Fidelio

Philips Fidelio

Kuulokkeet Lightning-liittimellä

  Philips Fidelio

  Kuulokkeet Lightning-liittimellä

  Erittäin tarkka ääni

  M2L-kuulokkeiden äänentoisto on taattua Fidelio-laatua. Lightning-liitännän ja sisäänrakennetun DA-muuntimen ansiosta erittäin tarkka ääni on siirrettävissä suoraan iOS-laitteeseen ilman vääristymiä ja ylikuulumista. Nauti selkeästä äänentoistosta missä tahansa – ja tee se tyylillä. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

  21 päivän rahat takaisin -takuu Philipsin verkkokaupasta

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Fidelio Kuulokkeet Lightning-liittimellä

40 mm:n elementit / suljettu takaosa, Korvat peittävät, Muotoutuvat Deluxe-tyynyt, Kokoontaitettavat M2L/00 Etsi samanlaisia tuotteita

Erittäin tarkka ääni

 • Lightning™-liitin iOS-laitteille

  Lightning™-liitin iOS-laitteille

  Philips Fidelio M2L:ssa on Lightning™-liitin, jonka kautta digitaalinen signaali siirtyy suoraan kuulokkeisiin. Digitaalinen signaali ehkäisee äänen ylikuulumista ja parantaa stereoerotusta.

 • Nauti tarkasta äänestä iOS-laitteissa

  Nauti tarkasta äänestä iOS-laitteissa

  Philips Fidelio M2L -kuulokkeet toistavat korkean resoluution ääntä 24-bittisessä 48 kHz:n formaatissa suoraan iOS-laitteen Lightning-liitännän kautta. M2L takaa huippulaadukkaan, todenmukaisen ja yksityiskohtaisen kuuntelukokemuksen.

 • Integroitu DA-muunnin ja vahvistin takaavat korkean resoluution äänen missä tahansa

  Integroitu DA-muunnin ja vahvistin takaavat korkean resoluution äänen missä tahansa

  Philips Fidelio M2L -kuulokkeiden integroitu DA-muunnin (digitaalinen–analoginen) mahdollistaa korkean resoluution musiikin kuuntelemisen helposti missä tahansa, joten sinun ei tarvitse kantaa mukanasi lisävarusteita.

 • Optimoidut 40 mm:n neodyymielementit autenttiseen äänentoistoon

  Optimoidut 40 mm:n neodyymielementit autenttiseen äänentoistoon

  Jokainen kaiutinelementti valitaan, viritetään ja testataan tarkasti ennen pariliitosta tasapainoisen ja luonnollisen äänen varmistamiseksi. 40 mm:n elementtien tehokkaat neodyymimagneetit tuottavat erittäin tarkan äänen laajalla dynaamisella alueella ja toistavat pienimmätkin yksityiskohdat.

 • Akustisesti eristetty rakenne ei päästä äänen yksityiskohtia karkuun

  Akustisesti eristetty rakenne ei päästä äänen yksityiskohtia karkuun

  Fidelio-kuulokkeiden akustinen eristys on erityisvalmisteinen nauhalukko, joka on asennettu sisäkammioon estämään äänen tarpeettoman karkaamisen ja säilyttämään äänen yksityiskohdat. Upean korostetun bassotoiston lisäksi voit uppoutua musiikin yksityiskohtiin ilman ympäristön häiriöitä.

 • Bassorefleksijärjestelmällä selkeä, dynaaminen ja tasapainoinen basso

  Bassorefleksijärjestelmällä selkeä, dynaaminen ja tasapainoinen basso

  Kuulokkeiden akustisessa suljetussa kotelossa on bassorefleksijärjestelmä: korvakuvuissa on strategisesti asetellut kanavat, jotka säätävät sisäkammion ilmanpainetta ja luovat kalvolle hallitun ympäristön optimaalisen akustisen vasteen tuottamiseksi. Yhdessä akustisen eristyksen kanssa se toistaa äänen luonnolliset yksityiskohdat ja tarkan, dynaamisen basson tinkimättä äänen selkeydestä.

 • Taajuusvaste on viritetty vastaamaan kaikkein tarkkaavaisimpienkin kuuntelijoiden mieltymyksiä

  Taajuusvaste on viritetty vastaamaan kaikkein tarkkaavaisimpienkin kuuntelijoiden mieltymyksiä

  Musiikinystävien kuuntelumieltymysten selvittämiseksi tehtiin laaja tutkimus, jossa haluttiin selvittää esimerkiksi äänen piirteiden optimaalinen tasapaino. Tämän perusteella akustiikkasuunnittelijamme virittivät Fidelio M2L:n huomioimaan pienimmätkin yksityiskohdat, jotka vaikuttavat äänen havaitsemiseen, kuten sen, miten korva heijastaa ääntä ja alkaa resonoida. Kehitystyön tuloksena M2L-kuulokkeet toistavat äänen mahdollisimman uskollisena alkuperäiselle – myös nykyisillä äänitystyyleillä.

 • Muotoutuvat Deluxe-tyynyt istuvat ergonomisesti

  Muotoutuvat Deluxe-tyynyt istuvat ergonomisesti

  Fidelio M2L -kuulokkeiden materiaalit on valittu huolella pitkäkestoisen käyttömukavuuden ja paremman äänenlaadun takaamiseksi. Muotoutuvat korvatyynyt on valmistettu hengittävästä materiaalista, eivätkä ne paina korvia tai lämpene, minkä ansiosta Fidelio M2L -kuulokkeet tuntuvat ja kuulostavat erinomaisilta.

 • Alumiini ja nahka näyttävät ja tuntuvat ensiluokkaiselta

  Alumiini ja nahka näyttävät ja tuntuvat ensiluokkaiselta
 • Tekomokkapussi suojaa kuulokkeita tyylikkäästi

  Tekomokkapussi suojaa kuulokkeita tyylikkäästi
Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita