Melua vaimentavat kuulokkeet

  Melua vaimentavat kuulokkeet

  Vain ensiluokkaista ääntä

  Fidelio NC1 -kuulokkeilla nautit ensiluokkaisesta melunvaimennuksesta. Kuulet vain autenttisen äänen ilman häiritsevää melua. Taitettavan rakenteen ja hyvän istuvuuden ansiosta ne ovat paras valinta pitkille reissuille ja työmatkoille. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

  21 päivän rahat takaisin -takuu Philipsin verkkokaupasta

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Melua vaimentavat kuulokkeet

Erittäin tarkka ääni, Korvat peittävät, Muotoutuvat Deluxe-tyynyt, Kompaktit, taittuvat NC1/00 Etsi samanlaisia tuotteita

Vain ensiluokkaista ääntä

 • HD-ääni toistaa musiikin täydellisen puhtaana

  HD-ääni toistaa musiikin täydellisen puhtaana

  HD-tasoinen ääni edustaa äänenlaadun parhaimmistoa ja toistaa alkuperäisen studiosuorituksen 16 bittistä 44,1 kHz:n CD-formaattia uskollisemmin. Tinkimättömän laadun vuoksi se on musiikinystävien paras valinta. Fidelio-kuulokkeet täyttävät HD-äänen laatumerkintään vaadittavat tiukat standardit. Fidelio-kuulokkeiden parempi korkeiden taajuuksien toisto saa musiikin kuulostamaan paremmalta kuuntelit sitä sitten HD-kokoelmastasi tai perinteisemmästä lähteestä.

 • Hybriditekniikka takaa erinomaisen melunvaimennuksen

  Hybriditekniikka takaa erinomaisen melunvaimennuksen

  Fidelio NC-1 -kuulokkeet hyödyntävät aktiivisessa melunvaimennuksessa neljän mikrofonin tekniikkaa. Tämä tarkoittaa sitä, että kuulokkeiden sisä- ja ulkopuolelle on asennettu neljä mikrofonia, jotka käsittelevät havaitsemaansa melua edistyksellisellä tavalla. Kuulokkeen ulkopuolella oleva mikrofoni kattaa entistä suuremman taajuusalueen, ja kuulokkeen sisäpuolella oleva mikrofoni tehostaa vaimennusta. Yhdistelmän ansiosta melunvaimennus toimii entistä tehokkaammin laajemmalla taajuusalueella. Näin sinä voit nauttia ensiluokkaisesta äänentoistosta kaikissa ympäristöissä.

 • Optimoidut 40 mm:n neodyymielementit autenttiseen äänentoistoon

  Optimoidut 40 mm:n neodyymielementit autenttiseen äänentoistoon

  Jokainen kaiutinelementti valitaan, viritetään ja testataan tarkasti ennen yhdistämistä tasapainoisen ja luonnollisen äänen varmistamiseksi. 40 mm:n elementtien tehokkaat neodyymimagneetit tuottavat erittäin tarkan äänen laajalla dynaamisella alueella ja toistavat pienimmätkin yksityiskohdat.

 • Viritetty virheettömään ja autenttiseen äänentoistoon

  Viritetty virheettömään ja autenttiseen äänentoistoon

  Fidelio NC-1 -kuulokkeiden melunvaimennus on viritetty parasta mahdollista äänentoistoa silmällä pitäen. Kuulokkeet myös mullistavat perinteisen käsityksen, jonka mukaan melua vaimentavat kuulokkeet eivät voi tuottaa erinomaista ääntä. NC-1-kuulokkeiden ääni on aina ensiluokkainen niin hiljaisissa kuin meluisissakin ympäristöissä.

 • Kompakti ja taittuva ratkaisu on helppo kuljettaa mukana ja säilyttää

  Kompakti ja taittuva ratkaisu on helppo kuljettaa mukana ja säilyttää

  Fidelio NC-1 -kuulokkeet ovat paitsi tyylikkäät myös kevyet, ohuet ja pieneen tilaan taittuvat, mikä tekee niistä täydellisen matkakumppanin. Kuulokkeet voi taittaa useaan eri asentoon, joten voit asettaa ne helposti matkalaukkuun tai esimerkiksi lentokoneen istuintaskuun.

 • Johdossa olevan säätimen ja mikrofonin avulla voit hallita musiikkia ja puheluita

  Johdossa olevan säätimen ja mikrofonin avulla voit hallita musiikkia ja puheluita

  Johdossa olevan säätimen ja mikrofonin avulla voit vaihtaa helposti musiikin ja puhelujen välillä. Fidelio-kuulokkeiden erinomaisen melunvaimennuksen ansiosta kuulet puhelut selkeästi myös meluisassa ympäristössä.

 • Itsenäinen kaikukammio tarkkaan äänentoistoon

  Itsenäinen kaikukammio tarkkaan äänentoistoon

  Fidelio NC-1 -kuulokkeiden aktiivinen melunvaimennus on huippuluokkaa. Itsenäinen kaikukammio pitää huolen siitä, etteivät osat vaikuta itse ääneen. Kuulet äänen luonnollisena kaikkine yksityiskohtineen ja basson tarkkana ja dynaamisena – tinkimättä äänen selkeydestä.

 • Edistyksellinen muotoilu ja tyylikkäitä alumiinisia ja kumisia yksityiskohtia

  Edistyksellinen muotoilu ja tyylikkäitä alumiinisia ja kumisia yksityiskohtia
 • Kova kuljetuslaukku suojaa kuulokkeesi tyylikkäästi

  Kova kuljetuslaukku suojaa kuulokkeesi tyylikkäästi
 • Ergonomiset ja mukautuvat Deluxe-korvatyynyt

  Fidelio NC-1 -kuulokkeiden valmistusmateriaalit on valikoitu tarkasti, jotta niiden äänentoisto on aina paras mahdollinen ja käyttömukavuus taattu myös pitkiä aikoja kuunneltaessa. Korvatyynyt mukautuvat täydellisesti korvasi muotoon ja parantavat kuulokkeiden melunvaimennusta. Ulompi tyyny on valmistettu kankaasta ja pehmeästä keinonahasta, joten ne vähentävät paineen ja lämmön tunnetta korvan pinnalla. Näiden ominaisuuksien ansiosta NC-1-kuulokkeet ovat erittäin mukavat käyttää ja täydellinen valinta pitkille matkoille.

 • Älykkäillä virranhallintaratkaisuilla voit nauttia musiikista kaikkialla

  Toisin kuin useimmat muut melua vaimentavat kuulokkeet, Fidelio NC-1 -kuulokkeet toimivat myös ilman akkua. Voit siis nauttia Fidelio-kuulokkeiden ensiluokkaisesta äänentoistosta missä tahansa. Jos akun varaus loppuu, voit jatkaa kuuntelua, kun sammutat aktiivisen melunvaimennuksen.

 • Kohinatonta äänentoistoa ilman keskeytyksiä

  Kohina on ääntä, jonka kuulet kuulokkeista käyttäessäsi ANC-toimintoa ilman musiikkia. Fidelio-kuulokkeiden melunvaimennustekniikka vähentää merkittävästi kohinaa, joten voit nauttia musiikista ilman häiritseviä ylimääräisiä ääniä.

 • 30 tuntia ANC-toistoaikaa ja rajoittamattomasti musiikki- ja puheaikaa

  Nauti 30 tunnista ANC-toistoaikaa ja rajoittamattomasta musiikki- ja puheajasta

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita