Multimediakaiuttimet 2.1

  Multimediakaiuttimet 2.1

  HiFi-ääni

  Liitä multimediakaiuttimet tietokoneeseen, MP3- tai CD-soittimeen ja käytössäsi on omat kotistereot. Erinomaista bassoa on helppo säätää. Aseta kaiuttimet pöydälle tai seinälle, ja äänentoisto on täydellinen.

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

HiFi-ääni

 • Bassorefleksikaiutinjärjestelmän äänentoisto on tukeva

  Bassorefleksikaiutinjärjestelmän äänentoisto on tukeva

  Bassorefleksikaiutinjärjestelmän kompakti kaiutinkotelo tuottaa syvän bassoäänen. Kaiutinkotelojärjestelmä erottuu tavallisista kaiutinkoteloista Bass Pipen avulla. Se on sijoitettu bassokaiuttimeen nähden niin, että alataajuuksien toisto on optimaalinen. Tuloksena on syvempi ja hallitumpi bassoääni, jossa ilmenee vähemmän säröä. Ilmamassa resonoi Bass Pipessa ja synnyttää perinteisen bassokaiuttimen kaltaisen värinän. Kun tämä yhdistyy bassokaiuttimeen, matalat äänet saavat kokonaan uuden ulottuvuuden.

 • Bassotehostustekniikka ja bassoäänen säätö

  Subwooferin ainutlaatuisen muotoilun ansiosta ääni kuuluu syvempänä ja täyteläisempänä. Voit myös säätää bassotason haluamaksesi.

 • Sopii MP3-, CD-, PC- ja TV-kuunteluun

  Voit yhdistää kaiuttimet mihin tahansa laitteeseen. Mahtava tapa hyödyntää multimediaa ja kuunnella MP3-, CD- tai DVD-laitetta tai tietokone- ja TV-ohjelmaa.

 • Viehättävä kiiltävä pinta

  Kiiltävä pianomusta pinta näyttää suurenmoiselta niin perinteisessä kuin modernissakin ympäristössä.

 • Erillinen kuulokeliitäntä yksityiseen kuunteluun

  Äänentoistojärjestelmässä on erillinen kuulokeliitäntä. Kytke kuulokkeesi siihen, niin voit kuunnella musiikkia milloin haluat.

 • Magneettisuojaus eliminoi tietokonenäytön vääristymät

  Kaiutinelementtien tehokkaan magneettisuojauksen ansiosta tietokoneen näytöllä ei ilmene kuvavääristymiä, vaikka kaiuttimet olisivat näytön lähellä.

 • Äänenvoimakkuuden kauko-ohjaus helpottaa ääniominaisuuksien säätämistä

  Kätevällä johdollisella kaukosäätimellä äänenvoimakkuutta voi säätää yhdellä painikkeella.

 • Ainutlaatuinen MP3-toisto kaukosäätimellä

  Kaukosäätimellä ainutlaatuisen MP3-tulon ansiosta voit kuunnella helposti MP3-soitintasi. Kytke MP3-soittimen äänilähtö kaukosäätimen 3,5 mm:n liittimeen ja nauti.

 • Plug & Play – helppo asentaa

  Plug & Play tarkoittaa, että lisättävä komponentti on heti käyttövalmis. Käyttäjän ei tarvitse tehdä teknisiä analyyseja tai asennustoimintoja.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita