SoundBar

Kotiteatteri

  SoundBar

  Kotiteatteri

  Soundbar uudessa ulottuvuudessa

  Uppoudu yksiosaisen järjestelmän 5.1-kanavaiseen surround-ääneen missä tahansa huoneessa. Loistavan äänen- ja kuvanlaadun takaava Ambisoundiin liitettävä SoundBar sopii kaikkien taulutelevisioiden alle. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Soundbar uudessa ulottuvuudessa

ja Ambisound

 • Ambisound - 5.1-surround-äänentoisto pienemmällä määrällä kaiuttimia

  Ambisound - 5.1-surround-äänentoisto pienemmällä määrällä kaiuttimia

  Ambisound-tekniikka tuottaa upean monikanavaisen surround-äänen pienemmällä määrällä kaiuttimia. Se tarjoaa mukaansatempaavan 5.1-kanavaisen äänielämyksen katsojan istumapaikasta tai huoneen koosta ja muodosta riippumatta, ilman useiden kaiuttimien ja kaapelien sotkua. Psykoakustisen ilmiön, signaalinkäsittelyn ja kaiutinelementtien tarkan kulman yhteisvaikutuksesta Ambisound tuottaa parempaa ääntä entistä vähemmillä kaiuttimilla.

 • SoundBar ja integroidut kaiuttimet, vahvistimet ja DVD-soitin

  SoundBar ja integroidut kaiuttimet, vahvistimet ja DVD-soitin

  SoundBar on täydellinen kotiteatteriratkaisu, jonka erinomainen 5.1-surround-äänentoisto vie mukanaan huimaan elokuvaelämykseen. Integroidut kaiuttimet, vahvistimet ja DVD-soitin tekevät SoundBarista ainoan television alle tarvittavan laitteen. Olohuoneesi pysyy siistinä, vaikka siellä on hämmästyttävän monipuolinen monikanavalaite.

 • Telakoi iPod median toistoon ja ohjaa sitä näytössä

  Telakoi iPod median toistoon ja ohjaa sitä näytössä

  Kotiteatterijärjestelmään kuuluva telakointiasema mahdollistaa elokuvien, musiikin ja valokuvien toistamisen iPodista. Voit ohjata iPodia ja selata sen sisältöä TV-ruudussa - kotiteatterijärjestelmän kaukosäätimellä. Telakointiasema tuo kannettavan viihteen kotiin - mukavasti ja helposti.

 • Sopii kaikkiin taulutelevisioihin, optimaalisesti vähintään 42” TV:ihin

  Sopii kaikkiin taulutelevisioihin, optimaalisesti vähintään 42” TV:ihin

  SoundBar tekee olohuoneesta hienostuneen ja arvokkaan. Vaikka se on suunniteltu vähintään 107 cm (42") televisioihin, se sopii kaikkien taulutelevisioiden alle - kaikenlaisiin sisustuksiin ja elämäntyyleihin.

 • Erinomainen äänenlaatu pehmeistä diskanttikaloteista ja DoubleBASS:sta

  Erinomainen äänenlaatu pehmeistä diskanttikaloteista ja DoubleBASS:sta

  DoubleBASS:n ja pehmeiden diskanttikalottien äänenlaatu on käsittämättömän hieno. DoubleBASS poimii matalat taajuudet ja muuntaa ne kuuluviksi subwooferissa, joten kuulet syvimmätkin bassoäänet. Pehmeät diskanttikalotit toistavat keski- ja ylätaajuudet kirkkaina. Ääni on selkeämpi ja äänimaisema laajempi - kuulet kaiken, puhtaimmillaan.

 • HDMI 1080p takaa erittäin terävän ja tarkan kuvan

  HDMI 1080p takaa erittäin terävän ja tarkan kuvan

  Videokuvan HDMI 1080p -parannus tuottaa kristallinkirkasta kuvaa. Nyt voit katsoa normaalitarkkuuksisia elokuvia teräväpiirtotarkkuudella, mikä lisää yksityiskohtia ja tekee kuvasta todenmukaisemman. Progressive Scan (1080p:n p-kirjain) poistaa TV-kuvaruudun viivarakenteen, mikä osaltaan parantaa kuvan terävyyttä. Lisäksi HDMI tarjoaa suoran digitaalisen yhteyden, jonka kautta voi siirtää pakkaamatonta digitaalista teräväpiirtokuvaa ja digitaalista monikanavaääntä. Niitä ei muunneta analogiseksi missään vaiheessa, joten kuvan ja äänen laatu on täysin häiriötöntä.

 • Faroudja DCDi tuottaa uskomattoman laadukkaan videokuvan

  Faroudja DCDi tuottaa uskomattoman laadukkaan videokuvan

  Voit katsella uskomattoman terävää ja laadukasta videokuvaa Progressive Scan -yhteensopivasta TV:stä Faroudja DCDi -tekniikan avulla. Tämä ominaisuus vähentää epätasaisia reunoja lomitetusta tavallisen tarkkuuden videokuvasta, erityisesti liikkeen toistosta - näin toimintakohtauksista tulee luonnollisempia. Tarkempi, sulavampi kuva vie katseluelämyksen uudelle tasolle.

 • Kosketusnäyttöohjaimet helpottavat toiston ja äänenvoimakkuuden hallintaa

  Kosketusnäyttöohjaimet helpottavat toiston ja äänenvoimakkuuden hallintaa

  Kosketusnäyttöohjaimilla voit hallita äänenvoimakkuutta ja muita toistoasetuksia painamalla etupaneelin herkkiä kosketusohjaimia.

 • Hi-Speed USB 2.0 -linkki toistaa videoita/musiikkia USB Flash -asemista

  Hi-Speed USB 2.0 -linkki toistaa videoita/musiikkia USB Flash -asemista

  USB (Universal Serial Bus) on protokollastandardi, jonka avulla tietokoneet ja elektroniset laitteet liitetään toisiinsa. Hi-Speed USB -laitteiden tiedonsiirtonopeus on jopa 480 Mbps, kun alkuperäisten USB-laitteiden siirtonopeus oli 12 Mbps. Hi-Speed USB 2.0 -linkin ansiosta sinun ei tarvitse muuta kuin liittää USB-laite, valita elokuva, musiikki tai valokuva ja käynnistää toisto.

 • EasyLink - ohjaa kaikkia HDMI CEC -laitteita samalla kaukosäätimellä

  EasyLink - ohjaa kaikkia HDMI CEC -laitteita samalla kaukosäätimellä

  EasyLinkin avulla ohjaat useita laitteita yhdellä kaukosäätimellä. Se käyttää HDMI CEC -protokollaa toimintojen jakamiseen laitteiden välillä HDMI-kaapelin kautta. Voit käyttää kaikkia liitettyjä HDMI CEC -yhteensopivia laitteita samanaikaisesti, yhdellä painikkeella. Valmiustilan ja toiston kaltaiset toiminnot käynnistyvät helposti.

 • FullSound™ herättää MP3-musiikin eloon

  FullSound™ herättää MP3-musiikin eloon

  Philipsin innovatiivinen FullSound-tekniikka palauttaa äänen yksityiskohdat pakattuun musiikkiin. Se parantaa musiikin laatua huomattavasti, joten musiikkikokemuksesi on täydellinen ilman häiriöitä. Äänen jälkikäsittelyalgoritmiin perustuva FullSound yhdistää Philipsin maineikkaan asiantuntemuksen musiikintoiston alalla ja uuden DSP (Digital Signal Processor) -tekniikan tehon. Tuloksena on entistä täyteläisempi bassotoisto, parempi laulun toisto ja soitinten selkeys sekä selkeämmät yksityiskohdat. Koe pakattu MP3-musiikki tavalla, joka koskettaa ja tanssittaa.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita