Ohut Full HD -LED-TV Android™-järjestelmille

  Saat lisätietoja lataamalla: <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/4/40pft5500_12/40pft5500_12_elr_.pdf" target="_blank">Energiamerkintä</a>
  Saat lisätietoja lataamalla: Energiamerkintä

  Ohut Full HD -LED-TV Android™-järjestelmille

  Ohut Full HD -LED-TV Android-järjestelmille

  Philips 5500 -sarjan ohut Android-pohjainen Full HD -LED-TV ja Pixel Plus HD ovat tehokas yhdistelmä. Android-television huipputason prosessointinopeus tekee TV:n käytöstä nopeaa ja vaivatonta, ja hienostunut muotoilu korostaa vauhdin tuntua entisestään. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

5500 series Ohut Full HD -LED-TV Android™-järjestelmille

102 cm (40"), Full HD -LED-TV, Dual Core, 8 Gt:n laajennettava muisti, DVB-T/T2/C 40PFT5500/12 Etsi samanlaisia tuotteita

Ohut Full HD -LED-TV Android-järjestelmille

Pixel Plus HD -tekniikalla

 • Android: nopeampi, monipuolisempi ja henkilökohtaisempi TV-elämys

  Android-käyttöjärjestelmä ja nopea suoritin tekevät Smart TV:n käytöstä sulavaa ja helppoa. Käytössäsi on rajaton määrä sisältöä: Google Play™, Netflix, Internet-selain ja paljon muuta. Helppokäyttöisessä navigointivalikossa on suorat linkit kaikkiin suosikkeihisi.

 • Huippuohuen reunan ansiosta näyttöön mahtuu enemmän kuvaa

  Huippuohuen reunan ansiosta näyttöön mahtuu enemmän kuvaa

  Perinteisissä televisioissa on kuvaa kehystävä reunus. Tämän TV:n huippuohuen reunan ansiosta voit kuitenkin nauttia televisioviihteestä koko ruudun täydeltä.

 • Micro Dimming -tekniikka optimoi televisiokuvan kontrastin

  Micro Dimming -tekniikka optimoi televisiokuvan kontrastin

  Erityinen ohjelmisto analysoi kuvan ja säätää sen 6 400 eri kuva-aluetta. Näin kuvien kontrasti tehostuu ja visuaalisesta elämyksestä tulee entistä todentuntuisempi.

 • 200 Hz:n PMR-tarkkuus – virheettömät liikkuvat kuvat

  200 Hz:n PMR-tarkkuus – virheettömät liikkuvat kuvat

  Perfect Motion Rate -tarkkuus parantaa jokaisen yksittäisen kuvan kuvanlaatua, sillä siinä yhdistyvät Philipsin näyttötekniikka ja edistynyt videoprosessointitekniikka. Katselitpa sitten pelejä, urheilulähetyksiä tai toimintaelokuvia, voit aina nauttia uskomattoman tarkasta ja sulavasta liikkuvasta kuvasta.

 • Tehokas Dual Core -suoritin ja Android-käyttöjärjestelmä

  Tehokas Dual Core -suoritin ja Android-käyttöjärjestelmä

  Android-pohjaisessa televisiossa eri ominaisuuksien käyttäminen, sovellusten käynnistäminen ja videoiden katseleminen on helppoa, intuitiivista ja hauskaa. Android-järjestelmä valjastaa Dual Core -suorittimen kaikki tehot, joten TV toimii salamannopeasti ja helposti.

 • Google Cast: hyödynnä älytelevisiosi koko potentiaali

  Google Cast: hyödynnä älytelevisiosi koko potentiaali

  Hyödynnä Philips Smart TV:si koko potentiaali Google Castin ja mobiililaitteesi* avulla. Voit selata verkkosivuja, sisältöä ja sovelluksia ja siirtää löytösi televisioruudulle yhdellä painikkeen painalluksella. Mikä parasta, voit käyttää mobiililaitettasi muihin tarkoituksiin samalla, kun sisältöä toistetaan televisiossasi.

 • Muotoilultaan avoin jalusta luo kevyen ja leijuvan vaikutelman

  Moderni ja hienostunut televisio kaipaa rinnalleen poikkeuksellisen upean jalustan. Philipsin suunnittelijat ovat vastanneet haasteeseen luomalla ainutlaatuisen avoimen jalustan, joka sulautuu kauniisti sisustukseen.

 • Pixel Plus HD – kauniita kuvia, joihin on helppo ihastua

  Philips Pixel Plus HD parantaa kuvan terävyyttä ja kontrastia. Halusitpa sitten suoratoistaa verkkovideoita tai katsella DVD:tä, saat nauttia terävästä kuvasta, jossa valkoinen on valkoista ja musta mustaa.

 • Google Play™: ovi hauskanpitoon

  Google Play™ -palvelussa on monipuolinen valikoima laadukkaita pelejä kaikenikäisille. Televisiolle optimoidut pelit ovat suurella ruudulla upeaa pelattavaa ja katseltavaa. Etkä tarvitse edes erillistä pelikonsolia: kytke vain USB-peliohjain ja käy pelien kimppuun.

Näytä kaikki tekniset tiedot
 • Ohjelmaoppaan sisältö (enintään 8 päivää) vaihtelee maittain ja palveluntarjoajan mukaan.
 • Käytettävissä olevat Android-sovellukset vaihtelevat maittain. Lisätietoja on paikallisessa Google Play Storessa.
 • Energiankulutus ilmoitetaan kilowattitunteina vuodessa, ja se perustuu virrankulutukseen, jossa televisiota käytetään 4 tuntia päivässä 365 päivän ajan. Todellinen energiankulutus riippuu television käytöstä.
 • TV tukee maksuttomien kanavien DVB-vastaanottoa. Kaikkia DVB-operaattoreita ei ehkä tueta. Ajantasainen luettelo on Philips-tukisivuston FAQ-osassa. Jotkin operaattorit saattavat edellyttää CA-moduulia ja tilausta. Kysy lisätietoja operaattorilta.
 • (Philips) yhteensopiva vain tietyn Philips-soittimen kanssa.
 • Google Cast -toiminnon käyttäminen vaatii Google Cast Ready -sovelluksen ja -laitteen. Lisätietoja on Google Cast -tuotesivulla.
 • Philipsin kaukosäädinsovellus ja siihen liittyvät ominaisuudet vaihtelevat TV-mallin, operaattorin, maan, älylaitteen ja käyttöjärjestelmän mukaan. Lisätietoja on osoitteessa www.philips.com/TVRemoteapp.
 • Smart TV -sovellusvalikoima vaihtelee TV-mallin ja maan mukaan. Lisätietoja on osoitteessa www.philips.com/smarttv.
 • USB-tallennus toimii vain digikanavilla. Tallennusta voi rajoittaa lähetyskopiointisuojaus (CI+). Maa- ja kanavakohtaisia rajoituksia saattaa olla.
 • Wi-Fi Miracast -yhteensopivuus: Android 4.2 tai sitä uudempi. Lisätietoja on laitteen käyttöohjeissa.

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita