveellistä ruokavaliota, mutta joskus voi olla vaikeaa sisällyttää riittävästi kasviksia ruokiin. Lisäksi ne ovat sekä helposti käytettäviä että puhdistettavia, joten haluat käyttää niitä joka päivä.

Valitse tuote

Mehulingot

Tuorepuristettua mehua koko perheelle käden käänteessä! 

 

  • Nopea ja tehokas
  • Sopii erityisesti koville vihanneksille 
  • Jopa 2,5 litraa kerralla
  • Puhdistus alle minuutissa

Mehuprässit

Mehuprässi puristaa hitaasti kaikkea lehtikaalista punajuuriin.

 

  • Kylmäpuristus maksimoi mehun määrän
  • Erityisen hyvä pehmeille vihanneksille ja lehtivihanneksille
  • Puristus suoraan lasiin (single-serve)
  • Puhdistus alle minuutissa
Kotikäyttöön on olemassa kahdenlaisia mehustimia, mehulinkoja ja mehuprässejä. Mehulinko hienontaa ensin ainesosat ja käyttää sitten keskipakoisvoimaa mehun erottamiseksi hedelmälihasta. Mehuprässit sen sijaan puristavat hedelmiä tai vihanneksia hitaasti ja vääntävät mehun irti ainesosista. Kummalla tahansa menetelmällä puristettu mehu voi olla yhtä ravinteikasta ja vitamiinipitoista, mutta joitakin eroja on olemassa. Mehulingolla saa kovista kasviksista ja hedelmistä mehua nopeasti ja tehokkaasti, kun taas mehuprässillä voi puristaa herkimpiäkin ainesosia, kuten lehtikaalia, vehnänoraita ja jopa manteleita! Lue lisää, niin saat selville, minkä tyyppinen mehustin sopii juuri sinulle!

Reseptit

Healthy Drinks

 

Lataa Philipsin ilmainen Healthy Drinks -sovellus, joka sisältää terveellisiä ruokaohjeita, innostavia ideoita ja haasteita, jotka edistävät terveyttä ja hyvinvointia. Esimerkkejä aiheista ovat vastustuskyvyn parantaminen, hyvä uni ja kiireisten aamujen aamupalat.

Lisätietoa itsepuristetun mehun eduista


Itse tehdyt, tuorepuristetut vihannesmehut ovat helppo tapa lisätä vihanneksia päivittäiseen ruokavalioon. Maailman terveysjärjestö suosittelee, että meidän pitäisi syödä vähintään 400 grammaa hedelmiä ja vihanneksia joka päivä: ”monipuolisuus on tärkeää, ja tuore paras valinta”. Tiedät varmasti mehun olevan tuoretta, koska teet sen itse kotonasi.

Katso lisää

Keittiökoneisiin
Keittiökoneisiin

Juicer och smoothies