Multimediakaiuttimet 2.1

  Multimediakaiuttimet 2.1

  PC-kaiutin voimakkaalla, täyteläisellä äänellä

  SPA7355/12:n 50 W:n lähtöteho ja patentoitu SPD™-bassoporttitekniikka tuottaa syvän ja täyteläisen äänen, jossa on vähemmän säröä. 2-suuntainen diskantti- ja bassokaiutinyhdistelmä toistaa sekä ylätaajuudet että ala- ja keskitaajuudet ja tuottaa parhaan mahdollisen äänitehon. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Multimediakaiuttimet 2.1

SPDTM-bassoportti, 2, 75-tuum. satelliittielementtikaiutin, 5, 25-tuumainen subwoofer, 120 W SPA7355/12 Etsi samanlaisia tuotteita

PC-kaiutin voimakkaalla, täyteläisellä äänellä

Verraton kuuntelukokemus

 • Innovatiivinen SPD™-bassoporttitekniikka tuottaa syvän, täyteläisen äänen

  Innovatiivinen SPD™-bassoporttitekniikka tuottaa syvän, täyteläisen äänen

  Philipsin SPD (Sound Purification Duct) -bassoporttitekniikka toistaa alkuperäisen basson syvän ja täyteläisen äänen. Bassoputken sisäpinta on päällystetty pehmeällä SPD-materiaalilla. Philipsin keksimä äänenvaimennustekniikka vähentää melua ja tärinää ja tasapainottaa viritystaajuuden. Philipsin tekniset ja asiakastestit vahvistavat, että tämä puskuri takaa vääristymättömän, puhtaamman bassotoiston.

 • 2-tiediskanttikaiutin + bassokaiutin

  2-tiediskanttikaiutin + bassokaiutin

  Kahden äänialueen kaiutin, jossa on kaksi kaiutinelementtiä, toistaa korkeat taajuudet diskanttikaiuttimen ja keski- ja alataajuudet bassokaiuttimen kautta. Näin äänentoisto on tasapainoisempi kuin usein käytetyssä yksöisrakenteessa, jossa yksi kaiutinelementti tuottaa kaikki taajuudet. Voit nauttia paremmasta akustiikasta, jossa laulu on selkeää ja ylä-äänet erottuvat alaäänistä. Philipsin uusin kaiutinvalikoima nyt erittäin kilpailukykyiseen hintaan.

 • Mylar-diskanttikaiutin erittäin tarkkaan äänentoistoon

  Mylar-diskanttikaiutin erittäin tarkkaan äänentoistoon

  Diskanttikaiuttimissa käytetty ainutlaatuinen Mylar-materiaali takaa uskomattoman tarkan äänentoiston. Kaikki ylätaajuuksien äänet toistetaan täydellisesti, joten musiikki herää eloon ja elokuvat kuulostavat siltä kuin niiden pitääkin. 2-tierakenteen keskeinen osa, diskanttikaiutin, parantaa ylätaajuuksia. Tuloksena on puhtaampi, tilavampi ja tarkempi äänentoisto yhdessä bassokaiuttimen kanssa. Parannetun selkeyden ansiosta erotat kaikki musiikin elementit. Kuuntele eri soittimia, kuule laulu selkeämmin ja nauti virkistävän tarkasta musiikista.

 • Kätevä Aux-in ja kuulokelähtö kaiuttimen etuosassa

  Kätevä Aux-in ja kuulokelähtö kaiuttimen etuosassa

  Nyt voit nauttia lempimusiikistasi ja viihteestä entistä helpommin ja kätevämmin kaiuttimien etuosassa sijaitsevan aux-in-liitännän ja kuulokkeiden äänilähtöliitännän kautta. Yleensä, kun haluat liittää jonkin muun laitteen kuin PC:si, sinun täytyy irrottaa 3,5 mm:n liitin tietokoneelta, eikä se aina ole tarkoituksenmukaista. Mutta kun aux-in ja kuulokkeiden äänilähtöliitäntä ovat etuosassa, voit nopeasti ja helposti kuunnella musiikkia suoraan lähes mistä tahansa laitteesta.

 • Kokonaislähtöteho 50 W RMS

  Tämän Philips-kaiuttimen kokonaislähtöteho on 50 W RMS. RMS (Root Mean Square) on neliöllinen keskiarvo, jolla tavallisesti mitataan äänitehoa tai oikeastaan äänivahvistimesta kaiuttimeen siirrettävää tehoa, jota mitataan watteina. Kaiuttimeen siirretyn sähkövirran määrä ja sen herkkyys määrittää luodun äänitehon. Mitä korkeampi wattiarvo, sitä parempi kaiuttimen toistama ääniteho.

 • PP-kaiutinelementtimateriaali

  Kaiutinelementin materiaali polypropeeni (PP) on pehmeää, joten se soveltuu hyvin korkeille äänille. Se helpottaa levittämistä ja tuottaa puhtaamman, selkeämmän ja tasapainoisemman äänen. Materiaali on helpompi yhdistää diskanttikaiuttimeen, ja kevyen materiaalin käyttö aiheuttaa vähemmän värinää.

 • Vaimennettu kaiutinelementti vähentää värinää ja äänen säröä

  Yhdestä kaiutinelementistä aiheutuu tavallisesti tietty taajuusvärinä kalvon reunoilla, josta seuraa usein jonkinlainen äänen särö. Tätä ongelmaa pyritään ratkaisemaan käyttämällä Mylaria, yhtenäistä monomeeria ja paljon kevyempää materiaalia, elementtikartion ympärillä. Kun kartio on kauttaaltaan täysin symmetrisen kehän sisällä, vaimennus vähentää asynkronista värinää tuottaen tasapainoisemman ja luonnollisemman äänentoiston.

 • Viehättävä kiiltävä pinta

  Kiiltävä pianomusta pinta näyttää suurenmoiselta niin perinteisessä kuin modernissakin ympäristössä.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita