LCD-näyttö ja USB-C-telakka

  Saat lisätietoja lataamalla: <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/2/258b6queb_00/258b6queb_00_elr_.pdf" target="_blank">Energiamerkintä</a>
  Saat lisätietoja lataamalla: Energiamerkintä

  LCD-näyttö ja USB-C-telakka

  Vähemmän liitäntöjä

  Yksinkertainen USB-C-liitäntä ja kristallinkirkkaat IPS-kuvat. Voit liittää kannettavan tietokoneen Philipsin USB-C-liittimellä varustettuun B Line -näyttöön vain yhdellä kaapelilla. Nauti nopeasta tiedonsiirrosta ja kristallinkirkkaista videoista QHD IPS -näytöllä. Liittimen avulla voit myös ladata tietokoneesi. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

  21 päivän rahat takaisin -takuu Philipsin verkkokaupasta

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Brilliance LCD-näyttö ja USB-C-telakka

B-line, 25" (63, 4 cm), Quad HD (2560 x 1440) 258B6QUEB/00 Etsi samanlaisia tuotteita

Vähemmän liitäntöjä

vallankumouksellisen USB-C-liittimen ansiosta

 • Kaikki liitännät samassa USB-C-kaapelissa

  Kaikki liitännät samassa USB-C-kaapelissa

  Uudessa C-tyyppisessä USB 3.1 -kaapelissa on ohut ja käännettävä liitin, jonka avulla telakointi onnistuu helposti yhdellä kaapelilla. USB 3.1 on jopa 20 kertaa USB 2.0 -mallia nopeampi, joten 4K-elokuvan siirtäminen vie alle 60 sekuntia. Voit liittää kaikki oheislaitteet näyttöön helposti telakalla, jolloin tietokoneeseen tarvitaan vain yksi johto. Samalla saat erittäin tarkan videosiirron tietokoneesta näyttöön. Näyttöön liitettyä USB-C-kaapelia voi käyttää myös kannettavan tietokoneen virta- ja latausjohtona, joten et tarvitse erillisiä virtajohtoja. Yksi kaapeli riittää kaikkiin liitäntöihin.

 • Reunasta toiseen ulottuva ohut reunus luo saumattoman ulkoasun

  Reunasta toiseen ulottuva ohut reunus luo saumattoman ulkoasun

  Uusien Philips-näyttöjen reunukset ovat äärimmäisen ohuet, mikä vähentää häiriötekijöitä ja tarjoaa mahdollisimman suuren kuva-alan. Ohuet reunat sopivat erinomaisesti esimerkiksi peleissä, graafisessa suunnittelussa ja ammattisovelluksissa käytettäviin usean näytön järjestelmiin, joissa ohutreunaisilla näytöillä luodaan yhden suuren näytön vaikutelma.

 • SmartErgoBase-näyttöteline mahdollistaa ergonomiset säädöt

  SmartErgoBase-näyttöteline mahdollistaa ergonomiset säädöt

  SmartErgoBase-näyttöteline parantaa näytön ergonomisuutta ja johtojen hallintaa. Telineen korkeuden, kiertonivelen, kallistuman ja kääntökulman säädöt takaavat aina sopivan näytön asennon, mikä vähentää pitkän työpäivän fyysistä rasitusta. Johtojenhallintajärjestelmä selkeyttää johtojen sekasotkua ja pitää työtilan siistinä ja ammattimaisena.

 • IPS-tekniikka – upeat värit ja laajat katselukulmat

  IPS-tekniikka – upeat värit ja laajat katselukulmat

  IPS-näyttöjen edistyksellisen tekniikan ansiosta saat erittäin laajat 178/178 asteen katselukulmat, jotka mahdollistavat näytön katsomisen lähes mistä tahansa katselusuunnasta – jopa 90-asteen kulmassa! Tavanomaisista TN-näytöistä poiketen IPS-näyttöjen kuva on erittäin terävä ja värit elävät. Niinpä ne ovat ihanteellisia valokuvien ja elokuvien katseluun, internetin selaamiseen sekä tarkkaa värien erottelua ja yhtenäistä kirkkautta vaativien ammattisovellusten käyttöön.

 • Välkkymätön tekniikka vähentää silmien väsymistä

  Välkkymätön tekniikka vähentää silmien väsymistä

  LED-taustavalolla varustetuissa näytöissä säädetään kirkkautta tavalla, joka joillekin käyttäjille näkyy näytön välkkymisenä. Tämä aiheuttaa silmien väsymistä. Philipsin Flicker-free-tekniikka käyttää uutta tapaa säätää kirkkautta ja vähentää siten välkkymistä, jolloin näytön katselu on miellyttävämpää.

 • SmartImage-pikavalinnat helpottavat kuva-asetusten optimointia

  SmartImage-pikavalinnat helpottavat kuva-asetusten optimointia

  SmartImage on Philipsin kehittämä, alan johtava tekniikka, joka analysoi näytön kuvaa ja takaa optimaalisen näyttötehon. Kätevässä käyttöliittymässä voit valita useita tiloja esimerkiksi toimistoa, valokuvia, elokuvia, pelejä ja virransäästöä varten. Valitsemasi toiminnon mukaan SmartImage optimoi näytön suorituskyvyn dynaamisesti parantamalla kontrastia, värien kylläisyyttä sekä kuvien ja videokuvan tarkkuutta. Säästötilan ansiosta näyttö säästää virtaa merkittävästi. Voit hallita kaikkia tiloja reaaliajassa yhdellä painikkeella!

 • Terävät 2 560 x 1 440 -kokoiset kuvat Quad HD -tekniikan ansiosta

  Uusimmat Philips-näytöt näyttävät Quad HD -tekniikan ansiosta entistä terävämpää 2560 x 1440- ja 2560 x 1080 -kokoista kuvaa. Tehokkaiden näyttöpaneelien, suuren pikselimäärän ja tehokkaiden kuvanlähteiden – kuten Displayport, HDMI ja Dual link DVI – ansiosta uudet näytöt saavat kuvat ja grafiikan heräämään eloon. Saat terävät kuvat käyttöösi myös vaativissa ammattisovelluksissa, kuten CAD-CAM-ratkaisuissa, 3D-grafiikkaohjelmissa ja monimutkaisissa laskentataulukoissa.

 • Kiinteät stereokaiuttimet multimediaa varten

  Laadukkaat, näyttölaitteeseen sijoitetut stereokaiuttimet voivat olla mallista ja muotoilusta riippuen esimerkiksi näkyvissä eteen suunnatut, näkymättömissä alas suunnatut tai ylös tai alas suunnatut.

Näytä kaikki tekniset tiedot
 • IPS-sana- ja -tuotemerkki sekä tuotteeseen liittyvät patentit ovat omistajiensa omaisuutta.
 • EPEAT Gold on voimassa ainoastaan maissa, joissa Philips rekisteröi tuotteen. Lisätietoja rekisteröinnistä eri maissa on osoitteessa www.epeat.net.
 • Vasteaika on SmartResponsen mukainen
 • Nopea lataus BC 1.2 -standardilla
 • Kannettava tietokone, näppäimistö ja hiiri eivät kuulu tuotteeseen.
 • USB-C-videolähetys edellyttää, että laite tukee USB-C:tä ja DP Alt Mode -tilaa
 • Kannettavan lataus määräytyy kannettavan valmistajan mukaan

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita