LED-taustavalaistu LCD-näyttö

  LED-taustavalaistu LCD-näyttö

  Helppokäyttöinen tietokoneen telakointinäyttö

  Tähän innovatiiviseen telakointinäyttöön on helppo lisätä laitteita ja laajentaa näin multimediatoistoa. Yhdellä SuperSpeed USB -kaapelilla voit kytkeä kaikki oheislaitteet ja muodostaa yhteyden internetiin. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Brilliance LED-taustavalaistu LCD-näyttö

Telakointinäyttö, 23" (58, 4 cm), Full HD (1 920 x 1 080) 231P4QUPES/00 Etsi samanlaisia tuotteita

Helppokäyttöinen tietokoneen telakointinäyttö

Laajenna yhdellä kaapelilla

 • Voit telakoida kannettavan tietokoneen näyttöön yhdellä USB 3.0 -kaapelilla

  Voit telakoida kannettavan tietokoneen näyttöön yhdellä USB 3.0 -kaapelilla

  Tämä innovatiivinen, suurikokoinen Philips-näyttö on helppo liittää kannettavaan tietokoneeseen. Soveltuu erityisesti erittäin ohuisiin kannettaviin, joissa on vain rajoitettu määrä liitäntöjä. Näytön USB 3.0 -keskittimen, Ethernet-liitännän ja stereokaiuttimien ansiosta voit siirtää videokuvaa ja ääntä sekä muodostaa internet- ja intranet-yhteydet vaivattomasti yhdellä ainoalla USB-kaapelilla. Helppokäyttöisellä USB 3.0- tai USB 2.0 -liitännällä voit liittää tietokoneeseesi useita erilaisia näyttöjä ilman huolta resoluution säätämisestä tai ylimääräisistä johdoista.

 • Kaikki oheislaitteet, näppäimistö ja hiiri käyttöön keskittimen avulla

  Kaikki oheislaitteet, näppäimistö ja hiiri käyttöön keskittimen avulla

  Philips-näytön USB-keskittimen ansiosta voit liittää näyttöön näppäimistön ja hiiren. Kytke ensin kannettava tietokone näyttöön USB-kaapelilla ja ota sitten käyttöön oheislaitteet, kuten ulkoinen kiintolevy, kamera ja USB-kiintolevy, sekä Full HD -video-, ääni- ja internet-ominaisuudet. Jos haluat, voit luonnollisesti käyttää myös tietokoneen näppäimistöä ja hiirtä.

 • SmartErgoBase-näyttöteline mahdollistaa ergonomiset säädöt

  SmartErgoBase-näyttöteline mahdollistaa ergonomiset säädöt

  SmartErgoBase-näyttöteline parantaa näytön ergonomisuutta ja johtojen hallintaa. Telineen korkeuden, kiertonivelen, kallistuman ja kääntökulman säädöt takaavat aina sopivan näytön asennon, mikä vähentää pitkän työpäivän fyysistä rasitusta. Johtojenhallintajärjestelmä selkeyttää johtojen sekasotkua ja pitää työtilan siistinä ja ammattimaisena.

 • Lyhyt matka näytön reunasta pöytään tekee lukemisesta mukavaa

  Lyhyt matka näytön reunasta pöytään tekee lukemisesta mukavaa

  Kehittyneen SmartErgoBase-näyttötelineen ansiosta Philipsin näyttö voidaan laskea lähes pöydän tasolle, jolloin katselukulma voidaan säätää entistä mukavammaksi. Lyhyt matka näytön reunasta pöytään takaa täydellisen työskentelymukavuuden, jos käytät silmälaseja työskennellessäsi tietokoneella. Lisäksi eripituiset käyttäjät voivat säätää näytön korkeuden ja katselukulman haluamakseen, mikä vähentää silmien rasittumista ja väsymystä.

 • IPS-tekniikka – upeat värit ja laajat katselukulmat

  IPS-tekniikka – upeat värit ja laajat katselukulmat

  IPS-näyttöjen edistyksellisen tekniikan ansiosta saat erittäin laajat 178/178 asteen katselukulmat, jotka mahdollistavat näytön katsomisen lähes mistä tahansa katselusuunnasta – jopa 90-asteen kulmassa! Tavanomaisista TN-näytöistä poiketen IPS-näyttöjen kuva on erittäin terävä ja värit elävät. Niinpä ne ovat ihanteellisia valokuvien ja elokuvien katseluun, internetin selaamiseen sekä tarkkaa värien erottelua ja yhtenäistä kirkkautta vaativien ammattisovellusten käyttöön.

 • PowerSensor käyttää jopa 80 % vähemmän sähköä

  PowerSensor käyttää jopa 80 % vähemmän sähköä

  PowerSensor on sisäänrakennettu "ihmistunnistin", joka lähettää ja vastaanottaa turvallisia infrapunasignaaleja. Signaalien avulla tarkistetaan, onko käyttäjä paikalla. PowerSensor vähentää automaattisesti näytön kirkkautta, kun käyttäjä poistuu paikalta, mikä säästää jopa 80 prosenttia energiakustannuksissa ja pidentää näytön käyttöikää.

 • TCO Edgen ansiosta 65 % kuluttajien kierrättämää muovia

  TCO Edge -sertifikaatti myönnetään tuotteille, jotka panevat paremmaksi kuin jo olemassa olevat ekologisuusohjelmat. TCO:n standardivaatimusten lisäksi ohjelmassa määrätään muun muassa, että tuotteissa käytetään vähintään 65 % kuluttajien kierrättämää muovia, tuotteiden on oltava energiatehokkaita ja sisällettävä mahdollisimman vähän vaarallisia materiaaleja, pakkausmateriaalin on oltava kokonaan kierrätettävää ja itse tuotteen helposti kierrätettävissä. Tämä Philips-näyttö on tekniikaltaan huippuluokkaa, ja ympäristövastuullisella ostospäätökselläsi autat sekä itseäsi että planeettaamme!

 • Ei sisällä PVC- eikä BFR-muovia

  Tässä Philips-näytön kotelossa ei ole PVC- eikä BFR-muovia.

Näytä kaikki tekniset tiedot
 • Suosittelemme USB 3.0 -liitännän käyttämistä kannettavan tietokoneen ja Philips-näytön yhdistämiseen, koska se varmistaa parhaan mahdollisen kuvien, videon ja äänen laadun.
 • Toiminnot, kuten näytön jakaminen sekä video- ja äänisisältöjen toistaminen verkosta, voivat vaikuttaa verkon suorituskykyyn. Äänen ja videon laatuun vaikuttavat myös käytettävät laitteet sekä verkon kaistanleveys ja suorituskyky.
 • Kannettava tietokone, näppäimistö ja hiiri eivät kuulu tuotteeseen.
 • IPS-sana- ja -tuotemerkki sekä tuotteeseen liittyvät patentit ovat omistajiensa omaisuutta.
 • EPEAT Gold on voimassa ainoastaan maissa, joissa Philips rekisteröi tuotteen. Lisätietoja rekisteröinnistä eri maissa on osoitteessa www.epeat.net.
 • Smart-vasteaika on optimaalinen arvo joko GtG- tai GtG (BW) -testeistä.

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita