Kelloradio

  Kelloradio

  Tyylikäs kelloradio, jossa on äänimuistio

  Älykäs, elämäntyyliisi sopiva kumppani, jonka avulla voit tallentaa ääniviestejä perheesi jäsenille, sillä jokaiselle on oma postilaatikko. Pöydälle tai seinälle asennettavassa Philips-kelloradiossa on kello, radio ja kuvaesitystoiminto.

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Tyylikäs kelloradio, jossa on äänimuistio

ja värinäyttö

 • FM-digitaaliviritin - aseta pikavalintoja

  FM-digitaaliviritin - aseta pikavalintoja

  Digitaalinen FM-radio kasvattaa Philips-soittimen musiikkivalikoimaa. Viritä asema, jonka haluat tallentaa pikavalintaan ja tallenna se pitämällä pikavalintapainiketta alhaalla. Tallennettujen pikavalintakanavien ansiosta voit valita suosikkikanavasi nopeasti virittämättä taajuutta joka kerta.

 • Herää aamuun miellyttävästi

  Herää aamuun miellyttävästi

  Aloita aamu miellyttävästi heräämällä asteittain kovenevaan herätysääneen. Normaalit herätysäänet ovat yleensä liian hiljaisia tai epämiellyttävän kovia, jolloin säpsähdät ikävästi hereille. Valitse herätysääneksi suosikkimusiikkisi, radioasema tai hälytysääni. Äänenvoimakkuus kasvaa vähitellen miellyttävän hiljaisesta sopivan kovaksi, jotta heräät rauhallisesti.

 • Tyylikäs, kompakti laite, joka voi olla pöydällä tai seinällä

  Tyylikäs, kompakti laite, joka voi olla pöydällä tai seinällä

  Kompakti ja monipuolinen Philips-äänentoistojärjestelmä on suunniteltu sulautumaan kotisi sisustukseen. Äänentoistojärjestelmän alaosassa on jalusta, joten järjestelmä pysyy tukevasti hyllyllä tai kaapin päällä. Myös seinäkiinnitettynä käytössäsi on vapaasti seisovan jalustan vapaus.

 • Helppo liittää kaikkien tietokoneiden USB-porttiin

  Hiiren voi kätevästi liittää kaikkien tietokoneiden USB-porttiin.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita