Minihifijärjestelmä

  Minihifijärjestelmä

  Ihanteellinen juhlien musiikintoistoon

  Järjestä upeat juhlat tämän minihifijärjestelmän avulla! Kääntyvällä telakalla voit ladata iPodin/iPhonen 300 watin RMS-enimmäisteholla ja toistaa musiikkia laitteiden kirjastosta. Valinnaisella djay-sovelluksella pistät vauhtia bileisiin missä tahansa! Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Minihifijärjestelmä

Miksaa kuin DJ, 30-nast. liitäntä iPod/iPhone-telakalle, USB Direct, 300 W, laajennettavissa FWP1000:lla FWP3100D/05 Etsi samanlaisia tuotteita

Ihanteellinen juhlien musiikintoistoon

Hulluna ääneen

 • Dynaamiset valot vilkkuvat musiikin tahdissa

  Dynaamiset valot vilkkuvat musiikin tahdissa

  Pysy mukana musiikin rytmissä. Musiikin tahdissa vilkkuvat valot tehostavat kappaleiden tunnelmaa. Kun et kaipaa valoja, voit poistaa toiminnon käytöstä. Lisää loistokkuutta ja väriä juhliin upeilla dynaamisilla valoilla.

 • MAX Sound lisää tehoa

  MAX Sound lisää tehoa

  MAX Sound -tekniikka tehostaa bassoa, vahvistaa äänenlaatua kaikilla voimakkuuksilla ja tuottaa vaikuttavan kuunteluelämyksen yhdellä painikkeen painalluksella. Sen laadukkaat piirit kalibroivat äänen ja äänenvoimakkuuden asetuksia ja antavat näin särötöntä lisätehoa bassotoistoon ja äänenvoimakkuuteen. Äänispektri ja äänenvoimakkuus vahvistuvat huomattavasti, jolloin musiikin kuuntelu on entistä miellyttävämpää.

 • MP3 Link toistaa musiikin kannettavista soittimista

  MP3 Link toistaa musiikin kannettavista soittimista

  MP3 Link mahdollistaa kannettavissa mediasoittimissa olevan MP3-sisällön suoran toistamisen. Sen lisäksi, että äänentoistojärjestelmän toistaman lempimusiikkisi äänenlaatu on ensiluokkainen, MP3 Link on myös erittäin kätevä käyttää, koska pelkkä kannettavan MP3-soittimen liittäminen äänentoistojärjestelmään riittää.

 • Digitaalinen äänensäätö musiikkityylin mukaan

  Digitaalinen äänensäätö musiikkityylin mukaan

  Digitaalisen äänensäädön ansiosta voit valita eri musiikkityylien taajuusalueet käyttämällä esimääritettyjä Jazz-, Rock- ja Classic-asetuksia. Kussakin tilassa äänenbalanssi ja musiikkityylin äänentaajuudet säädetään automaattisesti graafisella taajuuskorjaustekniikalla. Digitaalinen äänensäätö muokkaa äänibalanssin musiikkityylin mukaan ja takaa siten parhaan mahdollisen kuunteluelämyksen.

 • USB Direct MP3 -musiikkitoisto

  USB Direct MP3 -musiikkitoisto

  Täydellisen tiedostojen siirron ansiosta voit käyttää kätevästi digitaalista musiikkia kiinteän USB Direct -ominaisuuden avulla.

 • Kääntyvä telakka iPodin/iPhonen toistoon ja lataamiseen

  Kääntyvä telakka iPodin/iPhonen toistoon ja lataamiseen
 • Kokonaislähtöteho 300 W RMS

  Kokonaislähtöteho 300 W RMS
 • Korkeat ja matalat äänet kohdalleen basso- ja diskanttisäädöllä

  Basso ja diskantti ovat taajuuskorjaimen ominaisuuksia, jotka säätelevät matala- ja korkeataajuisten äänten tasoa. Basso säätelee musiikin matalien taajuuksien vahvuutta ja diskantti korkeiden taajuuksien vahvuutta. Ylä- ja alapainikkeilla kuuntelija voi painottaa korkeita ja matalia ääniä tai jättää basson ja diskantin alkuperäisten asetusten mukaan tasaisiksi. Basso- ja diskanttisäädöllä musiikin saa kuulostamaan juuri siltä kuin haluaa.

Näytä kaikki tekniset tiedot
 • Vältä laitteen käyttämistä pitkään yli 85 desibelin voimakkuudella, sillä se voi vaurioittaa kuuloa.

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita