DVD-kotiteatterijärjestelmä

  DVD-kotiteatterijärjestelmä

  Tehosta katseluelämystäsi

  Tämä tyylikäs, kompakti ja täysin digitaalinen kotiteatterijärjestelmä toistaa käytännössä kaikki levyt huipputason monikanavaisella Dolby- tai DTS-äänellä. Ota rento asento ja uppoudu täysin elokuvien ja musiikin maailmaan kotonasi. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

DVD-kotiteatterijärjestelmä

DivX Ultra HTS3100/12 Etsi samanlaisia tuotteita

Tehosta katseluelämystäsi

elokuvatasoisella Surround-äänellä

 • DTS, Dolby Digital & Pro Logic II Surround-ääni

  DTS, Dolby Digital & Pro Logic II Surround-ääni

  Sisäinen DTS- ja Dolby Digital -dekooderi poistaa ulkoisen dekooderin tarpeen – se käsittelee kaikki kuusi äänikanavaa ja luo aidon Surround-äänikokemuksen sekä ällistyttävän luonnollisen ja dynaamisen tunnelman. Dolby Pro Logic II käyttää Surround-käsittelyyn viittä kanavaa stereolähteestä riippumatta.

 • 12-bittinen 108 MHz:n videokuva tuottaa terävät, luonnolliset kuvat

  12-bittinen 108 MHz:n videokuva tuottaa terävät, luonnolliset kuvat

  12-bittinen Video DAC muuntaa digitaalisen signaalin analogiseksi käyttäen muuntotekniikka, joka varmistaa, että kaikki yksityiskohdat säilyvät muunnetussa kuvassa. Varjot näkyvät hienovaraisina ja värit ovat tasaiset, mikä takaa elävän ja luonnollisen kuvan. Perinteisessä 10-bittisessä DAC-muunnossa on rajoituksia, jotka näkyvät selkeästi suuria näyttöpintoja ja projektoreita käytettäessä.

 • DivX Ultra -sertifioitu, toistaa tehokkaasti DivX-videoita

  DivX Ultra -sertifioitu, toistaa tehokkaasti DivX-videoita

  DivX-tuen avulla voit nauttia DivX-koodatusta videokuvasta omassa olohuoneessasi. DivX-mediaformaatti on MPEG4-perusteinen videopakkaustekniikka, jonka avulla voit tallentaa isoja tiedostoja (kuten elokuvia, trailereita ja musiikkivideoita) esimerkiksi CD-R/RW-levyille ja DVD-levyille. DivX Ultran parhaita ominaisuuksia ovat DivX-toisto ja mahtavat toiminnot, kuten tekstitys, useat kielivalinnat, raidat ja valikot helppokäyttöisessä muodossa.

 • Värikoodatut Easy-fit™-liitännät on helppo asentaa

  Värikoodatut Easy-fit™-liitännät on helppo asentaa

  Värikoodaus kaiutinliittimissä on helppo ja käyttäjäystävällinen ratkaisu, jolla liität kaiuttimet ja bassokaiuttimen kodin viihdejärjestelmän keskikaiuttimeen. Yhdistä liittimet vastaavanvärisiin liitäntöihin keskikaiuttimen takaosassa.

 • Laajan äänispektrin kaiutinjärjestelmällä todentuntuinen äänimaailma

  Laajan äänispektrin kaiutin toistaa kaikki kuultavat äänitaajuudet ja tuottaa siten todentuntuisempaa ääntä. Koska yksi ohjain tuottaa äänitaajuuksien koko skaalan, tuloksena on sellaisia tasovääristymiä ja viiveitä, jotka vaikuttavat äänen laatuun vain vähän.

 • Elokuvat: DVD, DVD+R/RW, DVD-R/RW, (S)VCD, DivX

  Yhteensopivuus useimpien levyformaattien kanssa lisää katselumukavuutta.

 • Musiikki: CD, MP3-CD, CD-R/RW & Windows Media™ Audio

  Yhteensopivuus useimpien levyformaattien kanssa lisää kuuntelumukavuutta.

 • Picture CD (JPEG) ja musiikin toisto (MP3)

  Picture CD on CD-R- tai CD-RW-levy, jolle voit tallentaa MP3- ja digitaalikuvia. Kun Picture CD -levy työnnetään DVD-laitteeseen, näyttöön tulevasta valikosta näkee levyllä olevat JPEG- ja/tai MP3-tiedostot. Valitse haluamasi musiikki- ja kuvatiedostot ja paina toisto- tai OK-painiketta. Voit katsoa televisiossa kuvia musiikin soidessa taustalla.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita