Kelloradio

  Kelloradio

  Elä vihreämmin

  On aika pitää huolta ympäristöstä. Ympäristöystävällisestä bambukuidusta ja turvatarkastetuista osista valmistetussa tyylikkäässä Philips AJ3570/12 -kellossa on pieni virrankulutus valmiustilassa sekä automaattinen valotunnistin - se säästää energiaa joka sekunti. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Elä vihreämmin

valitse ympäristöystävällinen kelloradio

 • Alhainen virrankulutus säästää energiaa

  Alhainen virrankulutus säästää energiaa

  Euroopan komission ekosuunnitteludirektiivin 2005/32/EY mukaan kaikkien Eurooppaan tuotujen energiaa käyttävien tuotteiden on oltava energiankulutusstandardien mukaisia vuoteen 2013 mennessä. Tämän kelloradion energiatehokkuus ja virrankulutus ovat direktiivin mukaisia, ja virrankulutus lepotilassa on alle 1 W. Saat pienempiä sähkölaskuja ja pidät huolta ympäristöstä.

 • Automaattisesti himmentävä valon tunnistin luo miellyttävän katseluelämyksen

  Automaattisesti himmentävä valon tunnistin luo miellyttävän katseluelämyksen

  Voit lukea näytöä selkeästi mihin vuorokaudenaikaan tahansa. Sisäänrakennettu valon tunnistin havaitsee ympäristön valaistuksen voimakkuuden ja säätää näytön kirkkautta niin, että siitä on selkeä lukea. Päiväsaikaan tai voimakkaassa valaistuksessa kirkkaus voimistuu automaattisesti niin, että näet helposti lukea runsaassa valossa. Yöllä tai hämärässä valaistuksessa näytön kirkkaus vähenee, jotta näytön katseleminen on miellyttävää ja häikäisy ei häiritse unta.

 • Digitaalisen virittimen muistipaikat lisäävät käyttömukavuutta

  Digitaalisen virittimen muistipaikat lisäävät käyttömukavuutta

  Viritä asema, jonka haluat tallentaa pikavalintaan ja tallenna se pitämällä pikavalintapainiketta alhaalla. Tallennettujen pikavalintakanavien ansiosta voit valita suosikkikanavasi nopeasti virittämättä taajuutta joka kerta.

 • Voit määrittää itsellesi ja kumppanillesi eri herätysajat

  Voit määrittää itsellesi ja kumppanillesi eri herätysajat

  Philipsin äänentoistojärjestelmässä on kaksi herätysaikaa. Voit määrittää itsellesi ja kumppanillesi eri herätysajat.

 • Herää aamuun miellyttävästi

  Herää aamuun miellyttävästi

  Aloita aamu miellyttävästi heräämällä asteittain kovenevaan herätysääneen. Normaalit herätysäänet ovat yleensä liian hiljaisia tai epämiellyttävän kovia, jolloin säpsähdät ikävästi hereille. Valitse herätysääneksi suosikkimusiikkisi, radioasema tai hälytysääni. Äänenvoimakkuus kasvaa vähitellen miellyttävän hiljaisesta sopivan kovaksi, jotta heräät rauhallisesti.

 • Uniajastin antaa nukahtaa lempimusiikin ääneen

  Uniajastin antaa nukahtaa lempimusiikin ääneen

  Uniajastimella musiikin tai radiokanavan voi määrittää sammumaan tietyn ajan kuluttua. Sinun tarvitsee vain määrittää aika (enintään 2 tuntia) ja valita kuunneltava CD-levy tai radiokanava nukkumaan mennessäsi. Laite jatkaa toistamista määritetyn ajan loppuun ja siirtyy sitten virransäästötilaan (valmiustilaan). Voit siirtyä unten maille suosikkikappaleen tai tutun radioäänen säestyksellä ilman, että virta jää turhaan päälle.

 • Herää suosikkikanavaasi tai summeriin

  Herää suosikkikanavaasi tai summeriin

  Herää radiokanavan musiikkiin tai summerin ääneen. Aseta Philips-kelloradio herättämään käyttämällä viimeksi kuuntelemaasi radiokanavaa tai summeria. Herätysaikana Philips-kelloradio avaa automaattisesti kyseisen radiokanavan tai käynnistää summeriherätyksen.

 • Päällyslevy ympäristöystävällistä ja uusiutuvaa bambua

  Vaatii luovaa ajattelua ja hieman nokkeluutta löytää uusia tapoja pitää huolta ympäristöstä. Kellon bambusta valmistettu päällyslevy on ekologinen ja tyylikäs ratkaisu. Bambu on paitsi tyylikäs, myös ympäristöystävällisempi ja uusiutuvampi materiaali kuin puut. Bambukasvi kasvaa erittäin nopeasti ilman lannoitteita tai torjunta-aineita, joten se voidaan korjata ensimmäisen kerran 3–5 vuoden kuluttua. Jokainen bambukasvi myös versoo useita kertoja. Lisäksi bambun käyttäminen teollisuudessa vähentää saasteita ja hiilidioksidipäästöjä.

 • Kierrätettävät muovikuori ja paperipakkausmateriaalit

  Philips kantaa vastuuta ympäristöstä panostamalla kierrättämiseen. Kierrättämisen hyödyt ovat uskomattomat. Se vähentää uusiutumattomien luonnonvarojen käyttöä ja keventää köyhtyvän planeettamme kuormaa. Jätteiden polttamista ja kaatopaikkoja, jotka vahingoittavat ekosysteemejä ja ympäristöä, tarvitaan vähemmän. Kello on suurimmaksi osaksi valmistettu kierrätysmateriaaleista. Kotelo on tehty kokonaan kierrätysmuovista, paperitulosteet on valmistettu kokonaan kierrätyspaperista ja pakkausmateriaalit 90-prosenttisesti kierrätysmateriaaleista.

 • Turvatarkastetut osat turvallisempaan ja vihreämpään eloon

  Philips haluaa luoda ihmisille turvallisemman elinympäristön ja rajoittaa siksi ympäristölle vaarallisten osien käyttöä. Käyttämämme osat ovat RoHS-direktiivin mukaisia. Se rajoittaa yleisesti käytettyjen ympäristölle vaarallisten kemikaalien, kuten lyijyn, kadmiumin ja elohopean, käyttöä. Olemme kuitenkin rajoittaneet myös muiden ympäristölle vaarallisten osien käyttöä. Missään muoviosissa, piirilevyissä, verkkovirtamuuntajissa ja pakkauksissa ei ole PVC- ja BFR-yhdisteitä. Näin ympäristö- ja terveyskuormitus vähenee käytön ja jopa hävittämisen aikana.

 • Liitä ja aseta aika automaattisesti

  Ota kello pakkauksestaan, liitä pistoke pistorasiaan ja aika on oikea - automaattisesti. Älykäs kello lukee esiohjelmoidut tiedot ja asettaa oikean ajan oletusaikavyöhykkeen mukaan. Jos et ole oletusaikavyöhykkeellä, paina vain aikavyöhykepainiketta, ja kello asettaa ajan uudelleen. Ei enää käyttöoppaita eikä nappuloiden säätämistä.

 • Herätys ajoissa myös sähkökatkon aikana ajan ja hälytyksen varmistuksen ansiosta

  Sähkökatkoksen aikana älykäs kello säilyttää ajan ja omat asetuksesi. Valmiiksi asennetun pariston ansiosta asetettu hälytys pysyy aktiivisena, vaikka kellon näyttö ei ole käytössä. Sähkökatkoksen päätyttyä kelloa ei tarvitse säätää tai asetuksia valita uudelleen. Vaikka laite ei saisikaan verkkovirtaa, paristo pitää huolen siitä, että summeri hälyttää ajoissa - et herää koskaan liian myöhään.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita